Demo Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 Witam. Proszę o poradę czy warto kupić na tej aukcji http://www.allegro.pl/item686234382_tarcze_brembo_klocki_vw_passat_audi_a4_a6_2000.html. Jeśli nie to gdzie polecacie?
bialy986 Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 Hej. A nie taniej wyjdzie u naszego kolegi z forum-Tom77.Ma przystępne ceny,wiec może będzie taniej.
Demo Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Opublikowano 20 Lipca 2009 Zapytam go. Ale czekam na opinie a propos tej aukcji.
soolek Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 Demo, sprzedawca ma 99,8 % pozytywnych komentarzy, więc o czymś to świadczy. Jeżeli nie znalazłeś nigdzie taniej, to brać. Nie wiem, co więcej chciałbyś usłyszeć
Demo Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Opublikowano 20 Lipca 2009 Nie wiem, co więcej chciałbyś usłyszeć Wiesz spora kwota. Nie chciałbym wtopić np. w jakąś podróbkę.
kamilo319 Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 Na prawie 5 tysięcy komentarzy tylko 4 neutrale i 4 negatywy. Dla mnie wiarygodny sprzedawca. Może ktoś wcześniej kupił podobny komplet i jego zapytaj.
Jarol Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Ja u niego kupowałem pare rzeczy. Wszystko odbyło się bez problemu.
dario_77 Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Napisz parę słów do ludzi, któzy już kupowali od niego części. Albo tego co na tej aukcji już kupił tarcze i klocki. Kupił je w sobotę to może już założył i cos ci powie. Jeżeli chodzi o jego komentarze to myślę że to porządna firma bo negatywa można czasem dostać z głupoty kupujących Pozdro
Borisem Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Z doświadczenia ... Tarcze Brembo i klocki Ferrodo lipa !!!! Jak chcesz mieć hamulce to tylko ATE lub TRW !!!!
soolek Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 A mógłbyś coś powiedzieć więcej, bo ja mam dokładnie odwrotne doświadczenia. Właśnie założyłem klocki ATE, a okazało się (przy wymianie), że wcześniej były Ferodo Premier - teraz to ledwo hamuje w porównaniu do Ferodo. W poprzednim aucie miałem zestaw Brembo i Ferodo i ... zero jakiegokolwiek zmęczenia, opóźnienia, słabości. Dla mnie rewelka (w przystępnej cenie).
MARiOLiNi Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Jak chcesz mieć hamulce to tylko ATE lub TRW !!!! nie mogę się powstrzymać, muszę napisać: mam ATE klocki + ATE tarcze = mam chu**** hamowanie miałem EBC Red Stuffy i ori tarczę, to było hamowanie, jeszcze do nich wrócę
RobsonR Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Ja właśnie mam zamiar zmienic tarcze i klocki, myslalem nad ATE i po rabatach w focie powiedzieli mi 169 klocki + 142x2 tarcze = 453 zł. z tem ze po tych ostatnich komentarzach nie wiem czy pakowac sie w to ate ;/
soolek Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Tarcze może nie są złe, ale klocki proponuję Ferodo Premier - rożnica cenowa nie dużo, a skuteczność hamowania naprawdę odczuwalna. Sprawdzone na własnej skórze.
stempel72 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Moim zdaniem, też klocki ATE są lipne. Tarcze natomiast są całkiem niezłe.
Borisem Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 TO może napiszę dokładnie .Koledzy Tarcze ATE i klocki TRW oczywiście w wersji Sport czyli tarcze Power disk nie polecam nawiercanych zżerają klocki bardzo szybko .Ktoś napisał EBC ok zgadzam się ale za jaką cenę , Ja pisałem o najkorzystniejszym zestawie . Jęśli chodzi o coś tańszego to zawsze można założyć - tylko się nie śmiać :good:Przejechałem się kumpla autem . Tarcze HART SPORT GT Nacinane i nawiercane całuy komplet miał zrobiony 6000 tyś i naprawdę robiły robotę. jedno jest pewne nigdy nie założę BREMBO ani FERRODO. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi