Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BKN] Mironowóz cz.III - 3.0tdiQ - najbogatsza wersja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miron , jaką masę masz w dowodzie?

Kurcze nie mam w Dowodzie osobistym takiej rubryki ( choć ostatnio waga pokazała 93 )

A jeżeli o autko pytałeś to mam podaną 1735kg - nie wiem na ile jest ona prawdziwa ale mam zamiar to sprawdzić w realu :wink4:

ja w dowodzie mam 1680 a na profi wadze koło Wąskiego wyszło mi 1740 :wink4:

Opublikowano

Kurcze nie mam w Dowodzie osobistym takiej rubryki ( choć ostatnio waga pokazała 93 )

A jeżeli o autko pytałeś to mam podaną 1735kg - nie wiem na ile jest ona prawdziwa ale mam zamiar to sprawdzić w realu :wink4:

zobaczymy jak to u mnie wyjdzie - pewnie też troszke więcej :)

Opublikowano

Sporo... na 19" ?

Opublikowano

Sporo... na 19" ?

osobiście przy zmianie kółek na zimowe chcę dodatkowo zwarzyć letnie alu 19 i zimowe alu 16 ( ciekaw jestem róznicy ) :wink4:

Opublikowano

Przecież wy w Knurowie nie macie Reala...

Sorki nie mogłem się powstrzymać :polew: :polew: :polew:

warnwarn.gifKropek na 1 dzien. Tlumaczylem juz kilkakrotnie, kasowalem posty, ale jak widac bezskutecznie...

Opublikowano

jeszcze raz będziesz się wyśmiewał z Knurowa - to będzie KROPEK na bank

Ile waży a4 B8 avant 3.0tdiQ :mysli: w dokumentach oczywiście [br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 14:17_________________________________________________czy wypas ma wpływ na wpisaną mase własną ? czy jest to uśredniane ?

Opublikowano

skrzynia manualna 1695 kg

skrzynia automatyczna 1810 kg

Opublikowano

Sporo... na 19" ?

tak , bez kierowcy.

pewnie płyny robią róźnicę :wink4:

Miron , jasne że wypas robi róźnicę

zważ sobie zwykł radio i RNS-E , róźnica z 2 kilo :decayed:

a gdzie chromy , ledy , 19 , sterydy itd :kox:

Opublikowano

co wy tak o tych sterydach :mysli: - muszę poczytać na necie co to jest :)[br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 14:28_________________________________________________

skrzynia manualna 1695 kg

skrzynia automatyczna 1810 kg

dzięki - też nie mało

Opublikowano

były 3.0 bez :quattro: ??

Opublikowano

nie

to po zlocie w bukowinie będzie

wyjmiemy mirusiowi69 quattro i będzie miał jedyną w Polsce B7 3.0 ośka :polew: :polew:

Opublikowano

mirusiowi69

nie znam typa :mysli: ale dobrze mu tak - choć z drugiej strony...... waga mu spadnie :naughty:

Opublikowano

nie

wyjmiemy mirusiowi69 quattro i będzie miał jedyną w Polsce B7 3.0 ośka :polew: :polew:

tak calkkiem serio to identyczna skrzynia automat jak w 3.0TDI jest w BMW i jaguarze.

tylko oczywiscie bez Quattro...

maja wyjscie jedynie na wał.

przy odrobinie checi dałoby sie wyrezac z tego audi RDW ;] ;]

Opublikowano

nie

tak calkkiem serio to identyczna skrzynia automat jak w 3.0TDI jest w BMW i jaguarze.

tylko oczywiscie bez Quattro...

maja wyjscie jedynie na wał.

przy odrobinie checi dałoby sie wyrezac z tego audi RDW ;] ;]

może i tak - pytanie w jakim celu :)[br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 20:59_________________________________________________to jakby mieć 300kucy w seri i robić program na 230kucy :decayed:

Opublikowano

miron zostaniesz pierwszym tdi rwd drifterem w Polsce, Europie i na całym swiecie :)

Opublikowano

miron zostaniesz pierwszym tdi rwd drifterem w Polsce, Europie i na całym swiecie :)

:decayed:

Opublikowano

tak w gwoli ścisłości :cool1:

miron,zmień sobie opis auta w temacie :gwizdanie:

co to za S-line co niema foteli s-linowych :mysli:

Opublikowano

Jaaaaaaa cie Miron ale plama.... :gwizdanie:

Opublikowano

tak w gwoli ścisłości :cool1:

miron,zmień sobie opis auta w temacie :gwizdanie:

co to za S-line co niema foteli s-linowych :mysli:

:embarrassed:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2009, 18:09_________________________________________________

Miron masz tak ze jak wrzucasz wsteczny to prawe lusterko zewnetrzne Ci zjezdza w dol ??

dzięki za poruszenie tematu :notworthy:

właśnie odkryłem, że to mam :decayed:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2009, 18:13_________________________________________________

W a8 to dzialalo jak pokretlo od ustawiania lusterek bylo ustawione na prawe lusterko.Wtedy wsteczny i zjezdzalo.

no i dokładnie tak samo działa to u mnie :kox:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2009, 18:14_________________________________________________pokrętło ustawiam na prawe lustero potem bieg wsteczny i lusterko samoczynnie opuszcza się maksymalnie w dół.

Zmiana biegu, pokrętło lusterek w jakiekolwiek inne ustawienie i lusterko samoczynnie wraca do poprzednie pozycji :kox:

Ciekawe kiedy znowu coś odkryję w furce - po co coś modzić jak można coś odkrywać :polew: