Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BKE] Recaro plus nowe gifty str. 64

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zapytaj o numery sprzedajacego :wink4:

Opublikowano

No mowi ze od S4 ale nie ma go przy listwach wiec zalicytowalem.

Kupa forsy jak za glupie listwy... :wallbash: :wallbash: :wallbash: :gwizdanie:

Opublikowano

Juz kupilem.

900zl :kwasny:

Podobno nowki.

Opublikowano

ja za nówki to mało i drogo..ja za swoje dałem 500zł :decayed: ale używki chodzą od 500 - 900zł i nigdy nie wiesz jaki stan..często są poobijane..

Opublikowano

ja za nówki to mało i drogo..ja za swoje dałem 500zł :decayed: ale używki chodzą od 500 - 900zł i nigdy nie wiesz jaki stan..często są poobijane..

adamooo sledze te listwy od dawnaaa i nie trafilem S4 na allegro przez dluuugi czas.

Ostatnio byly za 500zl ale 3 sztuki.

Co innego s line trafiaja sie bez problemow.

Opublikowano

Jak byś ich nie kupił, to wylądowały by u mnie na 100% :wink4: Czekałem do jutra bo Ci w paradę nie chciałem wchodzić :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Sierpień 2010, 17:54_________________________________________________Tylko na bank zalicytowałeś bo aukcja jeszcze "świeci" no chyba, że gościu miał 2 kpl:mysli:[br]Dopisany: 28 Sierpień 2010, 18:05_________________________________________________A i jeszcze jedno, czy listwy progowe te zewnętrzne pod drzwiami, różnią się czymś w wersji s-line i nie s-line ? :mysli:

Opublikowano

Jak byś ich nie kupił, to wylądowały by u mnie na 100% :wink4: Czekałem do jutra bo Ci w paradę nie chciałem wchodzić :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Sierpień 2010, 17:54_________________________________________________Tylko na bank zalicytowałeś bo aukcja jeszcze "świeci" no chyba, że gościu miał 2 kpl :mysli:[br]Dopisany: 28 Sierpień 2010, 18:05_________________________________________________A i jeszcze jedno, czy listwy progowe te zewnętrzne pod drzwiami, różnią się czymś w wersji s-line i nie s-line ? :mysli:

http://allegro.pl/audi-s4-s-line-listwy-i1207006251.html

Kupione :wink4:

Ponizej zdjecie na szybko Grilla RS4 w zderzaku DTM.

-DSC1371.jpg

Jakos poszlo. NIe jest jeszcze skonczony do konca.

Widac jeszcze trytytki-klej schnie.

Lepsze foty jak umyje auto :)

Opublikowano

wyglądają tak jak moje wyglądały :cool1:

Opublikowano

właśnie dzwoniłem do gościa i zamówiłem komplecik

mówię,że kolega dzisiaj kupił od was jeden komplet,a on "sami koledzy dzwonią,dwa komplety sprzedane,został jeszcze jeden"

zobaczymy co we wtorek przyjdzie :co:

Opublikowano

to kradzione jakieś :wink4:

Opublikowano

Ja wziąłem ten drugi kpl od niego :decayed: :decayed: tylko poza allegro :gwizdanie:

Opublikowano

Ja wziąłem ten drugi kpl od niego :decayed: :decayed: tylko poza allegro :gwizdanie:

Gosc jakis taki dziwny.

Nie zrobil na mnie dobrego wrazenia.

Tez ma mi wyslac w poniedzialek ale poza allegro balbym sie od niego kupowac.

I ciekawe w jakim stanie sa obydwa komplety bo jak za zniszczone to cena mega droga... :confused4:

Brałes FV?

Opublikowano

Faktury nie brałem, zobaczymy co przyjdzie :mysli: a powiedz, będziesz je malował czy zostawiasz tak jak są ?

Opublikowano

Faktury nie brałem, zobaczymy co przyjdzie :mysli: a powiedz, będziesz je malował czy zostawiasz tak jak są ?

Ja wolalbym zostawic w macie.

Ale cholera wie co przyjdzie.

Jak sie je polakieruje trzeba uwazac mocniej przy otwieraniu drzwi, pozatym w oryginale nie byly w kolorze :)

Opublikowano

Jak sie je polakieruje trzeba uwazac mocniej przy otwieraniu drzwi, pozatym w oryginale nie byly w kolorze :)

Nie powinno być tragedii, gościu mówił, że wszystkie komplety mam nowe :mysli:

Mówisz, że nie lakierować :mysli: Z tego co widziałem za granicą to wszystkie czarne S4 miały lakierowane na a'la srebrny, tak jak dyfuzor i ramkę pod tablicę rejestracyjną :mysli: . No i musiał by być chyba jakiś elastyczny podkład, żeby odpryski się nie robiły :mysli:

Opublikowano

Nie powinno być tragedii, gościu mówił, że wszystkie komplety mam nowe :mysli:

Mówisz, że nie lakierować :mysli: Z tego co widziałem za granicą to wszystkie czarne S4 miały lakierowane na a'la srebrny, tak jak dyfuzor i ramkę pod tablicę rejestracyjną :mysli: . No i musiał by być chyba jakiś elastyczny podkład, żeby odpryski się nie robiły :mysli:

Na ala srebrny??

Nie widzialem

Zostaw tak jak jest. Tymbardziej jesli beda nowe to mija sie to z celem...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...