miron78 Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Każde auto jest sprawdzane przed wgraniem programu i jeśli bedzie coś nie tak to sie nie podejmują dopóki właściciel nie usunie usterki. dokładnie kolego Adams możesz być pewny, że decydując się na program w firmie compsport takimi sprawami nie musisz się matrwić - możesz mi wierzyć na słowo ( nie jedne autko u nich już robiłem )
Jarol Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Panowie to ja wam polecam Dynosofy z Katowic. Ceny takie same a program zrobiony profesjonalnie. U mnie wygladało to tak że auto było najpierw zdiagnozowane, potem strojone na drodze. Trwało to dość długo było robione kilkanaście poprawek softu. Po czym pojechaliśmy na hamownie gdzie program był jeszcze dopieszczany i auto kilkukrotnie hamowane. Ogólnie na zrobienie programu zeszło prawi pół dnia. Ale auto jeździ supre jestem bardzo zadowolony i nie mam z nim żadnych problemów. Jak co to podaje nr tel do Dynosoftu - 606 341 144 Dodam jeszcze ze poprzednie auto robiłem w Compsporcie ( Golf 1,9 AFN) i wyglądało to tak że wyciągneli komputer z auta, wgrali soft, wszystko poskładali i był zrobiony test na drodze a potem hamownia. Zadnych poprawek, któtko mówiąc wgranie gotowego softu.
miron78 Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 albo mi się wydaje albo temat tego wątku brzmi: Grupowy CHIP w Compsport !!! Szukam chętnych !!! nie widzę problemu żeby któryś z Was ( jeżeli compsport mu się nie widzi ) otworzył nowy wątek ( Grupowy chiptuning w firmie blebleble ) [br]Dopisany: 31 Lipiec 2009, 08:53_________________________________________________a tu macie wątek w którym możecie się pochwalić gdzie robiliście program i jak bardzo jesteście zadowoleni http://www.a4-klub.pl/smf/dobrzy_chiptunerzy-t9450.0.html
spanky Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Dodam jeszcze ze poprzednie auto robiłem w Compsporcie ( Golf 1,9 AFN) i wyglądało to tak że wyciągneli komputer z auta, wgrali soft, wszystko poskładali i był zrobiony test na drodze a potem hamownia. Zadnych poprawek, któtko mówiąc wgranie gotowego softu. a moze poprawki nie byly konieczne ...
Jarol Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Dodam jeszcze ze poprzednie auto robiłem w Compsporcie ( Golf 1,9 AFN) i wyglądało to tak że wyciągneli komputer z auta, wgrali soft, wszystko poskładali i był zrobiony test na drodze a potem hamownia. Zadnych poprawek, któtko mówiąc wgranie gotowego softu. a moze poprawki nie byly konieczne ... Całkiem mozliwe że za pierwszym razem zrobili idealny soft U innych tunerów a robiłem program jeszcze u Rogala i u Aligatora jest wiele poprawe i korekt softu żeby wszystko było dobrze.
spanky Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Całkiem mozliwe że za pierwszym razem zrobili idealny soft U innych tunerów a robiłem program jeszcze u Rogala i u Aligatora jest wiele poprawe i korekt softu żeby wszystko było dobrze. no widzisz .. ja robilem soft u Rogala 2 razy i jakos za pierwszym jak i drugim razem nie bylo korekt ... co chcialem to bylo .... albo jestem malo wymagajacy albo mam idealny samochod ...
norbi3000 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2009 sorry Koledzy za nieobecnosc ale wlasnie co wrocilem z wakacji, na prv nikt do mnie nie pisal ze jest chetny na 100 %, wiec rozpoczynam po raz 2 liste: 1. norbi3000 2. MAJKI_3646 3. kik0 4. ............... chetnych na 100 % prosze o wiadomosc na prv wtedy dopisze do listy[br]Dopisany: 31 Lipiec 2009, 19:00_________________________________________________dopisuje kolejnego chetnego do listy, compsport_krk czekam na odpowiedz w sprawie wiadomosci, ktora wyslalem na prv
Vas Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Powtarzajac pytanie, ktore juz wyzej padlo. Kiedy by sie ta impreza miala odbyc? Jezeli przed koncem miesiaca albo po 15 wrzesnia, to ja sie pisze.
norbi3000 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2009 aktualna lista chetnych: 1. norbi3000 2. MAJKI_3646 3. kik0 4.Vas 5. .............
akjam Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Też jestem zainteresowany. Więcej moich wątpliwości i pytań poszło na PW. Z góry dzięki za odpowiedź i rozjaśnienie sytuacji. Pozdrawiam... akjam
norbi3000 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2009 jak bedziesz pewny na 100 % to napisz do mnie na prv to wpisze Cie na liste
akjam Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 jak bedziesz pewny na 100 % to napisz do mnie na prv to wpisze Cie na liste Ok. Czekam na odpowiedz od compsport_krk i dam znaka.
norbi3000 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2009 ja tez czekam juz kilka dni na odpowiedz i dalej nic, moze wyjechal na wakacje
MAJKI Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Ja tez czekałem tydzień na odpowiedz takze nie ma sie co niecierpliwić, a wogóle wiadomo coś wiecej?? jaki przybliżony termin??
norbi3000 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2009 dodaje 2 nowych chetnych do listy: aktualna lista chetnych: 1. norbi3000 2. MAJKI_3646 3. kik0 4. Vas 5. rzaba7 6. radzikdt 7. ...........[br]Dopisany: 10 Sierpień 2009, 17:32_________________________________________________koledzy moim zdaniem zbieramy chętnych do końca tego tygodnia i ile nas będzie to się okaże, na pewno przy 6 osobach dostaniemy jakiś rabat, jeżeli będziemy dalej czekać to się w sierpniu nie wyrobimy a z tego co wiem to każdy chciałby mięć już to zrobione, co wy na to ???
MAJKI Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Normalnie mi powiedzieli 1800, przy 3 osobach 1500 wiec przy sześciu też bedzie inna cena a moze akurat bedzie za tego 1000, wiec trzeba działać
Vas Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Temat wisi od miesiaca, wiec chyba nie ma co liczyc, ze sie nagle rzesze ludzi zglosza. Jezeli wszystkim pasuje, to ja bym proponowal poczekac do konca tygodnia na ewentuualnych chetnych i od poniedzialku zaczac umawiac termin.
norbi3000 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Temat wisi od miesiaca, wiec chyba nie ma co liczyc, ze sie nagle rzesze ludzi zglosza. Jezeli wszystkim pasuje, to ja bym proponowal poczekac do konca tygodnia na ewentuualnych chetnych i od poniedzialku zaczac umawiac termin. [br]Dopisany: 11 Sierpień 2009, 19:58_________________________________________________ ile za 2.0TFSI ? dzwon prosto do osoby ktora sie tym zajmuje 508241042 , przy grupowym na pewno wyjdzie Cie taniej
Rekomendowane odpowiedzi