Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja a4 przyjechała rok temu z Francji z przebiegiem 180kk. Samochód o dziwo zadbany jak na francuza. Serwisowana do 100kk w ASO, potem juz na jakieś stacji ale na wszystko pozostały faktury. Przed normalnym użytkowaniem wymieniałem filtry i wyjąłem filtr powietrza a na nim był już lekko wypłowiały napis: data i przebieg przy jakim był zmieniany(165kk i data maj 2007).Z początku podchodziłem sceptycznie do wiarygodności tego przebiegu ale wszystkie szczegóły wskazują że jest autentyczny wiec jednak można wychaczyć auto z przebiegiem poniżej 200kk ale szukałem 5 miesiecy.Pozdrawiam. :hi:

Opublikowano

a vin w serwisie sprawdzałeś

Opublikowano

162 000-książka

Opublikowano

u mnie w tej chwili 262tyś km, oryginał sprawdzony, serwis w niemcowni do czasu sprowadzenia w 2007 przy przebiegu 205tyś km

Opublikowano

u mnie już 236 tys. pół roku temu jak przywoziłem z Niemcowni, autko miało 26 mies. i przebieg aż 221 tys. to napewno oryginalny przebieg, dodam że autko chodzi jak nowe :)

no to ladnie latane ale ktos mial kasy na wache :polew:

to dowód na to jakie są prawdziwe przebiegi, kto osobiście przywozi sobie auto ten wie :decayed:

Mój 298tyś. i ciągle żyleta :good:

Opublikowano

Ja mam na szafie troche ponad 280.000 i śmiga aż miło, co prawda nie wiem czy to faktyczny przebieg bo nigdy tego nie sprawdzałem ale w sumie mi to wisi , ważne że autko lata jak nówka :decayed:

Opublikowano

i po co sie tak meczyc tyle miesiecy jak bys mial auto z 250 to wszystko wymienione co trzeba czyli sprzegło dwumas itp a silnik i tak 500 tys przejedzie , 180 to najgorszy przebieg bo mogą w ciebie uderzyć wszystie drogie wymiany :gwizdanie:

madre slowa :wink4:[br]Dopisany: 18 Lipiec 2009, 19:53_________________________________________________

u mnie już 236 tys. pół roku temu jak przywoziłem z Niemcowni, autko miało 26 mies. i przebieg aż 221 tys. to napewno oryginalny przebieg, dodam że autko chodzi jak nowe :)

no to ladnie latane ale ktos mial kasy na wache :polew:

pewnie jakis prezes :wink4:

Opublikowano

Witam

U mnie bryka ma pukniete 211 tys 2002r B6 1,9 131 ( dodatek do 170PS) przejechane na dodatku 10 tys. Przebieg oryginalny sprawdzany w ASO. Stan bardzo zadbany i pochwalim sie ze kupno za 25tys zl.

pozdrawiam

alex_d

Opublikowano

mój przebieg na desce 180 tys km, rzeczywisty sprawdzony w ASO ostatni wpis 200754 czyli teraz jakieś 210 tys. Wymieniłem rozrząd, wszystkie rolki i napinacze oraz sprzęgiełko alternatora. Turbina na razie chodzi w normie.

Martwię się trochę o sprzęgło i dwumas, bo przy dodawaniu gazu podnosi się gałka zmiany biegów, ale AVF chyba tak ma :chytry:

Opublikowano

mój przebieg na desce 180 tys km, rzeczywisty sprawdzony w ASO ostatni wpis 200754 czyli teraz jakieś 210 tys.

hmmmm a data ostatniego wpisu??

Opublikowano

mój przebieg na desce 180 tys km, rzeczywisty sprawdzony w ASO ostatni wpis 200754 czyli teraz jakieś 210 tys.

hmmmm a data ostatniego wpisu??

marzec 2009 :P miesiąc przed sprzedażą

Opublikowano

dziwne,że sprzedawca cofnął tak małą ilość... pewnie do książki

Opublikowano

dobrze mówisz :) cwany Niemiec przestał brać wpisy w książce półtora roku przed sprzedażą i przekręcił licznik o kilka tys. więcej niż ostatni wpis w książce. Do tego wyjął dywaniki i zażądał 300 euro za felgi 16" :kox:

Opublikowano

słyszałem kiedyś o przypadku gdzie koleś latał bardzo dużo samochodem i jedną wymianę oleju robił sam a na drugą cofał licznik i jechał do ASO i auto miało przejechane dwa razy tyle co w historii ASO

Opublikowano

słyszałem kiedyś o przypadku gdzie koleś latał bardzo dużo samochodem i jedną wymianę oleju robił sam a na drugą cofał licznik i jechał do ASO i auto miało przejechane dwa razy tyle co w historii ASO

tez słyszałem i wiem ze robi tak bardzo dużo ludzi

Opublikowano

Cwaniaki ;) u mnie mam nadzieje jest wszystko OK :P wnętrze i ogólny stan samochodu wygląda właśnie na około 200 tys :) mam porównanie z golfem V, którego mam od nowości i ma 140 tys, a to prawie te same materiały.

Opublikowano

Witam

Mój AJM przy zakupie miał 158000 i to sie zgadzalo z historia w serwisie co było dwa i pól roku temu teraz ma 219000, oliwy bierze ponizej litra na 15000 syntetyka w sumie do 10000 to prawie wcale nie wsysa.

Opublikowano

b6 2001, z Włoch, kupione przeze mnie w 2008, ostatni wpis 91000 km 09.2006, przy kupnie 128000 km, aktualnie ~ 143 tys km, smiga OK, problemów brak, odpukać...

Opublikowano

B5 z Anglii przerobione,1.9 TDI-1Z,przebieg ok 270tys

Opublikowano

moj AFN ma przejechane 240.000 na liczniku mysle ze przebieg prawdziwy,wczoraj Etronic robil mi logi przed zmiana softu i powiedzial ze silnikjak dzwon :>