Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie 1,9 tdi AHH 2000 r - 289000+ :)

Opublikowano

Witam. Mam AFN rocznik 1999. Pełny syntetyk Przebieg udokumentowany 300 tys.

Opublikowano

ja nie wiem, auta z 2006 maja przebiegi po +/-300, a auta 15letnie zatrzymały sie przebiegami z przed 5-7lat, czy wy wierzycie w te wasze przebiegi ?

:facepalm:

Opublikowano

Moim zdaniem w tych autach przebieg nie ma najmniejszego znaczenia :wink: auto mające 200kkm może być w gorszym stanie technicznym niż auto które ma 500kkm. Tak naprawdę są to bardzo wytrzymałe auta a największą ich wadą jest poprzedni właściciel. Przebieg trzeba traktować w tym przypadku jako ciekawostkę a nie wyznacznik stanu auta. A jak piszecie ze przebieg macie pewny i udokumentowany sprawdzony to mi się chce śmiać :decayed:

Opublikowano

Ja tam miałem 245000km i zrobiłem sobie 345000 żeby lepiej wyglądało ;)

Opublikowano

Ja tam miałem 245000km i zrobiłem sobie 345000 żeby lepiej wyglądało ;)

Ja miałem 239 tysi a zrobiłem sobie w przeciągu 6 lat na 428 tysi czyli srednio na rok 31500 :D Podobno srednia roczna to 25 tysi i tak mniej wiecej można sobie przeliczać przebieg.

Edytowane przez domin

Opublikowano

Moim zdaniem w tych autach przebieg nie ma najmniejszego znaczenia :wink: auto mające 200kkm może być w gorszym stanie technicznym niż auto które ma 500kkm. Tak naprawdę są to bardzo wytrzymałe auta a największą ich wadą jest poprzedni właściciel. Przebieg trzeba traktować w tym przypadku jako ciekawostkę a nie wyznacznik stanu auta. A jak piszecie ze przebieg macie pewny i udokumentowany sprawdzony to mi się chce śmiać :decayed:

100 % prawda. Przekonałem sie o tym na własnej skórze..

Opublikowano

No właśnie panowie :D Ja mam AJM 400 tyś i lepiej wygląda, chodzi ja nóweczka tylko cichutko mruczy, niż kolegi AJM z tym że on ma 150 tyś :D hahaha. Też ma niby książkę i wgl ale moim zdaniem to wszystko psom na buty.

Opublikowano

Moja A4 B5 1.9 TDI AJM Avant z Włoch Po sprawdzeniu wszędzie gdzie się dało 206tyś Rok 2001r. ile w tym prawdy sam nie wiem :)

Opublikowano

:D

Opublikowano

to tez ciekawe, bo auta z włoch przewaznie nie posiadaja ks serwisowych, kolega sprawadza włoskie graty to poza tym że auto jest zwykle totalnie zaniedbane to co 4 posiada ksiązke :whistling: tak wiec przebieg mozna mieć jaki sie chce bo i tak nie ma czym tego udowodnić :P

Opublikowano

u mnie pokazuje 270 tys. a ile rzeczywiście ma wolę nie wiedzieć :decayed:

Opublikowano

Może nie audi, ani nawet VAG ale polecam zobaczyć :D strach sie bać

Opublikowano

wolę auto 400tys nalatane przez niemca po autobanie niż 150 tys przez oszczędnego Kowalskiego w pl

Opublikowano

Wszystko zależy jak włascieciel dba o swoje auto może mieć 500tyś km i latać jak ta lala gdy naprawy były robione na bierząco.

druga strona to taka 190tyś km na szafie (niby) i tak nowy nabywca nie wie co pierwsze ma naprawić i czy 5tyś zł wystarczy w doprowadzenie auta do stanu używalności a pisze to z powodu dlatego że znajmoy własnie zakupił takie b5 z owym przebiegiem i po moich i innego kolegi oglądzinach stwierdziliśmy na dzień dobry 3tyś zł może nie wystarczyć (dużo mechanicznych rzeczy do wymiany zawieszenie, tłumuik, wycieki w silniku itp bolączki) na dopieszczenie auta, cena róznież była atrakcyjna ale tak to w PL jest każdy chce dobrze i tanio a w przpadku tej marki się nie da,

Opublikowano

rok temu skasowalem passata b5 w AFN i automacie wersja "szwedzka":) auto lotniskowe orane dzien i noc, kupione za grosze , poobcierane z kazdej strony, przebieg 530 tysi, pomalowalem, smigalem 2 lata, silnik i skrzynia igla, mechanik mi mowil ze jedynie popychacze zaworow do wymiany,,,, koles odebral auto z salonu (astra) jechal ustawial radio a ja stalem na swiatlach no i bum ...

Opublikowano

rok temu skasowalem passata b5 w AFN i automacie wersja "szwedzka":) auto lotniskowe orane dzien i noc, kupione za grosze , poobcierane z kazdej strony, przebieg 530 tysi, pomalowalem, smigalem 2 lata, silnik i skrzynia igla, mechanik mi mowil ze jedynie popychacze zaworow do wymiany,,,, koles odebral auto z salonu (astra) jechal ustawial radio a ja stalem na swiatlach no i bum ...

taka sama wersje koles kupił ale po Policyjną z DE przelot 590tys 96rok i przejechałem sie nim lepiej chodzi niz nie jeden PD-ek

Opublikowano

Witam u mnie obecnie w moim passacie jest 485tys km :wink: przebieg oryginał sam zrobiłem 180tys w 6 lat :wink:

tak teraz licze to juz bedzie 50tys km po programie u Spankiego :decayed:

Opublikowano

Mój poczciwy 1,9 tdi 90km z 97 roku ma 405 000 i nie zamienilbym go za innego z rzekomymi 150 000

Opublikowano

Moja 162 tys ksiażka, od niemca pewny oryginal od 3 miesiecy na polskich blachach ideał :D