Opublikowano 30 Września 200916 l Autor kurcze a ja właśnie myślałem że te wszystkie ori są matowe[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 14:21_________________________________________________ok Młody - sprawa oczywiście pilna nie jest - robił będę to zimą
Opublikowano 30 Września 200916 l miron, strzele Ci foty moich felg jak sa czyste, po umyciu... zobaczysz jaki jest efekt. Blyszcza sie delikatnie, super efekt Tylko niestety teraz nie ma pogody
Opublikowano 30 Września 200916 l Autor miron, strzele Ci foty moich felg jak sa czyste, po umyciu... zobaczysz jaki jest efekt. Blyszcza sie delikatnie, super efekt Tylko niestety teraz nie ma pogody ok - strzel przy okazji kilka fot. a jedną z mega bliska [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 14:26_________________________________________________albo wyślij mi jedną - dam lakiernikowi na wzór ( jak 2 tygodnie pośmigasz na dojazdówce to chyba Cie szlag nie trafi )
Opublikowano 30 Września 200916 l Autor Właśnie Miron co założysz na zimę ??? pakiet "czarna stal" 16 cali
Opublikowano 30 Września 200916 l stalówke założysz na zime czy sobie jaja robisz? zreszta stalówka raczej nie wejdzie na hamulce...
Opublikowano 30 Września 200916 l Właśnie Miron co założysz na zimę ??? pakiet "czarna stal" 16 cali :polew: zawiodłem się, chcesz kupić kołpaki co wyglądają jak 17 ?
Opublikowano 30 Września 200916 l Autor stalówke założysz na zime czy sobie jaja robisz? zreszta stalówka raczej nie wejdzie na hamulce... nawet nie rób sobie jaj - z felą 16 chyba nie będzie problemu, mam jeszcze z B6 stalówki 205/55/16 i taki właśnie rozmiar mam podany w papierach i na słupku przednich drzwi
Opublikowano 30 Września 200916 l stalówke założysz na zime czy sobie jaja robisz? zreszta stalówka raczej nie wejdzie na hamulce... nawet nie rób sobie jaj - z felą 16 chyba nie będzie problemu, mam jeszcze z B6 stalówki 205/55/16 i taki właśnie rozmiar mam podany w papierach i na słupku przednich drzwi tylko ktoś coś kiedyś pisał, że alu wchodzi a ze stalówką jest problem... ale przymierz
Opublikowano 30 Września 200916 l Autor lepiej żeby było OK - oddałem fele do regeneracji i maloania - są już do odebrania gdzie oczywiście trzeba zapłącić nie chciałbym żeby się teraz okazało że mi nie wejdą
Opublikowano 30 Września 200916 l stalówke założysz na zime czy sobie jaja robisz? zreszta stalówka raczej nie wejdzie na hamulce... nawet nie rób sobie jaj - z felą 16 chyba nie będzie problemu, mam jeszcze z B6 stalówki 205/55/16 i taki właśnie rozmiar mam podany w papierach i na słupku przednich drzwi tylko ktoś coś kiedyś pisał, że alu wchodzi a ze stalówką jest problem... ale przymierz guardin http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_upgrade_hamulcow_przednich_w_oparciu_o_zacisk_s4_b6_i_tarcze_321mm-t29591.0.html
Opublikowano 30 Września 200916 l Autor stalówke założysz na zime czy sobie jaja robisz? zreszta stalówka raczej nie wejdzie na hamulce... nawet nie rób sobie jaj - z felą 16 chyba nie będzie problemu, mam jeszcze z B6 stalówki 205/55/16 i taki właśnie rozmiar mam podany w papierach i na słupku przednich drzwi tylko ktoś coś kiedyś pisał, że alu wchodzi a ze stalówką jest problem... ale przymierz guardin http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_upgrade_hamulcow_przednich_w_oparciu_o_zacisk_s4_b6_i_tarcze_321mm-t29591.0.html tak na szybko to nie wyczytałem, że 16 stalówki nie wchodzą - no nic, nie ma co gdybać do soboty napewno zrobię przymiarke przedniego kółka - mam nadzieje, że obejdzie się bez kupowania alu na zimę
Opublikowano 30 Września 200916 l dowiadywałem się jak montowałem hamulce z 3.0 tdi i na 95% stalówki nie wejdą. Wynika to z innej budowy felgi...
Opublikowano 30 Września 200916 l dowiadywałem się jak montowałem hamulce z 3.0 tdi i na 95% stalówki nie wejdą. Wynika to z innej budowy felgi... Uooo to zonnnk