Bulczas Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2010 a mówiłeś że gwint KW? Hmm raczej nie, nawet kiedyś mówiłem że podobny do Twojego. Albo kiedyś się przejęzyczyłem :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 a mówiłeś że gwint KW? Hmm raczej nie, nawet kiedyś mówiłem że podobny do Twojego. Albo kiedyś się przejęzyczyłem :gwizdanie: no właśnie ale musi być inny.. bo mój FK siedzi fajnie sztywna a Twoja bujała jak porównywaliśmy
Bulczas Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Opublikowano 19 Marca 2010 no właśnie ale musi być inny.. bo mój FK siedzi fajnie sztywna a Twoja bujała jak porównywaliśmy Teraz już jest trochę bardziej sztywny myślę że się uleżał Na wiosnę kupię sportowe odbojniki bo teraz zapomniałem założyć W zakrętach się nie przechyla, dziury tłumi nawet spoko, więc jestem zadowolony :>[br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 01:38_________________________________________________Mały update nowe fele Fotki na pierwszej stronie
Kędzior Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 ładny felunek będziesz się mógł lansować
Bulczas Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Opublikowano 24 Marca 2010 Doszedł grill od eski i kilka fotek z sesji
wicio150 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Fajne foty a furmanke znam ze spotow ogolnie Powodzenia w dalszych modach Pozdro
Filemonl Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 te pomarańczowe kieruneczki wymień bo troche się gryzie z resztą.
Bulczas Opublikowano 13 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2010 Dwie fotki po regulacji gwintu Doszło kilka małych stylistycznych zmian jak boczne kierunki białe dymione, dymione przednie lampy oraz postojówki led W planach: - w garażu czeka czarna folia na dach - robi się powoli ciepło więc w niedługim czasie będzie montaż przedniego intercoolera - no i trzeba jechać na korektę softu bo graty prawie wszystkie siedzą - na przyszły sezon chyba będzie felga rozmiar większa ale to się zobaczy bo w grę wchodzi tylko kilka wzorów które ciężko upolować A także mam dylemat które lampy lepsze z lewej przyciemnione lekko a z prawej ori [br]Dopisany: 31 Maj 2010, 20:22_________________________________________________Nowe gadżety Lampy po drugim lifcie, niedługo będą ściemnione :gwizdanie: Oraz podświetlenie tablicy rejestracyjnej diodami SMD.
keżor Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 zrób coś jeszcze z wydechem , wypoleruj albo zmień prawie bliźniacze auto z moim , no i praktycznie takie same plany mamy trzeba sie będzie kiedyś na sesyje wybrać jakąś
MARCIN607 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 ładnie ładnie Panie kolego 4 ostatnie foto bym na konkurs do kalendarza wysyłał.[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 08:02_________________________________________________4 foty z pierwszego postu oczywiście
SebaMC Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Bulczas masz tak pomalowane auto jak w podpisie? odśwież temat, bo na tym zdjęciu wygląda kozacko
Bulczas Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Opublikowano 5 Lipca 2010 Bulczas masz tak pomalowane auto jak w podpisie? odśwież temat, bo na tym zdjęciu wygląda kozacko Jest tak pomalowane jak w podpisie ale narazie nie mam czasu zrobić porządnych zdjęć Może w tym tygodniu coś się uda strzelić :gwizdanie:
SebaMC Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Bulczas masz tak pomalowane auto jak w podpisie? odśwież temat, bo na tym zdjęciu wygląda kozacko Jest tak pomalowane jak w podpisie ale narazie nie mam czasu zrobić porządnych zdjęć Może w tym tygodniu coś się uda strzelić :gwizdanie: Ok, jak wróce z 'wakacji' to ocenie
Bulczas Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 up w pierwszym poście, narazie tylko jedna fotka jak będzie czas to cyknę coś lepszego
joker-lukasz Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 co kolego planujesz robić z tylnymi lampami?? malować, oklejać czy ciemne diody?? ja też się zastanawiam nad czarnymi dodatkami do swojej.. chociaż czarne felgi mnie odrzucają w większości przypadków ale lampy dach i coś tam jeszcze w czerń można rzucić
mrogal Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 up w pierwszym poście, narazie tylko jedna fotka jak będzie czas to cyknę coś lepszego czarny dach to kopa
Bulczas Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2010 co kolego planujesz robić z tylnymi lampami?? malować, oklejać czy ciemne diody?? ja też się zastanawiam nad czarnymi dodatkami do swojej.. chociaż czarne felgi mnie odrzucają w większości przypadków ale lampy dach i coś tam jeszcze w czerń można rzucić Tylne lampy są przyciemnione folią A felga na przyszły sezon będzie chyba czarna :gwizdanie: up w pierwszym poście, narazie tylko jedna fotka jak będzie czas to cyknę coś lepszego czarny dach to kopa No taki wieś tuning na maxa
Rekomendowane odpowiedzi