Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie postojówki do xenonów Audi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dla mnie wiocha - jak te zwykłe ledowe postojówki świecą niebieskawo w porównaniu do ksenonu :thumbdown:

no pisałem już nie raz, ktoś polecił też to wcześniej - Philips http://allegro.pl/zarowka-philips-t10-w5w-led-4000k-sklep-wawa-fv-i2105697022.html

Tylko ty mi tu wyskakujesz z żarówkami w5w a ja pisałem wyraźnie , że potrzebuję h6w...

Opublikowano

Jeżeli chodzi o h6w polecam tańszą wersję halogenowych Philips bluevision dostępnych po 10zł:

Link do allegro:

Żarówki h6w allegro blue vision

Na pewno będą o wiele bardziej trwałe niż nie jedna żarówka Led, a kolor świecenia biały.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o h6w polecam tańszą wersję halogenowych Philips bluevision dostępnych po 10zł:

Link do allegro:

Żarówki h6w allegro blue vision

Na pewno będą o wiele bardziej trwałe niż nie jedna żarówka Led, a kolor świecenia biały.

Co za bzdura to ostatnie zdanie...

Opublikowano
dzisiaj założyłem te postojówki Philipsa 4000K - rewelacja.

Kolor idealnie pasuke do ksenonu 4300K, a światła więcej niż żarówek które maja 5 diód - takie miałęm wcześniej.

No, w końcu nie ma wiochy!

Może i nie wiocha tylko zobaczysz jak długo poświęcą, miałem też philipsy tylko białe - miesiąc wytrzymały

Opublikowano

Ja mam te ledy philipsa tylko że 6000K i świecą już 2 rok... Mało tego, kupowałem chyba nawet w tym sklepie z linku...

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
Opublikowano

dzięki Bieniek, biorę je ;)

Opublikowano

będzie napisane na zarniku xenonu jaki to model? wiem ze mam żarniki D2S Philips ale czy 4000 czy 6000 to nie wiem... a chciałbym dopasować postoje ;D

A tak pozatym to jeździcie w dzien na xenonach? Mi jakoś ich szkoda na dzień :) Jedyna alternatywa są swiatla ledowe do jazdy dziennej lub mandacik ?

Opublikowano
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przerabiałem te LED-y już. Niestety w lampie zbiera się czasem wilgoć i po około 2 miesiącach przestała jedna świecić. Poza tym jedna wyglądała jakby się przytopiła. Wyjąłem i H6W standardowe siedzą

• 5 tygodni później...
Opublikowano

te ledy smd tak jak mówi przedmówca wojtas88 u mnie też siedziały jakieś 3miechy i jedna wyglądała jak przytopiona a po wyjęciu rozsypała się na pojedyńcze elementy dodatkowo objawem poprzedzającym było tak że w jednej żarówce jeden led mrygał albo zapalał się kiedy chciał i przy odpalaniu wywalało bląd na chwilę na początku po założeniu nie było żadnych błędów oczywiście ledy były z can busem

Opublikowano

Z tymi postojówkami to ogólnie lipa jakaś jest. Ja się zastanawiam nad zakupem T4W Osram LED i spiłowaniem jednego bolca ale nie wiem czy nie wywalą błędu

Opublikowano

No właśnie widzę ja już 2 komplety w ciągu roku wymieniłem ale nie chcę wracać do tych żółtych i tak teraz coś kombinuje bo już czasem mi błąd wywala a czasem nie więc pewnie już niedługo padnie

Opublikowano

Pisałem do Philipsa czy mają zamiar produkować H6W LED - niestety nie zamierzają. Chyba zaryzykuje i kupie te Osramy T4W i się zobaczy co i jak

Opublikowano

Postojówki H6W Blue Vision CAN BUS Lepsze niż LED - te niebieskie bańkowe ma ktoś jak barwa światła ma się do xenona?

Opublikowano

Dziś założyłem Philipsy H6W Blue Vision (40zł 2 szt.)- Pan w sklepie zapewniał mnie że barwa jest biała, że może się delikatnie różnić od xenonu ale jest biała a nie żółta. Efekt niestety jest taki że świecą normalnie na żółto- ładnie ale wyraźnie na żółto co patrząc na cenę żarówek (40 zł za 2 sztuki) jest nieporozumieniem- mam zamiar dziś podjechać do tego Pana i zapytać czy nie za bardzo żółty jest ten biały...