Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam afn 160tys km sprawdzony, sztywny jak pal. chodzi prawie jak na pompowtryskach i do tego full poliftowy. passata ahu miałem z 340tys i latał żwawiej od afn, ale był pewnie dłubnięty. miałem passata b3 1.9 td silnik aaz i tamto przy zakupie miało 350 na szafie jak sprzedawałem 400 i laleczka była.

Opublikowano

Jak kupiłem mojego, to zadzwoniłem do ASO w Katowicach i użyłem magicznego słowa PROSZĘ i gość sprawdził co ma w bazie. Wpisy z książki serwisowej zgadzały się z tym co w systemie. Nawet wymiane rozrządu miał zanotowaną i zgadzało się z nalepką serwisową na silniku. Wymiana 28.04.2006 stan licznika 88370 km. 10 latek i taki stan :gwizdanie: W tamtym tygodniu w Norynberdze oglądałem 10 letnią a4 z stanem 130000. Kto szuka ten znajdzie :good: Pozdro

Opublikowano

moja przy zakupie miała 178 000 tyś a jednak ma 270 000 i chodzi jak w zegarku :)

Opublikowano

Własnie ja musze sprawdzic prawdziwy przebieg swojej :confused4: zapewne jak polowa wszystkich posiadajacych diesla mam krecony licznik ale musze sie dowiedziec prawdy

Opublikowano

Ile by nie było AHU jeszcze Ci sporo wytrzyma :good:

Opublikowano

Moj 1z tez mial 185k km na liczniku jak byl kupiony (patrz posty wczesniej ile ma). Wiara w licznik jest jak wiara w to ze amerykanie zniosa nam wizy. :cool1:

Opublikowano

raczej nie jest ważne jaki ma przebieg , tylko jak poprzedni właściciel dbał o auto

Ja swoją A4 AJM z 2000r. kupiłem 2 lata temu z przebiegiem 144tys , Była kupiona w polskim salonie , w środku autko cud malinka , zawsze jest jakieś ale , po roku okazało się że głowica jest pęknięta no i silnik poszedł do remontu. Przy zakupie było wszystko ok. No ale przynajmniej wiem że teraz trochę nią pojeżdżę .

Opublikowano

A dla mnie wyszło z odczytu z ECU 255 tys. , licznik pokazuje 180tys. Jestem szczęśliwym posiadaczem A4 :) 25 tyś. rocznie- niewiele jak na Audi.

Opublikowano

wejdź na stronę ASO Szczecin napisz e-maila z zapytaniem o historię auta i po robocie

taka dostałem od nich informację:

"Witam,

Tego typu dane są dostępne w systemie producenta, który jest opaczony zastrzeżeniem " Tylko do użytku wewnętrznego". W związku z powyższym nie możemy udzielać tego typu informacji.

Z pozdrowieniami,

"

Jakby ktoś tutaj zaglądał co ma możliwość sprawdzenia to prosiłbym o PW. Będę wdzięczny :)

Opublikowano

ponad 192 tyś km - sprawdzone i prowadzi się nadal bez problemów :>

Opublikowano

ja mam 265 tysięcy ale podejrzewam że ze 100 albo więcej jest cofnięty :)

Opublikowano

Jakby ktoś tutaj zaglądał co ma możliwość sprawdzenia to prosiłbym o PW. Będę wdzięczny :)

Byli tacy, ale usunięto im wątki :gwizdanie: :thumbdown:

Sorry za :ot:

:hi:

Opublikowano

Z ECU 4 % procent róznicy wobec tego co mam na blacie podobno tak jest normalnie????

teraz mam 247 tys. i smiga jak ta lala

Opublikowano

mi dzisiaj w AFN 250 000km stuknęło :)

Opublikowano

ja jak brałem rok temu to miał 193 000 nastukane...ale jestem pewnien że było przewijane :cool1:

teraz mam 209 000 km

Opublikowano

ja mam na blacie 195k i pokrywa sie z ECU. Swoją drogą ciekawe czy przebieg w ECU jest gwarancją autentyku? Wykluczam tu oczywiście podmianę kompa..

Opublikowano

ja mam na blacie 195k i pokrywa sie z ECU. Swoją drogą ciekawe czy przebieg w ECU jest gwarancją autentyku? Wykluczam tu oczywiście podmianę kompa..

nie jest... jak dobry spec to przekreci ze sladu nie zostanie w ECU[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 22:46_________________________________________________

ciekawe ktory raz ? :naughty:

Opublikowano

nie jest... jak dobry spec to przekreci ze sladu nie zostanie w ECU[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 22:46_________________________________________________

ciekawe ktory raz ? :naughty:

właśnie, mój AFN ma 265 a podejrzewam że na pewno przekroczył pół miliona

Opublikowano

Porównywałeś wnętrze z moim?

Ja mam oryginalny przebieg. Kosztował mnie jakieś 2-3k zł więcej niż "igiełka" w Polsce :polew:

Opublikowano

Porównywałeś wnętrze z moim?

Ja mam oryginalny przebieg. Kosztował mnie jakieś 2-3k zł więcej niż "igiełka" w Polsce :polew:

nie nie patrzyłem muszę zajrzec