Wojtek_A4 Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Opublikowano 23 Listopada 2010 najlepiej sprawdzic kostke od lusterek ile maja pinow jak jest fuull to byly fotochromy Jutro powinny byc u mnie. Zobaczymy. wrclaguna zadowolony jestes z lusterek? Chyba sa mniejsze niz standart?
adamooo Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 no są mniejsze..przyzwyczaisz się
wrclaguna Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 no są mniejsze..przyzwyczaisz się ja tez juz przywyklem ....cena wkldu fotochrom 1 sztuka ASO 1350 PLN :gwizdanie:
Wojtek_A4 Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Opublikowano 23 Listopada 2010 no są mniejsze..przyzwyczaisz się ja tez juz przywyklem ....cena wkldu fotochrom 1 sztuka ASO 1350 PLN :gwizdanie: Ale taniocha Wystepowaly te lusterka jako skladane w opcji?
Wojtek_A4 Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Opublikowano 24 Listopada 2010 Ku... czemu ludzie nie odrozniaja listw s line od s4 Jak cos mam czarne gotowe s line do zalozenia w dziale sprzedam. wrclaguna...duzo zabawy z wymiana tych lusterek?
Brysio Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 wymiana lusterek jest przej...... jakis debil oszczedzil sobie 1 wtyczki i trzeba cale drzwi rozpie.... zeby kabelek odpiac -- AUDI pogratulowac -- mialem to przy wymianie prawego lusterka trzeba zdzierac tapicerke drzwi bo sie do wtyczki nie dostaniesz przypomne ze w b5 wtyczka jest u gory za lusterkiem odpinasz lusterko wymieniasz przykrecasz i malina w b6 b7 nie dalo sie tak zrobic bo by warszaty nie mialy nic do roboty skur... i tyle
H4mm3R Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Brysio Ty to wiecznie niezadowolony jesteś :gwizdanie:
Brysio Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Brysio Ty to wiecznie niezadowolony jesteś :gwizdanie: no bo zeby kur... cos w tych sfajdanych autach wymienic to trzeba polowe auta rozpitolic polowe klipsow pourywac i nie wiem co jeszcze jak tu byc zadowoloym skoro to mozna bylo o wiele prosciej rozwiazac ???? mam sie cieszyc z ich geniuszu ktorym mnie dobijaja? koszty produkcji maleja oszczedzaja na kazdym kroku a cena auta od b5 podksoczyla przynajmniej 3 x i z czego tu sie cieszyc?? poprostu realnie patrze na swiat i nie daje sie pierdolami takimi jak design oczarowac!
HeresR32 Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 brysio a co psujesz obecnie w b7?
Brysio Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 brysio a co psujesz obecnie w b7? hmmm ja zawsze cos grzebie i sie musze wku.... jak cos rozkrecam bo tak to wsztyko zrobione ze mnie krew zalewa a propo lusterek wladowalem kostki w lusterka i teraz jak bym wymienial przekladam tylko wiazke i dziala nie trzeba boczkow sciagac )
wrclaguna Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 pomyslowe Brysio z tymi kostkami
Brysio Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 panowie wy sie ze mnie nie smiejcie! jak zobaczylem ze trzeba rozpitolic pol auta zeby glupi kabel odpiac to mnie krewa nagla zalala bo lustereczko da sie pieknie zdemontowac tylko byl z problem z tym sfajdanym kablem a ze mi sie nie chcialo auta rozbierac kabel ciach i kosteczka malenka na 6 kabelkow i pasuje oczywiscie kosteczke w gabeczke coby sie nie tlukla pod plastikiem i jest czasem trzeba cos po pseudoinzynierach poprawic ))
HeresR32 Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 a rozkodowales drzwi? czy nie trzeba w b7?
Wojtek_A4 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 Lusterka na audi. trzeba przyznać, że sie lekko nawqr... przy wymianie. Lekka przesada Dzięki wrclaguna za pomoc. Pomogło wyjęcie pinów z kostki. Innym sposobem pewnie bym pourywał przewody. Miałem obawy jak to będzie wyglądać ale naprawde wg mnie jest Ok Zdjęcia robione fonem na szybko przez ten mróz ale coś tam widać. Grill dalej mega oldschool....szukam zderzaka S4 :> Trytytki na tablicy rejestracyjnej rzadza
Lapeno Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 fajne slady rak na masce strach pomyslec co tam sie dzialo co do lusterek wg mnie wygladaja ok w b7 mimo ze nie rs4 a np do budy b6 nie pasuja wizualnie. Wojtek jaka masz obecnie kierownice i fotele ?
Wojtek_A4 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 Kiera s line/r8 łamana. Fotele s line skórzane z materiałem w środku. Szukam Recaro najchętniej z alkantarą takie jak miałem albo całe skórzane. Może się uda jak pewien klubowicz pomoże
Lapeno Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 pojdz na grubo i kup te z rs4 b7 fotele
Wojtek_A4 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 pojdz na grubo i kup te z rs4 b7 fotele Daj mi z 10 kawałków...
Rekomendowane odpowiedzi