Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BKN] Mironowóz cz.III - 3.0tdiQ - najbogatsza wersja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorry za OT 330 xd

Opublikowano

Sorry za OT 330 xd

i slusznie ... :evil:

Opublikowano
  • Autor

koniec pitolenia o dresach

ZAMYKAM :polew:

Ps. ( 330xd :good: ) :wink4:[br]Dopisany: 25 Sierpień 2009, 14:05_________________________________________________No i rezanka ciąg dalszy, pozostajemy przy wyglądzie zewnętrznym tym razem lampy przód ( zastąpienie żarówek DRL i postój żaróweczkami LED ) i mam nadzieje przy jednej pracy wywalenie pomarańczowych kierunków :)

Gdyby ktoś był zainteresowany podaję jakie koszty są z tym związane na dzień dzisiejszy:

1. Led DRL - 30zł/szt.

2. Led postój - 15zł/szt.

3. Przesyłka - 14,50zł

4. Rezystorki - 9,75zł/szt.

5. Przesyłka - 15,85zł

koszt całości: 159,35zł :)

Opublikowano

fotki fotki jak świeci :naughty:

Opublikowano

Job twoju mać.

Jeszcze swojej B6 nie skończyłem, a już zaczynam się ślinić na B7 :slina: :slina: :slina:

Mironku gratulejszyn :good: :good: :good:

Opublikowano
  • Autor

:polew:

jakie fotki jak ja dziś dopiero graty pozamawiałem :):wink4:

Opublikowano

na przyszłość piszę :decayed:

Opublikowano
  • Autor

:)

będą będą - choć jak świecą to żadna nowość - powielam to co koledzy na tym forum już dawno robili :)[br]Dopisany: 26 Sierpień 2009, 20:52_________________________________________________W planie (a właściwie już pierwsze kroki za mną) jeszcze jeden mod, chyba najtrudniejszy ale nie będę narazie nic pisał żeby nie zapeszać. Jeżeli mi się to uda i będzie bezproblemowo funkcjonować oczywiście napiszę z fotkami włącznie :)

Najtrudniejszy dlatego, że jeszcze nikt na forum szlaków w tej kwestii nie przetarł :(

Stąd moja niepewność co do efektu końcowego ( myślę że do 2 tygodni sprawa się wyjaśni ) :wink4:

Opublikowano

będą będą - choć jak świecą to żadna nowość - powielam to co koledzy na tym forum już dawno robili :)[br]Dopisany: 26 Sierpień 2009, 20:52_________________________________________________W planie (a właściwie już pierwsze kroki za mną) jeszcze jeden mod, chyba najtrudniejszy ale nie będę narazie nic pisał żeby nie zapeszać. Jeżeli mi się to uda i będzie bezproblemowo funkcjonować oczywiście napiszę z fotkami włącznie :)

Najtrudniejszy dlatego, że jeszcze nikt na forum szlaków w tej kwestii nie przetarł :(

Stąd moja niepewność co do efektu końcowego ( myślę że do 2 tygodni sprawa się wyjaśni ) :wink4:

powodzenia więc ;)

Opublikowano

Umiesz 3mać w napięciu :decayed:

Opublikowano

A może -> mod SWAP na 4,2 TDI z A8 :) mod o którym pewnie myśli "drożdżówka" był na pewno, tyle, że się nikt nie pochwalił.

Opublikowano

A może -> mod SWAP na 4,2 TDI z A8 :) mod o którym pewnie myśli "drożdżówka" był na pewno, tyle, że się nikt nie pochwalił.

Oj wątpie, chyba ze :mysli::naughty:

Opublikowano

Co właściciel to mod, ja też miałem swoisty mod o którym napisałem na forum a inni tego nie mieli, kwestia wyobraźni i tego czym właściciel auta chce innym zlekka zaimponować, jak by nie było ja nie nawidzę serii i jestem wielkim maniakiem wszelkich modów byle dalej od serii, Miron dawaj czadu !!!!

Opublikowano

czyżby ledy na tyle :naughty: kolega już jeden ma na forum jakby co :P

Opublikowano
  • Autor

czyżby ledy na tyle :naughty: kolega już jeden ma na forum jakby co :P

może i ma ale zrobione po cichu i kolega prawie wcale nie aktywny - więc :(

powodzenia więc ;)

przyda się :wink4:

bez przesady - to mody nie na moją kieszeń i nie na moje umiejętności.

A pozatym gdzie byś chciał ten silnik zmieścić - jak pod maska już teraz nawet niema jak palca wsadzić

Opublikowano

A pozatym gdzie byś chciał ten silnik zmieścić - jak pod maska już teraz nawet niema jak palca wsadzić

sory za OT ale 4.2 v8 w benzynie jakos sie miesci;]

chcialbym sie przekonac jak by takie 4,2 tdi latalo w naszej budzie...

Opublikowano
  • Autor

sory za OT ale 4.2 v8 w benzynie jakos sie miesci;]

chcialbym sie przekonac jak by takie 4,2 tdi latalo w naszej budzie...

a faktycznie........masz rację, nie pomyslałem o tym z tej strony.........

powiem jedno 3.0tdi jest OK ale gdyby jeszcze wsadzić 4,2tdi + program :kox: aż strach pomyśleć

Opublikowano

4,2tdi + program

a Rogal czasem nie pisał, że 4.2tdi są marne ?

Opublikowano
  • Autor

4,2tdi + program

a Rogal czasem nie pisał, że 4.2tdi są marne ?

poważnie ? pod jakim względem ?

Opublikowano

poważnie ? pod jakim względem ?

obsługi, kosztów, podatności na czipsy ?