Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, że kupiłem A4 B5 AJM 1.9 tdi 2000r z przebiegiem 166000km a okazuje się, że auto ma prawdopodobnie 240000km myślę, że dobrze by było popytać innych jak u Was z przebiegiem. Dodam, że po stanie auta nigdy bym nie powiedział, że auto ma ponad 240tkm, wszystko wygląda niemal jak nowe.
To jak u Was z przebiegiem?

Opublikowano

U mnie najstarsi Indianie niewiedzą jaka jest prawda :naughty:

Po korekcjach wtrysków niby mało ale nie wieże w to :evil:

Opublikowano

U mnie wg. licznika ponad 200tyś ale myślę że jest ze 300tyś. ale to i tak nic, na moje oko przy tym przebiegu to ten silnik dopiero się dociera :>

Opublikowano

U mnie w b6 2001 teoretycznie 210k ale tylko teoretycznie. Mi to teoretycznie wystarczy bo fura smiga az milo wiec nie bede szukal problemow zwiazanych z real przebiegiem :)

Opublikowano

W A6 w 1,9tdi 2001 mialem 360 tys smigal super, i caly czas pelny syntetyk :kox:

Opublikowano

U mnie rocznik 97 niby 185 tyś jak kupowałem po kierownicy widać że troszkę więcej ale moje autko ponad trzy lata stało za czym ktoś je kupił pierwsza rejestracja w 2000 i jedyny właściciel w Niemczech ale oleju nie bierze to najważniejsze :)

Opublikowano

184tyś. - sprawdzone w aso i na wszelkie możliwe sposoby - ale szukałem go prawie pół roku

Opublikowano

no teraz mi pękło 193tkm... książka pokrywa się z bazą...

Opublikowano

A ja miałem A4 B5 1.9 TDI 90 PS. Auto mialo przejechane 295 000 w 2006 06 10 a przyjechalo do Polski w 2006.08 wiec podejrzewam ze po przyjezdze do Polski z Francji miało ok 310 000!!!! W momencie sprzedazy miał przejechane ok 370000 i jezdzony był na pólsyntetyku. Oleju nie brał z silnika nic nie było słychać ogólnie mód mailina, fajna fucha dla handlarzy (mała polerka + cofka licznika w moim przypadku to było ok 130000). Teraz mam B6 z 2002 z pazdziernika model 2003 i mam 190 000 orginał z ksiazka i serwisem w bazie vw. Podsumowując wypowiedź całkiem możliwe ze po ciezkich poszukiwaniach uda sie znaleźć 10 letnmiego diesla z przebiegiem 180 000 ale wiekszosci przypadków co juz bylo poruszane na tym forum takie auta maja przejechane ok 30-40 000 rocznie. Moja stara audina pewnie ma juz kolo 400 000. 2400000 na 2000 rok to nie jest tak zle a moze nawet za mało może stał gdziesz w stodole i czekał na ćwiartke!!!!

Opublikowano

u mnie w b6 AVB 247000

Opublikowano

06.2000 rok, przebieg 240000 do 2005 przebieg 130tys. potwierdzone w ASO i książka

jeden i ten sam właściciel do roku 2008 więc pewnie może mieć te 240kkm :gwizdanie:

full syntetyk i śladowe ilości oleju bierze

dokładny pomiar 5000km dwie setki dolałem

auto w środku jak nowe ale maska poobijana od kamieni i gdzieniegdzie odpryski od kamieni ;(

Opublikowano

1.9tdi ahu 1998r 330tys stan jak nowka :wink4: ksiazka serwisowa potwierdzona w aso

Opublikowano

U mnie w AFNie prawdziwe 220 tyś. papiery itp na wszystko rok po roku ;)

Znam jednego użytkownika silnika "1Z" co ma przejechane 630 tyś i dalej śmiga bez problemów :)

Opublikowano

u mnie 258 tyś, raczej oryginalny, jak kupowałem w 2005 miał 167 tyś

Opublikowano

U mnie 160 000 :polew: ,ale po wytarciu kierownicy i apetycie na olej liczę conajmniej 2x tyle, albo i 3x :decayed:

Opublikowano

193tyś km potwierdzone w ASO :cool1:

Opublikowano
  • Autor

To mam nadzieję, że te moje 240tkm nie jest takie straszne ;] Tym bardziej że wygląda jakby latało tylko długie trasy

Opublikowano

Ja mam 203 k, w serwisie nie bylem , ale mam ksiazeczke , gdzie ostatni wpis byl przy 183k , wiec zakladam, ze przebieg oryginalny :)

Opublikowano

Ja mam ok. 350k km sprawdzone w ASO.

Opublikowano

Ja mam 203 k, w serwisie nie bylem , ale mam ksiazeczke , gdzie ostatni wpis byl przy 183k , wiec zakladam, ze przebieg oryginalny :)

wiesz książeczki to są na allegro :> my mamy w tdi firmowych przy zakupie od 120tys do 180tys teraz na autach jest prawie po 200tys przebieg trudna sprawa

na przykład moje 1.8 ma 95tys sprawdzone w ASO