Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BKN] Mironowóz cz.III - 3.0tdiQ - najbogatsza wersja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miron nie przejmuj się, bardzo poprawny czas jak na obecny setup. RS4 sedan maja koło 14.02 lub gorzej więc spoczko jest.

Opublikowano
  • Autor

Miron nie przejmuj się, bardzo poprawny czas jak na obecny setup. RS4 sedan maja koło 14.02 lub gorzej więc spoczko jest.

ja się tam nie przejmuję - startowałem pierwszy raz i nie miałem odniesienia ile powinienem zrobić i co jest w moim przypadku dobry a co zły czas - ogólnie co przejazd to lepszy czas ( przynajmniej w czasie pierwszych 4-5 ).

Stali bywalcy zawodów, mówili że tego dnia warunki nie były za dobre z powodu silnego czołowego wiatru i ogólnie wszyscy psioczyli na wyniki - tylko nie ja :decayed: bo mi było wszystko jedno - cieszyłem się każdym przejazdem :)

no i ponoć miałem bardzo dobre czasy reakcji - potem się dowiedziałem co to jest :decayed:

Opublikowano

czas reakcji wziął się pewnie z tego że w Knurowie trzeba mieć dobry refleks, bo jak biegnie po ulicy stado niedzwiedzi i się nie odsuniesz to po Tobie... :polew: :polew: :polew:

A tak poza tym to jak tak na Ciebie patrze Miron to dochodze do wniosku że w tym kasku powinieś na codzień chodzić :polew: :polew:

Opublikowano

czas reakcji wziął się pewnie z tego że w Knurowie trzeba mieć dobry refleks, bo jak biegnie po ulicy stado niedzwiedzi i się nie odsuniesz to po Tobie... :polew: :polew: :polew:

A tak poza tym to jak tak na Ciebie patrze Miron to dochodze do wniosku że w tym kasku powinieś na codzień chodzić :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew:
Opublikowano
Stali bywalcy zawodów, mówili że tego dnia warunki nie były za dobre z powodu silnego czołowego wiatru i ogólnie wszyscy psioczyli na wyniki - tylko nie ja

dokladnie, spokojnie mozesz z tych czasow sobie odjac :wink4:

a co do opon to szkoda, ze nie zabrales ze soba zimowego kompletu i po kilku przejazdach widzialbys roznice :)

Opublikowano
  • Autor

jeżeli jeszcze kiedyś się skuszę pośmigać to napewno załatwię sobie dla porównania 16cali + letnie gumy :wink4:

tylko, szkoda mi będzie wyglądu :decayed:[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 22:08_________________________________________________wczoraj w Kamieniu fura nie jechała ale przynajmniej jakoś wyglądała - jak zmienie na 16 to ani nie pojedzie ani nie będzie wyglądać :decayed:

Opublikowano

dokladnie, spokojnie mozesz z tych czasow sobie odjac

no jak tak poodejmuje to wyjdzie ze 290km diesel objezdza na 1/4 RS4 :naughty::polew:

Opublikowano

Nie wiedzialem ze skusisz sie na kamien sl. :> Gdybym wiedzial, moze bym sie skusil na wyjazd do PL. Na pewno przejezdzales przez Gogolin ;) Daj wczesniej cynk jak bedziesz sie tam wybieral, zorganizuje sie cos zebys na sucho nie musial spowrotem leciec do knurowa :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Nie wiedzialem ze skusisz sie na kamien sl. :> Gdybym wiedzial, moze bym sie skusil na wyjazd do PL. Na pewno przejezdzales przez Gogolin ;) Daj wczesniej cynk jak bedziesz sie tam wybieral, zorganizuje sie cos zebys na sucho nie musial spowrotem leciec do knurowa :decayed:

pojadę do Kamienia za miesiąc - na następne zawody ( 30.05 ) :wink4:

Opublikowano

Organizuj budzet na sprzeglo i dwumasika zatem :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Organizuj budzet na sprzeglo i dwumasika zatem :decayed:

;(

nie musiałeś mi dokuczyć ;(

tym razem pojadę jako obserwator :decayed:

............a z drugiej strony - nie wiem czy to możliwe i czy dobrze patrzę ale jeżeli tak to patrząc na listę wyników zawodów 1/4mili z tego samego dnia ( z Bemowa ) to koleś który zdobył puchar zajmując 1 miejsce miał gorszy czas od mojego ( chyba, że na złą klase patrzę )

Opublikowano

j**any :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

:decayed:

Ty nie musisz - dzięki zębom łatwo rozpoznać gdzie masz głowe a gdzie dupe :decayed:

Opublikowano

:nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

:decayed:

Ty nie musisz - dzięki zębom łatwo rozpoznać gdzie masz głowe a gdzie dupe :decayed:

:nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

nie wiem który lepszy,dwóch mistrzów :good:

Opublikowano

Najbardziej satysfakcjonujący przejazd i miłe zaskoczenie

Miron A4 v Passat R36 330ps kombi+DSG

wygrałem o długość auta :)

Jako kierowca Passata muszę sprostować tego posta... O długość to byłeś na starcie ponieważ zbyt wolno puściłem hamulec a twoje 560NM zrobiło robotę w połączeniu z 4x4, potem cię dochodziłem i skończyliśmy prawie równo tylko kilka setnych sekund różnicy było. W tym wyścigu czas przejazdu miałem 14.3 a ET+RT 15.x ponieważ po prostu zaspałem ;)

moja w dokumentach 1740 - na wadze z 1/4 baku 1790

passat miał w dokumentach 1820 - ile na wadze nie wiem

Razem jechaliśmy tylko raz niestety - dużo lepiej wystartowałem - ostatecznie byłem pierwszy ale powoli cały czas mnie dochodził - tyle, że skończył się dystans - ogólnie piekna furka :)

Passat ma w dowodzie 1880Kg dodatkowo miałem sporo klamorów w bagażniku bo w końcu jechałem na grilla i miałem prawie pełny bak paliwa. Najlepszy czas ET zrobiłem 14.1 a najgorszy 14.4 a 1/4 mili kończyłem z prędkością 162-165km/h

Mam tylko taki filmik z tego wyścigu:

http://www.youtube.com/watch?v=7Wiug4FJ0aE

Opublikowano

pojadę do Kamienia za miesiąc - na następne zawody ( 30.05 ) :wink4:

Zobaczymy co sie da zrobic... :naughty: Nie obiecuje , ale sie postaram. :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Jechałeś za mną - więc pewnie masz rację - jeżeli piszesz, że nie była to długość samochodu tylko mniej to pewnie tak było :wink4:

Tak jak pisałem, cały czas mnie dochodziłeś i tylko brakło Ci odległości aby mnie wyprzedzić.

Co do czasów przejazdu - to tak jak porównywaliśmy na miejscu :wink4: passat miał każdorazowo lepsze czasy niż moje audi - tymbardziej nasz przejazd był dla mnie miłym zaskoczeniem :)

A co do flagowego modelu passata ( R36 ) to też jak już pisałem wcześniej - piękna fura i tyle - niejedną rzecz chętnie bym z niego zaadoptował - w pierwszej kolejności fotele :)

Ps. Pozdro i jeszcze raz dzięki za towarzystwo :wink4:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2010, 14:57_________________________________________________Adamek - moja największa prędkość na mecie to 150 :)

Fajnie, że masz filmik :good: zawsze to jakaś pamiątka :)

Opublikowano
  • Autor

tak :wink4:

Opublikowano

i bez problemu Ci podeszła? czy musiałeś coś przycinać?