Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BKN] Mironowóz cz.III - 3.0tdiQ - najbogatsza wersja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

poważnie ? pod jakim względem ?

obsługi, kosztów, podatności na czipsy ?

ok - dzięki - w takim razie nie robię przekładki :polew:[br]Dopisany: 27 Sierpień 2009, 13:16_________________________________________________a czy jest jakiś inny sposób pozbycia się pomarańczowych kierunków czy tylko i wyłacznie rozklejenie lamp ? nieda się tego jakoś rozbić na mniejsze kawałki i wyciągnąć bez rozklejania lamp :mysli:[br]Dopisany: 27 Sierpień 2009, 13:18_________________________________________________kierunek musi być wymieniony na biały czy może zostać biała żarówka świecąca na pomarańczowo - pytam bo nie wiem jakby to wyglądało na żywca bez kapselka :mysli:

Opublikowano

przecież podał namiary na kogoś kto robi ledy i opisał, że są dobrze wykonane :)

a co do żarówki kierunkowskazu to może coś takiego:

http://www.fotosik.pl/aukcja/55435/5c974f1fabbb5446.html

do kupienia na allegro w granicach 20 zł

a tak wygląda kiedy nie świeci:

http://www.fotosik.pl/aukcja/55435/a6ad8e11251df1ea.html

czyli znośnie, ale to rzecz gustu :)

Opublikowano

Pozostaje oczywiscie problem FISa bo to LED.

Do tego dochodzi, ze one nie swieca tak mocno jak zarowki i w sloneczne dni moze sie zdarzyc, ze nie bedzie widac, ze kierunek wlaczony i jak ci ktos wjedzie/wymusi i powie, ze nie widzial zybys "migal" to kredki.

Sa zarowki z chromowana banka, ktore na pomaranczowo migaja.

http://www.google.de/imgres?imgurl=http://www.r1200c.de/anleitungen/klare_blinker/verg2.jpg&imgrefurl=http://www.r1200c.de/anleitungen/klare_blinker/klare_blinker.htm&h=259&w=300&sz=18&tbnid=cvXTsxeQr7UYYM:&tbnh=100&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3DOsram%2BDiadem&hl=de&usg=__k3QTl3iz9oyrnFh32ttiglUbDwU=&ei=6oaWSp2lK4vFsga-seCvDQ&sa=X&oi=image_result&resnum=7&ct=image

Opublikowano
  • Autor

dokładnie takie chcę - tylko pytanie jak będzie lampa wyglądała bez tego pomarańczowego dekielka który jest teraz :mysli:

lampy w nowszych modelach mają go biały - wtedy jest tak jak powinno

Opublikowano

Philips Silvervision koszt jakies 40 zyli :)

Opublikowano

Kierunki jakie potrzebujesz to Osram Diadem![br]Dopisany: 27 Sierpień 2009, 15:49_________________________________________________E40_diadem.jpg

Opublikowano

Osram Diadem sa kupowate (jak sama nazwa wskazuje) bo daja niebieska poswiate :)

(nawet nie czuje kiedy rymuje.. :polew:)

Opublikowano

ale te mają taki odcień jak ma kazda "tuningowa" zwykła żarówka :P silverline wyglądają neutralnie

EDIT:

z kolegą Ykk jak widze piszemy w tym samym czasie zgodne posty :decayed:

EDIT2:

za 25 zl znalazlem chyba dobre nie? :naughty:

http://moto.allegro.pl/item723247670_zarowki_philips_silver_vision_py21w_2szt.html

Opublikowano
  • Autor

no nic - coś tam wsadzę - ale najpierw muszę się dowiedzieć czy konieczne jest rozklejenie lampy żeby ten daremny kapselek wywalić :disgust:

Opublikowano

Ale wywal go i zastap czyms innym.. Lysa zarowka tez bedzie lipnie wygladac.. :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Pytanie czym - chętnie zobaczyłbym jak wygląda sama żarówka

Opublikowano

miron - na bank nie obejdzie sie bez rozklejenia lampy. ćwiczyłem to na moich potłuczonych i powiem wiecej, nawet jak juz rozkleisz to nie jest tak łatwo wyrwac ten klosz zeby niczego nie roz@!#!@$,

wlasciwie powinno sie rozebrac wszystkie odbłyśniki itd zeby sie do tego dobrac. jest to na tyle sporo roboty ze ja sobie odpuscilem, chociaz mnie tez to wkurza.

a jak juz rozbierzesz to moze pomalujesz sobie ten srebrny odblysnik co jest na dole na czarno ? były foty i wyglada to kozacko. zwlaszcza przy czarnej reszcie...

jakbys ścignął pre_pl ktory gdzies przepadł ostatnio to on ma moje rozwalone lampy i moze Ci porobic np foty jak wyglada mocowanie tych pomaranczowych szajsów.

mam wraznie ze samo wyrzucenie klosza bez zastapienia go białym spowoduje slabe rozproszenie swiatla i bedzie kijowo wygladac, zwlaszcza w dzien...

mysle ze juz latwiej bedzie trafic lampy z bialym kloszem a te sprzedac niz tworzyc cos tych co masz...

Opublikowano
  • Autor

miron - na bank nie obejdzie sie bez rozklejenia lampy. ćwiczyłem to na moich potłuczonych i powiem wiecej, nawet jak juz rozkleisz to nie jest tak łatwo wyrwac ten klosz zeby niczego nie roz@!#!@$,

wlasciwie powinno sie rozebrac wszystkie odbłyśniki itd zeby sie do tego dobrac. jest to na tyle sporo roboty ze ja sobie odpuscilem, chociaz mnie tez to wkurza.

a jak juz rozbierzesz to moze pomalujesz sobie ten srebrny odblysnik co jest na dole na czarno ? były foty i wyglada to kozacko. zwlaszcza przy czarnej reszcie...

jakbys ścignął pre_pl ktory gdzies przepadł ostatnio to on ma moje rozwalone lampy i moze Ci porobic np foty jak wyglada mocowanie tych pomaranczowych szajsów.

mam wraznie ze samo wyrzucenie klosza bez zastapienia go białym spowoduje slabe rozproszenie swiatla i bedzie kijowo wygladac, zwlaszcza w dzien...

mysle ze juz latwiej bedzie trafic lampy z bialym kloszem a te sprzedac niz tworzyc cos tych co masz...

cenna uwaga - jak mnie to wku...... to nic z tym robił nie będę - ledy w DRL i postojówki i na tym etapie narazie ten przód zostawię :disgust: niech wygląda jak wygląda :)

Jak mam się wpakować w jakieś koszty bo przypadkowo coś mi nie wyjdzie to wolę nie ruszać

Opublikowano

cenna uwaga - jak mnie to wku...... to nic z tym robił nie będę - ledy w DRL i postojówki i na tym etapie narazie ten przód zostawię :disgust: niech wygląda jak wygląda :)

Jak mam się wpakować w jakieś koszty bo przypadkowo coś mi nie wyjdzie to wolę nie ruszać

mięczak :naughty:

Opublikowano
  • Autor

no chyba że z Twoją pomocą :naughty:[br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 09:19_________________________________________________ale opcja gołych żarówek nie wchodzi w gre - muszą być białe kapselki :)

Opublikowano

no chyba że z Twoją pomocą :naughty:[br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 09:19_________________________________________________ale opcja gołych żarówek nie wchodzi w gre - muszą być białe kapselki :)

Takkkkkkkkk :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

to co - w tą sobote ( jutro ) :naughty:[br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 09:20_________________________________________________gdzie mam być ? o której ? :naughty:

Opublikowano

to co - w tą sobote ( jutro ) :naughty:

jutro KAC :naughty: za tydzień :gwizdanie: