Wojtek_A4 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2010 zapytaj o numery sprzedajacego No mowi ze od S4 ale nie ma go przy listwach wiec zalicytowalem. Kupa forsy jak za glupie listwy... :wallbash: :gwizdanie:
wrclaguna Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 pytaj tu na pewno od S4 listwy http://moto.allegro.pl/audi-a4-s4-drzwi-chrom-lewy-przod-01-04rok-i1207526244.html
Wojtek_A4 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Juz kupilem. 900zl Podobno nowki.
adamooo Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 ja za nówki to mało i drogo..ja za swoje dałem 500zł ale używki chodzą od 500 - 900zł i nigdy nie wiesz jaki stan..często są poobijane..
Wojtek_A4 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2010 ja za nówki to mało i drogo..ja za swoje dałem 500zł ale używki chodzą od 500 - 900zł i nigdy nie wiesz jaki stan..często są poobijane.. adamooo sledze te listwy od dawnaaa i nie trafilem S4 na allegro przez dluuugi czas. Ostatnio byly za 500zl ale 3 sztuki. Co innego s line trafiaja sie bez problemow.
mystic.pl Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 zapytaj o numery sprzedajacego No mowi ze od S4 ale nie ma go przy listwach wiec zalicytowalem. Kupa forsy jak za glupie listwy... :wallbash: :gwizdanie: Jak byś ich nie kupił, to wylądowały by u mnie na 100% Czekałem do jutra bo Ci w paradę nie chciałem wchodzić :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Sierpień 2010, 17:54_________________________________________________Tylko na bank zalicytowałeś bo aukcja jeszcze "świeci" no chyba, że gościu miał 2 kpl:mysli:[br]Dopisany: 28 Sierpień 2010, 18:05_________________________________________________A i jeszcze jedno, czy listwy progowe te zewnętrzne pod drzwiami, różnią się czymś w wersji s-line i nie s-line ?
Wojtek_A4 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2010 zapytaj o numery sprzedajacego No mowi ze od S4 ale nie ma go przy listwach wiec zalicytowalem. Kupa forsy jak za glupie listwy... :wallbash: :gwizdanie: Jak byś ich nie kupił, to wylądowały by u mnie na 100% Czekałem do jutra bo Ci w paradę nie chciałem wchodzić :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Sierpień 2010, 17:54_________________________________________________Tylko na bank zalicytowałeś bo aukcja jeszcze "świeci" no chyba, że gościu miał 2 kpl [br]Dopisany: 28 Sierpień 2010, 18:05_________________________________________________A i jeszcze jedno, czy listwy progowe te zewnętrzne pod drzwiami, różnią się czymś w wersji s-line i nie s-line ? http://allegro.pl/audi-s4-s-line-listwy-i1207006251.html Kupione Ponizej zdjecie na szybko Grilla RS4 w zderzaku DTM. Jakos poszlo. NIe jest jeszcze skonczony do konca. Widac jeszcze trytytki-klej schnie. Lepsze foty jak umyje auto
adamooo Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 no wygląda piknie tu masz 2 komplet : http://allegro.pl/audi-s4-s-line-listwy-i1208123211.html
Wojtek_A4 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2010 no wygląda piknie tu masz 2 komplet : http://allegro.pl/audi-s4-s-line-listwy-i1208123211.html Dziwny temat. Gosc ma dwa komplety...? Ciekawe czy dwa w takim samym stanie bo fotka ta sama tylko 30zl drozej
Tomeks Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 właśnie dzwoniłem do gościa i zamówiłem komplecik mówię,że kolega dzisiaj kupił od was jeden komplet,a on "sami koledzy dzwonią,dwa komplety sprzedane,został jeszcze jeden" zobaczymy co we wtorek przyjdzie
mystic.pl Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Ja wziąłem ten drugi kpl od niego :decayed: tylko poza allegro :gwizdanie:
Wojtek_A4 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Ja wziąłem ten drugi kpl od niego :decayed: tylko poza allegro :gwizdanie: Gosc jakis taki dziwny. Nie zrobil na mnie dobrego wrazenia. Tez ma mi wyslac w poniedzialek ale poza allegro balbym sie od niego kupowac. I ciekawe w jakim stanie sa obydwa komplety bo jak za zniszczone to cena mega droga... Brałes FV?
mystic.pl Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Faktury nie brałem, zobaczymy co przyjdzie a powiedz, będziesz je malował czy zostawiasz tak jak są ?
Wojtek_A4 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Faktury nie brałem, zobaczymy co przyjdzie a powiedz, będziesz je malował czy zostawiasz tak jak są ? Ja wolalbym zostawic w macie. Ale cholera wie co przyjdzie. Jak sie je polakieruje trzeba uwazac mocniej przy otwieraniu drzwi, pozatym w oryginale nie byly w kolorze
mystic.pl Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Ja wolalbym zostawic w macie. Ale cholera wie co przyjdzie. Jak sie je polakieruje trzeba uwazac mocniej przy otwieraniu drzwi, pozatym w oryginale nie byly w kolorze Nie powinno być tragedii, gościu mówił, że wszystkie komplety mam nowe Mówisz, że nie lakierować Z tego co widziałem za granicą to wszystkie czarne S4 miały lakierowane na a'la srebrny, tak jak dyfuzor i ramkę pod tablicę rejestracyjną . No i musiał by być chyba jakiś elastyczny podkład, żeby odpryski się nie robiły
Wojtek_A4 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Ja wolalbym zostawic w macie. Ale cholera wie co przyjdzie. Jak sie je polakieruje trzeba uwazac mocniej przy otwieraniu drzwi, pozatym w oryginale nie byly w kolorze Nie powinno być tragedii, gościu mówił, że wszystkie komplety mam nowe Mówisz, że nie lakierować Z tego co widziałem za granicą to wszystkie czarne S4 miały lakierowane na a'la srebrny, tak jak dyfuzor i ramkę pod tablicę rejestracyjną . No i musiał by być chyba jakiś elastyczny podkład, żeby odpryski się nie robiły Na ala srebrny?? Nie widzialem Zostaw tak jak jest. Tymbardziej jesli beda nowe to mija sie to z celem...
Rekomendowane odpowiedzi