Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AFN 96r 342tyś :) jestem 2-gim właścicielem w Polsce. Pali dobrze jeździ tez całkiem nieźle :) olej 10W40 dolewka miedzy wymianami 300ml.

Wysłane przy użyciu telefonu stacjonarnego.

Edytowane przez Bartollo

Opublikowano

Moja :audi: to sedanik z 1998 roku z silniczkiem AHU. Jak kupowałem w 2011r. miała najechane 235tyś. teraz ma 269tyś. i daje radę. Filtry i olej (10W40) wymieniane co 10tyś. Tylko lać i jeździć.

Opublikowano

A4 B5 98r. AFN 272tyś pełny oryginał. :) Poprzednie A4 B6 sprzedałem przy 250tyś, wygładało o wiele gorzej od obecnej b5 pod wzgędem wizualnym oraz technicznym. Oba oryginalne przebiegi i od 1 właściciela. :)

Opublikowano

ja mam dwa "PRAWDZIWE" :) przebiegi:

> a4 b5 1998 tdi 90km przebieg 405 000, pali jeżdzi, robiono dół silnika i uszczelnienie od dołu do góry- dół by poprawić sprężanie, uszczelnienie ponieważ pocił się dosc mocno, niby olej był i nie robił plam na ziemi ale nie odpowiadało mi że motorek jest zaoliwiony a robiąc samemu ograniczyłem koszty do części :) turbina od 120tyś u mnie śmiga, mozę już nie nówka ale jeżdzi sie sprawnie, ostatnio rozrusznik podziękował ale za 55zł(części) chyba regenerowałem i kręci aż miło :) dolewka oleju między wymianami - 300ml(wymianę robię ok 4,2 l (10w40) co 15tyś a końcówkę mam na dolewkę)

> a4 b5 2000 tdi 90km przebieg 345 000, pali i jeździ jak burza :) silnik też rozbierany (ukryszył się zawór wiec przy okazji uszczelniono i wymieniono sporo), bez dolewek między wymianami i nadal 5w40 :)

Edytowane przez Piter504

Opublikowano

a4 b5 2000 tdi 90km

A czy od 2000r. pod maskę nie ładowano już tylko pompowtrysków ?

Opublikowano

Nie byly też na pompie - kod AHH - 90 KM i AVG 110 KM

Opublikowano

a4 b5 2000 tdi 90km

A czy od 2000r. pod maskę nie ładowano już tylko pompowtrysków ?

ładowano wszystko :) mój ma 90KM kod AHU, nie jest to częsty zestaw ponieważ zazwyczaj montowano 110 VP lub 115 PD, ale mi pasuje :) wiadomo przy zakupie szukałem 110KM jak wszyscy ale znalazłęm igiełkę 90 i jestem zadowolony dodatkowo w zimie ja zapalam na pewniaka a nowsze PD czy CR różnie :)

Opublikowano

AFN z 96r obecnie nalatane 529tyś.Przy 512tyś kompleksowy remont góry silnika i pozbycie się ori wtrysków i suszarki.Lata na oleju 10w40. Do dołu silnika nigdy nie zaglądałem bo nie było takiej potrzeby i oby tak zostało.Od przebiegu około 350tyś silnik na dopingu w porównaniu do serii około 17%,od 512tyś 45%. Motor jeszcze nie ma dość i w przygotowaniu kolejny setap mocy.

Opublikowano

1.9 w a3 ahf 110km 1999r na liczniku 303000 ale liczę na sporo więcej ;)

a4 afn 1998r w automacie 336000 potwierdzone w seriwisie.

jedno i drugie w świetnej kondycji.

Opublikowano

A4 B5 1.9 TDI AFN 1996 - około 127 tysięcy :)...

Opublikowano

Na jednym kole ha

Opublikowano

Na jednym kole ha

Sorki, poprawka bo na oko strzelałem jak to pisałem. Żeby być bardziej dokładnym to 125 7xx km:)

Nie rozumiem dlaczego chcesz być złośliwym? Nie mam powodów by kłamać po prostu podaje swój stan licznika. Tak ciężko uwierzyć, że tyle ma? - nie Ty pierwszy ale wyobraź sobie, że są skrajne przypadki kiedy auto latami w garażu spędza i wtedy taki wynik jest jak najbardziej możliwy więc proszę jeśli nie masz nic konkretnego do powiedzenia to... po prostu nie pisz:)?

Opublikowano

Sorki, poprawka bo na oko strzelałem jak to pisałem. Żeby być bardziej dokładnym to 125 7xx km:)

Nie rozumiem dlaczego chcesz być złośliwym? Nie mam powodów by kłamać po prostu podaje swój stan licznika. Tak ciężko uwierzyć, że tyle ma? - nie Ty pierwszy ale wyobraź sobie, że są skrajne przypadki kiedy auto latami w garażu spędza i wtedy taki wynik jest jak najbardziej możliwy więc proszę jeśli nie masz nic konkretnego do powiedzenia to... po prostu nie pisz:)?

:rolleyes::sarcastic: Wierzysz w bajki ?

Opublikowano

Co to ma do rzeczy... Jakaś zazdrość przez was przemawia że się czepiacie? Zresztą offtop szerzycie bo to nie jest czas i temat na to. Myślałem że przebywają tutaj kulturalni ludzie ale jednak na każdym forum musza być wyjątki :)

Opublikowano

Wychodź prawie 7 tyś rocznie. To na co komu diesel przy takich przelotach :) wszystko kolego jest możliwe lecz mało prawdopodobne :)

Wysłane przy użyciu telefonu stacjonarnego.

Opublikowano

Jakby osoba co jeździła tym autem byla marynarzem a ty byś dlugo nie miał prawka i rozpoczął normalne jedzenie tym autem jak dopiero zacząłeś pracować to byłoby to możliwe :P nie musze nic udowadniać bo temat nie o tym :)

Opublikowano

No jak uważasz. W sumie też od wczoraj mam 110 tys.

Opublikowano

Jakby osoba co jeździła tym autem byla marynarzem a ty byś dlugo nie miał prawka i rozpoczął normalne jedzenie tym autem jak dopiero zacząłeś pracować to byłoby to możliwe :P nie musze nic udowadniać bo temat nie o tym :)

To pisz od razu takie info że auto z rodziny itd. a nie uśmieszkami walisz - to nie jest zazdrość ani zawiść , zmiana przebiegu w liczniku to dla każdego kto ma kabel kkl minuta pracy [emoji3]

Edytowane przez Banan

Opublikowano

AFN zakupinony w 2009r. z przebiegiem 212 tys. aktualnie 410 tys jedyna awaria to uszczelka pod głowicą (turbo ori, wtryski ori) olej 5w40 i dalej okolo 4-5 tys na miesiąc robi :):P:P :P :P :P

Edytowane przez maruuu