Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BKN] Mironowóz cz.III - 3.0tdiQ - najbogatsza wersja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

...........każdy ma swój typ - czy bym coś zmieniał mając ori lampy z białym kierunkiem to nie wiem :mysli: może nie - ale skoro już i tak miałem wszystko rozebrane ( w celu wywalenia dekielka ) to postanowiłem troche pójść po bandzie :)[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 11:01_________________________________________________wszyscy mi dokuczają, że "fura seria" to trzeba coś pozmieniać :decayed:

nie rozumiem tego apostrofu przy fura seria .... :polew:

Opublikowano

Czarne lampy :kox: ale z ori przeźroczystym dekielkiem na kierunkach wydaje mi się, że wyglądają lepiej :mysli: dokładka kwestia gustu, musiał bym zobaczyć na żywo. Jako całość fura po prostu miazga!... Powtórzę się jeszcze za innymi fela w grafit! :kox:

Opublikowano

...........każdy ma swój typ - czy bym coś zmieniał mając ori lampy z białym kierunkiem to nie wiem :mysli: może nie - ale skoro już i tak miałem wszystko rozebrane ( w celu wywalenia dekielka ) to postanowiłem troche pójść po bandzie :)[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 11:01_________________________________________________wszyscy mi dokuczają, że "fura seria" to trzeba coś pozmieniać :decayed:

Patrząc na Twoje lampy dochodzę do wniosku, że jednak nie będę malował środka - według mnie ori z białymi kierunkami wyglądają lepiej..

giligili.jpg

W każdym bądź razie w końcu nie seria :kox:

Opublikowano

... pomalowalbym blende przedniej tablicy w kolor obramowki grilla. Kumpel w a5 pomalowal i wyglada masakrycznie :good: :good: :good:

Mam tak pomalowaną blendę i wygląda dobrze, ale jednak lakier lubi odprysnąć od kamyków, moja będzie lakierowana przy okazji nowego zderzaka.

Podkładka z cupry tak wygląda na seryjnym zderzaku:

Ew1Z9.jpgcmQeS.jpgS54lJ.jpgS5eki.jpg

Opublikowano

Miron jakbyś miał założone te felgi co ja to byłby mój ideał... moim zdaniem najpiękniejsze B7 avant w klubie! :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

no... powiem Ci - teraz to juz stawiam na rowno z a6 avant s-line :)

Opublikowano

no... powiem Ci - teraz to juz stawiam na rowno z a6 avant s-line :)

A6 to ogórek i z 3.0tdi nie jedzie :thumbdown:

Opublikowano

PABLO

A czemu tak uważasz mysli decayed

Widziałeś Mirona na własne oczy ? :decayed: I dalej sądzisz że on zrobił to sam ?? :decayed::polew: EOT !! :wink4:

Przecież piliśmy kilka razy a mówił że dobry z niego rezacz :decayed: :decayed: :decayed::polew:

miron78 po co się tak spieszysz z tymi modami, nie długo nie będziesz miał co wyrezać bo wszystko będziesz miał zrobione :wink4::decayed:

A wszyscy i tak będę mówili że masz serie ;( :D

Opublikowano

Patrząc na Twoje lampy dochodzę do wniosku, że jednak nie będę malował środka - według mnie ori z białymi kierunkami wyglądają lepiej..

Tak jak napisalem wyzej... moim zdaniem ori lampy ladnie poszerzaja optycznie przod, co widac zreszta na Twoich fotach ;)

Opublikowano
  • Autor

giligili.jpg

W każdym bądź razie w końcu nie seria :kox:

naprawdę piękny masz ten przód :good: wzór bym powiedział :wink4:

u mnie jest jak jest - narazie mi się podoba, co nie znaczy że jest to mistrzostwo świata :wink4:[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 20:49_________________________________________________

Miron jakbyś miał założone te felgi co ja to byłby mój ideał... moim zdaniem najpiękniejsze B7 avant w klubie! :notworthy: :notworthy: :notworthy:

bez przesady - osobiście znam kilka ładniejszych :wink4:

Opublikowano

bez przesady - osobiście znam kilka ładniejszych :wink4:

eee,daj spokój miron :wstydliwy:

...ale dzięki,to miłe :hi:

Opublikowano
  • Autor

.......co za koleś :wallbash: ..........i pomyśleć, że byłem na TAK jak było głosowanie czy ma być klubowiczem :wallbash:

Opublikowano

mystic.pl masz wiecej zdjec tego auta ?

Opublikowano

Tak, prześlę Ci na maila. Sorki miron za OT :wink4:

Opublikowano

Fajny mod z lampami. Całość ładnie się komponuję, choć sam uważam, że jednak środek lampy matowy byłby lepszy.

Generalnie jest :kox:

Opublikowano

Myślę że trzeba to pokazać :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

jr2i82267677fcae83e7132.jpg

z cyklu...Miron leci na marsa :decayed:

Opublikowano
  • Autor

z dzisiejszej imprezy w Kamieniu Śląskim ( 1/4mili ) :)

Miron vs. R36:

pe8Ei.jpg

HhNXJ.jpg

Opublikowano

a co lozyska Ci tak hucza ze mozna ogluchnac...stad ten kask??

Opublikowano

fajny kask :decayed: :decayed: