Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BKN] Mironowóz cz.III - 3.0tdiQ - najbogatsza wersja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

czarny grill s-line i czarny reling czeka już na mody w garażu :naughty:

Opublikowano

to zanim zalozysz fele, to je pomaluj :tongue4:

Opublikowano

gdzie poszła b6?

Opublikowano
  • Autor

fele na autku już od wtorku ( do sezonu zimowego będą srebrne ) i jak mam być szczery wcale nie głupio wyglądają ale oczywiście ostatecznie będą grafitowe :wink4:[br]Dopisany: 09 Sierpień 2009, 22:46_________________________________________________

gdzie poszła b6?

została w Knurowie - znajomy z pracy przesiadł się z B5 na moje B6 :)

Opublikowano

A jak sie lata na 19" ? :cool1:

Opublikowano
  • Autor

A jak sie lata na 19" ? :cool1:

narazie tragedii nie ma - choć osobiście uważam że to już max co się do A4 nadaje i gdyby furka była autkiem którym robiłbym 30-40 tyś km rocznie napewno bym tego rozmiaru nie wsadził.

Za to wyglądził jest wg mnie mega KOX :good:

A wybór tego a nie innego wzoru uważam za strzał w 10 ( ale to kwestia gustu )[br]Dopisany: 09 Sierpień 2009, 22:50_________________________________________________Co do komfortu - to wiadomo - jest minimalny - ale to akurat wiedziałem decydując się na taki rozmiar i osobiście mi to nie przeszkadza ( jest jak jest bo tak musi być przy 19 )

Opublikowano

czyli jeszcze :

czarny reling

czarny grill

fele w grafit

zaciski, a najlepiej całe hamulce od S4/RS4, teraz takie malutkie te tarcze :naughty:

ale auto kosi, Mirek teraz nawet 50km/h na kostce nie przekracza :decayed::polew:

Opublikowano

Miron zapodaj jakas fotke z nowymi felami :naughty:

Opublikowano

W końcu widziałem ją w realu, no wiecie takie 3.0 w serii nic specjalnego, nawet wrażenia na mnie nie wywarło bo nie takie przyjeżdżają na spoty w Krk ale tragedii nie ma :wink4:

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

:polew:

P.S - miron78 bardziej wypasionej B7 3.0 TDI u nas na spocie nie było :kox: :kox: :kox:

Dbaj o nią chłopie :good:

Opublikowano
  • Autor

W końcu widziałem ją w realu, no wiecie takie 3.0 w serii nic specjalnego, nawet wrażenia na mnie nie wywarło bo nie takie przyjeżdżają na spoty w Krk ale tragedii nie ma :wink4:

P.S - miron78 bardziej wypasionej B7 3.0 TDI u nas na spocie nie było :kox: :kox: :kox:

jak zawsze - obiecuję :wink4:[br]Dopisany: 11 Sierpień 2009, 20:22_________________________________________________

będą za tydzień - jak zmienie grill i reling :wink4:

Opublikowano

Już gratulowałem ćwiary na zlocie. Fura KOX

Opublikowano

jak zawsze - obiecuję :wink4:[br]Dopisany: 11 Sierpień 2009, 20:22_________________________________________________

będą za tydzień - jak zmienie grill i reling :wink4:

i co postanowiłeś :gwizdanie: ja bym czarny założył :)

Opublikowano
  • Autor

decyzja zapadła dość szybko - jak black to black czyli zakłdam 100% czarny :) grafit jest śliczny ale w moim wypadku musi to wyglądać tak

http://digiads.com.au/car-news/latest-AUDI-news/2007_Audi_A4_S_line_Black_Optic_200611/photos_0.html

Opublikowano

decyzja zapadła dość szybko - jak black to black czyli zakłdam 100% czarny :) grafit jest śliczny ale w moim wypadku musi to wyglądać tak

http://digiads.com.au/car-news/latest-AUDI-news/2007_Audi_A4_S_line_Black_Optic_200611/photos_0.html

no i elegancko, czekamy na fotki z efektami pracy :wink4:

Opublikowano

Może być :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

no i elegancko, czekamy na fotki z efektami pracy :wink4:

mam nadzieje że już po wekendzie będę mógł się pochwalić efektem końcowym :)

o ile grill będzie pasował bo kupiłem go od kolesia z KR a to ponoć niezły przekręt jest ( ogólnie grill wygląda jak z audi więc może będzie ok ) :decayed:

Opublikowano

to jeszcze tylko kiere musisz przelozyc .... :naughty:

Opublikowano
  • Autor

to jeszcze tylko kiere musisz przelozyc .... :naughty:

:decayed: i lampy wymienić :polew:[br]Dopisany: 13 Sierpień 2009, 10:35_________________________________________________o felunku nie wspominając ( to są alu czy kołpaki ? bo jakieś małe :polew: )

Opublikowano

no gdyby nie felgi to na zdjęciu bym powiedział że stoi golas 1.6 :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

kto wie - może i 1.6 :)

a tak na poważnie wiem, że fele w graficie są najbardziej pasujące do black edition ale srebrne też robią robote ( przy totalnie czarnym autku srebrna fela wydaje się jeszcze większa niż jest ) :) [br]Dopisany: 13 Sierpień 2009, 11:15_________________________________________________a tak będę chciał żeby moje fele wyglądały na wiosne

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7871252

czy to dobry kierunek ocenicie sami :wink4: