Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie postojówki do xenonów Audi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

blędu na FISie nie ma :question::naughty:

Mam te same postojówki jak w linku. Kupiłem osobiscie od gościa mieszka 15 minut od mojej pracy. Świecą bardzo ładnie, błedu na FIS nie wywala. Nie wypowiem sie na temat trwałości bo za krótko ich używam.

Opublikowano

:hi:za info, nie pozostaje nic innego jak zakupić do testów wytrzymałościowych :decayed:

Opublikowano

Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić takie żarówki:

LED 9x SMD 5050 3Chip H6W Bax9s 12V Audi Alfa W210 (3796870273) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Mam je u siebie już 5 miesięcy, ładnie i mocno świecą i co najważniejsze nie ma z nimi problemów z odpadającymi główkami

Opublikowano

blędu na FISie nie ma :question::naughty:

Nie ma żadnych błędów i światło jest fajnie rozproszone. Dla chętnych mogę zrobic zdjęcie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić takie żarówki:

LED 9x SMD 5050 3Chip H6W Bax9s 12V Audi Alfa W210 (3796870273) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Mam je u siebie już 5 miesięcy, ładnie i mocno świecą i co najważniejsze nie ma z nimi problemów z odpadającymi główkami

U mnie ledowe postojowki padly totalnie po 11mc ale przy takich cenach mozna i co 6mc wymieniac :)

Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja mam te i extra swieca i nie wydaja sie zolte przy ksenonie :)

http://allegro.pl/showItem2.php?item=4580020125

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Większość tutaj to 6000K albo 4000-4300K, a nie znacie jakiejś postojówki, która podejdzie do 5000K? Zwykłe żarówki są za żółte, z kolei LED zbyt niebieskie... :decayed:

Opublikowano

Polecam Osram Cool Blue Intense :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Większość tutaj to 6000K albo 4000-4300K, a nie znacie jakiejś postojówki, która podejdzie do 5000K? Zwykłe żarówki są za żółte, z kolei LED zbyt niebieskie... :decayed:

Wczoraj o tym rozmawiałem z kolegą Path i polecał takie http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5578726103

Widziałem na żywo jak świecą i światło jest zbliżone do tego co masz w soczewce ;-)

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

O, dzięki za info - spróbuje :-) za tydzień może się uda zobaczyć na spocie bo będę na pewno :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja zamówiłem takie bo już mam dość przepalania się zwykłych H6W

http://allegro.pl/show_item.php?item=5706694931

e4d8c27b712a7ef0med.jpg

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Jakie żarówki polecacie do bixenonów? Bo moje po 2 miesiącach padły i wywala błąd na FISie

Opublikowano

Polecam Osram Cool Blue Intense. Wystarczy trochę się wysilić i poczytać wątek...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam Osram Cool Blue Intense. Wystarczy trochę się wysilić i poczytać wątek...

A znajdzie sie w H6W?

Ja zamówiłem takie bo już mam dość przepalania się zwykłych H6W

http://allegro.pl/show_item.php?item=5706694931

e4d8c27b712a7ef0med.jpg

Masz moze zdjęcia jak świecą na aucie?

Opublikowano

Koledzy a jak wygląda sprawa nagrzewania się takich ledów, bo mam u siebie od roku podobne 3 smd i strasznie sie grzeją aż w końcu przestają świecić. Po wyłączeniu jak sie ochłodzą znów świecą.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja po wielu próbach (sprawdziłem ponad 10 zestawów żarówek w tym halogenowe jak i ledy) wybrałem żarówki ledowe ze szklana bańką w kształcie walca. Barwa jest lekko niebieska ale bardzo zbliżona do białej (to juz pewnie kwestia żarówki, w rożnych sklepach bedą pewnie rożne barwy) ale dużym plusem dla mnie jest to że patrząc na lampę od przodu nie widać mocnego punktu światła jak w przypadku innych żarówek tylko klosz jest w miarę równomiernie oświetlony bo żarówka nie swieci na wprost tylko wokół siebie ze względu właśnie na jej kształt.

eede782c8d7c83adf555c8a092f969ad.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Koledzy a jak wygląda sprawa nagrzewania się takich ledów, bo mam u siebie od roku podobne 3 smd i strasznie sie grzeją aż w końcu przestają świecić. Po wyłączeniu jak sie ochłodzą znów świecą.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Koledzy jakie wybrać te ledy H6W badź BAX9S żeby nie było problemów z nagrzewaniem się ich. Moje już na amen zgasły i to własnie poprzez przegrzewanie się :/

Może ktoś ma jakieś które może polecić?

Opublikowano

Znajdź mojego posta w tym temacie.

Ja odkąd je założyłem, zapomniałem o nich (odpukać w niemalowane, niech świecą jak najdłużej).