Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BKN] Mironowóz cz.III - 3.0tdiQ - najbogatsza wersja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rewelacja miron, gratuluje, fura wymiata !! :good:

Opublikowano
  • Autor

najlepsze auto na forum gratki smaku :hi:

Rewelacja miron, gratuluje, fura wymiata !! :good:

:notworthy::) ( fajnie że się podoba )

Opublikowano

pięknie jest, co tu dużo gadać :good:

Opublikowano

Nie wiem nad czym się podniecacie....

zwykłe auto, przyprowadzone z Włoch, po VINie do dzisiaj nie można dojść jaki ma faktycznie przebieg, Miron przecież sam do mnie dzwonił i prosił o namiary na dobrego lakiernika...

do tego ten pseudo czip włoskiego makaroniarza czy dostarczyciela pizzy który wgrał soft ze swojego skutera :gwizdanie:

doprawdy nie wiem na czym się zachwycacie :thumbdown::decayed:

Opublikowano
  • Autor

Poziu apropo tego oco mnie pytałeś na PW - tak możesz wpaść porobić sobie foty, wekend o którym wspominałeś jestem w domu więc tymbardziej niema problemu :polew:

Opublikowano

Poziu apropo tego oco mnie pytałeś na PW - tak możesz wpaść porobić sobie foty, wekend o którym wspominałeś jestem w domu więc tymbardziej niema problemu :polew:

dobra to przywiozę ci od razu te kilo szpachli o którą prosiłeś :gwizdanie: :cool1: :cool1: :cool1:

Opublikowano

ja słyszałem że od wewnątrz na blachach są znaczki fiata i napis "Made in China" :polew:

Opublikowano

Nie wiem nad czym się podniecacie....

zwykłe auto, przyprowadzone z Włoch, po VINie do dzisiaj nie można dojść jaki

To byl model Fiata :decayed::polew:. A na serio super furacz masz chlopie gust i pomysl na mody :notworthy:
Opublikowano
  • Autor

Wyglądają naprawdę kozacko

A nie dało się ich zbliżyć do siebie? Tak jak A6 ma? http://e.autokrata.pl/a197/bcae27870001ba7545d0a636

Tak z czystej ciekawości pytam :P

Na chwile obecna jest to zrobione najlepiej jak się dało - A6 też przerwe posiada - a czy mniejszą trudno mi tak ze zdjęcia porównać - postarać się ustawić moją furke na równi z

A6 i wtedy będę widział dokładnie :wink4:

Opublikowano

wybaczcie mi mały ot :decayed: Brat ma sportbacka z 2006 roku i zastanawia sie na kupnem (moja sugestia) ledów od a3 po lifcie z 2008 roku. czy to bedzie plug and play czy cos trzeba rezac?

Opublikowano
  • Autor

wybaczcie mi mały ot :decayed: Brat ma sportbacka z 2006 roku i zastanawia sie na kupnem (moja sugestia) ledów od a3 po lifcie z 2008 roku. czy to bedzie plug and play czy cos trzeba rezac?

nie jestem pewien - może się okazać, że pasują bez problemowo ( wyciągasz jedne wkładasz drugie ) ale wystarczy że jest jakaś mała różnica i zoonk więc raczej nie pomogę.

100% odpowiedź pewnie otrzymasz na forum A3 :wink4:

http://a3-club.net/portal/

Opublikowano

nie jestem pewien - może się okazać, że pasują bez problemowo ( wyciągasz jedne wkładasz drugie ) ale wystarczy że jest jakaś mała różnica i zoonk więc raczej nie pomogę.

100% odpowiedź pewnie otrzymasz na forum A3 :wink4:

http://a3-club.net/portal/

dokładnie, nie jest to P&P, ale szlak jest przetarty i dużo roboty z tego co pamiętam nie ma :wink4: EOT :hi:

Opublikowano

ehhh ... pomontowal jakies diody-lampki i wyszla wiejska choinka ..... :naughty:

a takie ladne auto bylo .... :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ehhh ... pomontowal jakies diody-lampki i wyszla wiejska choinka ..... :naughty:

;(

Opublikowano

;(

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

nie chciałem tego robić - ale jak się jest ze wsi to trzeba autko do otoczenia dostosować :)

Opublikowano

nie przejmuj się Miron, na dożynkach będzie szał :decayed:

Opublikowano

szał szałem ale mi się zajefajnie podoba...szacun :slina: jakie koszta bo nie wiem czy świnkę skarbonkę rozwalać czy zacząć po nocach odwiedzać oddziały lokalnych banków :polew:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

szał szałem ale mi się zajefajnie podoba...szacun :slina: jakie koszta bo nie wiem czy świnkę skarbonkę rozwalać czy zacząć po nocach odwiedzać oddziały lokalnych banków :polew:

Chcesz jakieś namiary :naughty::kox:

:polew: