adrian2,6 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Mnie osobiście bardziej kręci oryginał. pozdrawiam
Gość Goodspit Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 dokladki, progi, naklejki - ochyda! strasznie zepsute A4fele i cleary ok Oj dokładnie tak, jakoś plastikowo wygląda i te rzeczy co na plus to się gubią w tym nadmiarze dokładek....
LEoo Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 ja bym widzial wieksze felgi, zdjete te naklejki ...najwazniejsze ze autko lezy Tobie
Tuniu Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2007 ja zbytnio nie jestem jakimś tam maxi fanem A4 a wręcz przeciwnie ja chcę jezdzić takim jak go przerobiłem więc po co mam ściągać to co założyłem wy widzę lubujecie się w seryjniakach bez przeróbek ja dołożyłem kilka delikatnych rzeczy i wyróżnia się spośród innych A4 a czy to się komuś podoba czy nie jego sprawa mi się tak podoba. i tak go podniosłem sprężyny są obmiżające -60mm a miałem max glebe -100mm i leżała na ziemi nie dało się jezdzić jesteście fanami Audi a ja jestem fanem tuningu.
talib1990 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 czy to się komuś podoba czy nie jego sprawa mi się tak podoba. najważniejsze :exclaim: jesteście fanami Audi dlatego należymy do tego klubu :twisted: :twisted: ps. tylko że tuning nie przejawia sie w dokładkach i jakiś dziwnych malunkach na samochodach..to nie HONDA czy jakiś inny chińczyk..ale jak tobie sie podoba to jest OK
Tuniu Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2007 i właśnie o to mi chodziło by pokazać je tutaj i żebyście ocenili każdy ma inne na ten temat i dlatego się liczę z tym że różne będą opinie po to jest forum, opinie są różne tylko proszę z wyzwiskami się chamować, NP. bo ktoś może nazwać to że to buractwo itd. a ja mam na ten temat trochę odmienne zdanie równie dobrze ktoś może powiedzieć że jezdzi seryjniakiem czyli kondonem, ja nikogo nie wyzywam więc też tego sobie nie rzyczę.
NIUNIAA4 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Tuniu, to kiedy zajedziesz do Opola na spocik abym moga sobie dokladnie obejzec Twoje odpicowane autko
micek Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 No widze Tuniu ze mamy wspolne poglady na temat samochodow i tuningu.Na temat tego drugiego chetnie by sie podzieli pogladami...Tak 3mac...
Tuniu Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2007 a kiedy jest jakiś spocik gdzie i o której to przyjadę napewno
dawajrapa Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 dokladki, progi, naklejki - ochyda! strasznie zepsute A4fele i cleary ok podpinam sie pod to :] nic dodac nic ujac hehe
maciekg Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Chłopie... jak mozna spartolić taki piękny samochód.
Tuniu Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2007 spartolić......... pokaż swój pewnie seria zwykły szarak
Tuniu Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2007 to nie jest moda tylko tuning wizualny zajmuję się tym od 5 lat i jeżdze na zloty tunigowe TYPOWE TUNINGOWE ciekawe czy ty jak byś stanoł koło mnie gapie który by więcej oglądali i podziwiali taki seryjny czy taki co ma jakieś zmiany. Nie musi się komuś podobać i to jest opinia każdego z nas oczywiście. jestem tu od wczoraj i tak czytam wy się zachwycacie czym.....seryjnością, ktoś tam zmieni fele piszecie że ładna ja bym w życiu nie powiedział że jest ładna bo moim zdaniem to seria i jeszcze w 15-tce odstęp między nadkolem taka że można pięść włożyć i to jest ładne, a wszyscy jak nakręcemi piękna ślicznotka, wiecie po co jest Tuning? by upiększać auto zmiany itp. nie każdemu musi się podobać ok ale jesteście co niektórzy zakochani w seryjniakach, myślałem że jesteście jakoś wyrozumiali dla tych co się podejmują przeróbkami, ale wy jesteście fani i klubowicze "Audi SERII tuning wasz wróg" ale to jest wasz gust a o gustach się nie dyskutuje. wy byście woleli takie szare. to jest mój przed przeróbkami Tak Kuniu taka moda bo jest to klub tuningowy
Peter Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 wiecie po co jest Tuning? by upiększać auto Dobrze powiedziane, ale do tego nalezy podchodzic z glowa. By sie za cos brac trzeba miec kase i jakas koncepcje. W innym przypadku jest to mega druciarstwo i wiocha. Auto ma zwracac uwage i przywolywac przyjemne mysli, a nie smiech... PS. Polecam slownik otrograficzny
Gość Murzyn Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 myślałem że jesteście jakoś wyrozumiali dla tych co się podejmują przeróbkami jestesmy - nikt na sile Ci nie zdejmuje siatexu. Chciales znac opinie, to kazdy pisze czy mu sie podoba czy nie...tyle. Twoje auto, Ty nim jezdzisz Tobie ma sie podobac.
Tuniu Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2007 tak oinia opinią a małolat Peter ledwo meko skończył pić i wyzywa że to wiocha i druciarstwo. ja się tuningiem zajmowałem to Ty faktycznie mleko piłeś. moim zdaniem jest upiększone i nawet innym ludziom też się podobało jak został nagrodzony.
Yelo Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 ciekawe czy ty jak byś stanoł koło mnie gapie który by więcej oglądali i podziwiali taki seryjny czy taki co ma jakieś zmiany.A ciekawe, jak na zlocie A4 Klub wy się zachwycacie czym.....seryjnościąNie. My się zachwycamy Audi. Tylko, że Ty się widać wstydzisz tej marki, bo wszystkie znaczki zdjąłeś. Ja mam Audi i jestem z tego dumny. i jeszcze w 15-tce odstęp między nadkolem taka że można pięść włożyćJa tak mam, ale nikt się tym nie zachwyca. Wszyscy się za to zachwycają zdeniową furmanką, która ma 19'' i kartki papieru nie zmieścisz wiecie po co jest Tuning? by upiększać autoTo jest tuning optyczny. Mechaniczny ma więcej zwolenników tutaj. Tylko dla mnie (i podejrzewam większości) piękne auto to ładna felga, gleba, zadbany lakier, xenony, ramki chromowane wokół szyb itp.Nie piszę tego wszystkiego, żeby kogokolwiek atakować, tylko poczułem się urażony tym, co napisał Tuniu. Nie oczekuję skruchy i przyznania racji, tylko uszanowania naszych gustów, które są bardzo zbliżone. I zdanie ale to jest wasz gust a o gustach się nie dyskutuje na pewno tego nie załatwia, bo słowa są mniej ważne od przesłania, które niesie cała wypowiedź. Ja jestem fachura i znam się na tuningu, nie to co wy seryjniaki i mój tuning jest lepszy, bo mam znajomych, co tak mówią. Gdybym ja pokazał moim znajomym takie auto, to by się mnie zapytali, co ono mi zrobiło, że je tak skrzywdziłem.
Peter Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Widze ze chlopie wlasnie sie okresliles... Smiech na sali Krytyki nie potrafisz przyjac, a od razu odnosisz sie do osobistych wycieczek. Szkoda mi ciebie :biggrin: Powiedz mi co ma wiek do tego co mysle i jaka wyrazam opinie Po pierwsze sam nie wiesz co to znaczy tuning. On nie ma nic wspolnego z doklejaniem laminatu, montowaniem siatki i naklejaniem jakis obrazkow :smile: Cisnieniejusz sie zbytnio
Gość Murzyn Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 a małolat Peter ledwo meko skończył pić hamujemy bajere :exclaim: specjalnie stworzylem mini faq tego dzialu: http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=125850#125850 ochloncie troszeczke i prosze bez pyskowek :exclaim: (bo zamkne temat do czasu az Wam cisnienie opadnie )
Tukan Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Kolego Tuniu nie potrzebnie sie unosisz dales autko do oceny wiec kazdy napisal to co chcial :exclaim: i o to w tym chodzi nie prawdaz Mi np podoba sie twoja bryka oprucz zderzaka tylniego moze cos z S4 i bedzie gitt.
Rekomendowane odpowiedzi