Cuber Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 wiesz jeden sie dobrze czuje jak sobie walnie piwko a drugi jak postawi kropka. a większość ludzi ma kropki daleko w du... bo i co one zmieniają w takim wątku jak u Ciebie - jak widać nic, się przekonamy
Korzeń Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 bo mi chodzilo o to, ze Kerczi ma w avatarze B6 Tomek, pisalem Ci juz w PW. Trzeba bylo Kercziemu napisac PW, poprostu. Siur :good:
KERCZI Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 a nie mowilem?? Miron 2 piwa lecisz... jestem ja Kerczi wyluzuj z tym avatarem NIE NA TEMAT bo mi chodzilo o to, ze Kerczi ma w avatarze B6 A w temacie Mirona nie można robić konkurencji dla jego zajebistej B7. Miron. orientujesz się od którego roku to opuszczane lusterko zaczęli robić? Korzen w moim Avatarze bylo moje B7 !!!! Fakt byl za ciezki wiec go poprawie... Lusterko a raczej opcja bo to lusterko nie rozni sie niczym od kazdego elektrycznego lusterka wystepuje tylko w samochodach ktore maja fotele z PAMIECIA !!! Pzdr dla wszystkich
siemian Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 a nie mowilem?? Miron 2 piwa lecisz... jestem ja Kerczi wyluzuj z tym avatarem NIE NA TEMAT bo mi chodzilo o to, ze Kerczi ma w avatarze B6 A w temacie Mirona nie można robić konkurencji dla jego zajebistej B7. Miron. orientujesz się od którego roku to opuszczane lusterko zaczęli robić? Korzen w moim Avatarze bylo moje B7 !!!! Fakt byl za ciezki wiec go poprawie... Lusterko a raczej opcja bo to lusterko nie rozni sie niczym od kazdego elektrycznego lusterka wystepuje tylko w samochodach ktore maja fotele z PAMIECIA !!! Pzdr dla wszystkich Zastanawiam się jak to wygląda z punktu rezacza. Tzn. jak się wsadzi fotele z pamięcią to co trzeba ustawiać/przepinać. P.S. Miron fajny temat wątku
miron78 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2009 za ile kropek dostane trojkata ? czekam ciagle na filmiki :gwizdanie: z filmiku raczej nic nie będzie [br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 20:57_________________________________________________ Miron , wymieniłeś już wyświetlacz w RNSie? czy dalej śmigasz z rozbitym? pytałeś jakie koszty wymiany?[br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 15:51_________________________________________________ jakaś kropko-promocja czy co? - jeszcze nie wymieniłem - koszt 500 zł w jednej z Warszawskich firm
Gość dawido_xtr66 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Dokładnie jest się czym lansować no to co będzie owijał w bawełnę Umowa o zamianie furek gotowa ??
poziek Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Dokładnie jest się czym lansować no to co będzie owijał w bawełnę Umowa o zamianie furek gotowa ?? Tak, zostało już tylko złożyć podpisy i wymienić się kluczykami. Trochę to trwało, negocjację ciągnęły się ponad miesiąc ale można już oficjalnie powiedzieć, że Miron zamienia się ze mną furami. Ja będę miał jego A4 do jazdy na co dzień a Mironek dostaje ode mnie Nexie w gazie wersja "wieś" Lubie chłopaka więc dorzucam jeszcze kołpaki :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Dokładnie jest się czym lansować no to co będzie owijał w bawełnę Umowa o zamianie furek gotowa ?? Umowa o zamianie furek gotowa wystarczy słowo z Twojej strony
soolek Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Dokładnie jest się czym lansować no to co będzie owijał w bawełnę Umowa o zamianie furek gotowa ?? Tak, zostało już tylko złożyć podpisy i wymienić się kluczykami. Trochę to trwało, negocjację ciągnęły się ponad miesiąc ale można już oficjalnie powiedzieć, że Miron zamienia się ze mną furami. Ja będę miał jego A4 do jazdy na co dzień a Mironek dostaje ode mnie Nexie w gazie wersja "wieś" Lubie chłopaka więc dorzucam jeszcze kołpaki :polew: :polew: Ale chyba nie te Siwkowe
poziek Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Dokładnie jest się czym lansować no to co będzie owijał w bawełnę Umowa o zamianie furek gotowa ?? Tak, zostało już tylko złożyć podpisy i wymienić się kluczykami. Trochę to trwało, negocjację ciągnęły się ponad miesiąc ale można już oficjalnie powiedzieć, że Miron zamienia się ze mną furami. Ja będę miał jego A4 do jazdy na co dzień a Mironek dostaje ode mnie Nexie w gazie wersja "wieś" Lubie chłopaka więc dorzucam jeszcze kołpaki :polew: :polew: Ale chyba nie te Siwkowe siwkowe kołpaki +20KM sprzedane za okrągłą sumkę jednemu fanowi projektu
rex Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Dokładnie jest się czym lansować no to co będzie owijał w bawełnę Umowa o zamianie furek gotowa ?? Tak, zostało już tylko złożyć podpisy i wymienić się kluczykami. Trochę to trwało, negocjację ciągnęły się ponad miesiąc ale można już oficjalnie powiedzieć, że Miron zamienia się ze mną furami. Ja będę miał jego A4 do jazdy na co dzień a Mironek dostaje ode mnie Nexie w gazie wersja "wieś" Lubie chłopaka więc dorzucam jeszcze kołpaki :polew: :polew: Ale chyba nie te Siwkowe siwkowe kołpaki +20KM sprzedane za okrągłą sumkę jednemu fanowi projektu Czy 1 zł to okragła sumka ? Chyba że ktoś dał więcej ? Eeeee... niemożliwe :decayed:
poziek Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 te kołpaki dodawały +20KM i +50 fejmu na mieście
poziek Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Fejm iz moni - ktoś mocny interes zrobił byle komu nie sprzedałem
Tukan Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Mironek jak sie fura sprawuje?Jak bys jechal kiedys na spota do krk to daj cynka bo chetnie bym ja oblookał Ze ja nie mam stalowych felg na esie,wziol bym kolpaki z siwka i mial bym jak chip a ile taniej
miron78 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Mironek jak sie fura sprawuje?Jak bys jechal kiedys na spota do krk to daj cynka bo chetnie bym ja oblookał Ze ja nie mam stalowych felg na esie,wziol bym kolpaki z siwka i mial bym jak chip a ile taniej OK - dam znać choć nrazie nie planuję - chyba że spontan [br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 17:55_________________________________________________ Miron , jaką masę masz w dowodzie? Dziś byłem zważyć moją furke. Jak już pisałem wczesniej w dokumentach mam wpisane 1735kg Pomiar pokazał wartość 1795kg na alu 19 bez kierowcy z 1/4 paliwa w baku. ..........cóż..........ciężka locha
poziek Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Mireczku nie wiem czy widziałeś pierwsze zdjęcie w tym temacie: http://www.a4-klub.pl/smf/inne_marki/4g63_miczubajaszi_lanser_evo_wosiem-t105286.0.html;msg1214910#msg1214910 :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 Mireczku nie wiem czy widziałeś pierwsze zdjęcie w tym temacie: http://www.a4-klub.pl/smf/inne_marki/4g63_miczubajaszi_lanser_evo_wosiem-t105286.0.html;msg1214910#msg1214910 :gwizdanie: też tak chcę
Gość dawido_xtr66 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Kiedy jakaś akcja pt. "Zamknijmy licznik"
miron78 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2009 Kiedy jakaś akcja pt. "Zamknijmy licznik" jakoś cieżko mi uwierzyć, że to możliwe - najszybciej udało mi się pojechać 250km/h ( na 19 ) i nie powiem, żeby autko chciało więcej pojechać. Coprawda widziałem filmiki gdzie 260 było osiągane ale mój jest chyba zbyt leniwy żeby dobić do 260 Powiedziałbym, że u mnie V-max to 250
Rekomendowane odpowiedzi