Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AVF 2004rok 286000km wszystko robione na bierzaco i duzo rzeczy zapobiegawczo. Zadnych problemow. 

Opublikowano

ASB niby 200 tys ale to  razy 3 może póki co 20 tys bez problemowo :)

Opublikowano

pól miliona jak przeajada wspolczesne auta to nadaja sie na złom :)

Opublikowano

305000. Wywaliłem kata. Jak świeżo dotarty lata.

Opublikowano

Coś trudno trochę uwierzyć w te przebiegi ja mam 1.8t to się nie wypowiem ,ale na warsztacie pare dni temu taki przebieg do mnie przyjechał tylko ze to B6 :) https://zapodaj.net/221f48e4d8c2a.jpg.html

Opublikowano
AVF rocznik 2004 grudzień przebieg 310 tys km. Silnik nie do zajebania. Jak go kupowałem w 2010 r. miał 170 tys km.  Przez ten czas po prostu nic nie uległo awarii[emoji3]. Na samym początku srałem po gaciach, że za chwilę coś padnie przy silniku I utopię kupę pieniedzy. Jedyne koszty to klocki olej I filtry. W tym roku kupiłem mazdę 6 II 2011  silnik 2.2 mzr cd 163 KM 360 nm. Auto jest piękne ale pewnie nigdy nie pobije bezawaryjnością avfa. Mino mojego nowego nabytku tdi- ciągnika nie zamierzam się pozbywać do puki nie pęknie pół milona na blacie., w tym czasie moja mazda ze 3 razy stanie na trasie na pasie awaryjnym[emoji3]

Teść ma maździane 6 ceny części z kosmosu [emoji1] a wymieniał sprzęgło +dwu mas, wahacze, łącznik stabilizatora (zamiennik 370zl)
Fakt są ładne ale nigdy w życiu bym nie kupił.
A3 asz 300 już poleciała i dwumas był robiony żona ciągle jeździ jak emerytka :)

From z3

Opublikowano

AVB 328tys na chwile obecna rocznik 2004

Opublikowano

AFN 1997r 378 tyś.

Opublikowano

1Z 1995 rok obecnie 314750 km 

Opublikowano

AFN 1999. Kupiony ze sławnym już chyba w naszym kraju przebiegiem 200 tysięcy ;) Tak czy inaczej ja od siebie dodałem 265.000 i jest 465.000 km. Z poważnych awarii jedynie cieknąca pompa. Wymiana uszczelniaczy - i pompa śmiga dalej. Pewnie nic więcej nie wymieniono przed moim kupnem tego auta, więc przydałoby się już pewnie wtryski wymienić i turbinę zregenerować. Póki co prędkość maksymalna 196 km/h (wg GPS), a więc katalogowa. Kucy raczej nie ubyło znacznie.

PS. Mam znajomego który ma ten motor z przebiegiem ponad 700.000 km.

Opublikowano

AJM -328 tys. 2000rok.

Opublikowano

ostatnio minelo 612 000 :) hahah malo ?

Opublikowano

241 tyś.awx 1.9 tdi 2001.11 (pierwszy rok w PL brak histori ) :D Autko posiadam 6 lat - kupiony przy 191

Edytowane przez lowmen

Opublikowano

1999r AFN 305tys. Ale raczej przekręcony o jakieś 50tys. Tak wynika z historii idąc po FV itp. :)

Opublikowano

Może nie Audi, ale też 1.9 TDI! :D Moja daily Bora 1.9 TDI ASZ - przedwczoraj stuknęło 300.000.  Samochód ok 9 lat na chipie i bez niespodziewanych awarii. Same tematy eksploatacyjne. W weekend stuknie kolejne 1000+ -trasa z Pomorza na Śląsk i z powrotem

Opublikowano

Miałem 6 lat Sharana z AFN. Zrobione ponad 700tyś. Silnika przez okres swojego użytkowania nie dotknąłem, jedyni pompa zaczęła cieknąć między nastawnikiem a dołem czego efektem było skorodowanie przewodu wodnego (ropa leciała na przewód i go zdemolowała)

Opublikowano

2000r AVG 110km - Przebieg 300k km Od roku w PL. Co by nie było kocham to auto.

Opublikowano

1997r AFN 291 tys od 3 miesięcy w kraju

Opublikowano

2000r AJM 333334 dzisiaj rano :-) autko posiadam od 3 lat. 

Opublikowano

230 tys. km (ok 25tys rocznie). Kupiony od 140tys.