Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] CZARNA PADLINA 1.9 TDI 216KM i 426Nm GT22- AL-2DIN itd.. + QUATTRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Stary kozak fura :good:

Dzieki :good: widze ze jak na razie nie ma jakis wiekszych uwag :hi:

Opublikowano

To Audi naprawdę mi się podoba :hi:

Wielki szacun za włożoną robotę :notworthy:

Koszt obszycia foteli też by mnie interesował (chodzi mi o przód).

PS Dziwię się, że Żona Cię jeszcze nie zostawiła :polew:

Opublikowano

a hamulce nadal z 1z-ta ?

Opublikowano

Fantastyczna :kox:

Gratuluje auta i w ogóle pomysłów na modyfikacje.

Jeśli mógłbym coś zasugerować to pozbądź się znaczków A4 i 1,9TDI z tylnej klapy.

Opublikowano

projekt m.a.s.a.k.r.a :notworthy: :notworthy: :kox: :kox:

Opublikowano

Zmiany na wielki + :good:

Efektownie przyciemniłeś ledy, też myślę czy sobie tak nie zrobić :kox:

Nie lepiej było kupić RNSe z B6/7 :?: [br]Dopisany: 03 Sierpień 2009, 17:24_________________________________________________

Faktycznie chłopak niezle ją wymodził :kox:

Opublikowano
  • Autor

To Audi naprawdę mi się podoba :hi:

Wielki szacun za włożoną robotę :notworthy:

Koszt obszycia foteli też by mnie interesował (chodzi mi o przód).

PS Dziwię się, że Żona Cię jeszcze nie zostawiła :polew:

Nie zostawila mnie jeszcze dlatego bo mam jej na wiosne kupic nowy samochod :polew:

a hamulce nadal z 1z-ta ?

Przecierz napisalem ze wymienialem zaciski ,jazma i tarcze na wieksze :wink4: narazie wystarcza 288mm ale jest plan na 312mm :kox:

Fantastyczna :kox:

Gratuluje auta i w ogóle pomysłów na modyfikacje.

Jeśli mógłbym coś zasugerować to pozbądź się znaczków A4 i 1,9TDI z tylnej klapy.

Co do znaczkow na tylnej klapie to napewno zostaja bo fajnie jest bojezdzac gosci w innych nowszych furkach gdy on mysli ze to jest tylko 90KM a tu niespodzianka :polew: i najczestsze pytanie na radyjku ..co ja mam pod maska i ile to ma koni :gwizdanie:

Opublikowano

No Dudi wkońcu pokazałeś co masz. :) Często widuje Cie u Nas na rewirach :decayed: ładnie się prezentuje.

Opublikowano
  • Autor

Zmiany na wielki + :good:

Efektownie przyciemniłeś ledy, też myślę czy sobie tak nie zrobić :kox:

Nie lepiej było kupić RNSe z B6/7 :?: [br]Dopisany: 03 Sierpień 2009, 17:24_________________________________________________

Faktycznie chłopak niezle ją wymodził :kox:

Wiesz zastanawialem sie nad RNS-E z A6 ale koledzy z forum mi odradzili i nie zaluje jestem bardzo z niego zadowolony :kox:

[br]Dopisany: 03 Sierpień 2009, 17:30_________________________________________________

No Dudi wkońcu pokazałeś co masz. :) Często widuje Cie u Nas na rewirach :decayed: ładnie się prezentuje.

No wiesz serii nie chcialem pokazywac a i nie umialem umieszczac fotek i tak schodzilo :kox: A ty slyszalem 1.8 TQ kupiles super :good:

Opublikowano

zapraszam do gangu :naughty:2782889808_800cce21a0_m.jpg

...i nie pytaj się o co chodzi , tylko w awatar wrzuć, cd. niebawem :naughty: :naughty: :decayed: :decayed:

Opublikowano

przy tej mocy to koniecznie min. 312mm, daje rade

upalałem swoje hamulce 312mm i mycie na myjni zero bicia itd.

co ZM to ZM porządna marka :kox:

Opublikowano

ponieważ wiecej kasy i czasu poswiecam jej a nie zonie

to pamiętaj że żonę ma się teoretycznie jedną na całe życie a aut można mieć setki :gwizdanie:

a furka pierwsza klasa :good:

Opublikowano

to pamiętaj że żonę ma się teoretycznie jedną na całe życie a aut można mieć setki :gwizdanie:

no właśnie bo jak żonka pogoni bez twojej wiedzy czarną zdzire to sie załamiesz :naughty::tongue4:

Opublikowano

no właśnie bo jak żonka pogoni bez twojej wiedzy czarną zdzire to sie załamiesz :naughty::tongue4:

Albo potraktuję ją łopatą jak w filmie "Wesele" laska rozp.. TTke świeżemu mężowi :polew:

Dobra nie róbmy zamieszania w temacie :)

Dudi chodziło mi o RNSE z Audi A4 B6/7 bo w A6 C5 była tylko navi plus chyba że się mylę :mysli: także różnica między tymi nawigacjami jest duża, choć by sam ekran 7". Co nie znaczy że Kenwood mi się nie podoba bo znam ten model i trochę nim bawiłem w firmie, najważniejsze żeby Tobie się podobały mody i tego każdy powinien się tego 3mać :>

Opublikowano
  • Autor

Albo potraktuję ją łopatą jak w filmie "Wesele" laska rozp.. TTke świeżemu mężowi :polew:

Dobra nie róbmy zamieszania w temacie :)

Dudi chodziło mi o RNSE z Audi A4 B6/7 bo w A6 C5 była tylko navi plus chyba że się mylę :mysli: także różnica między tymi nawigacjami jest duża, choć by sam ekran 7". Co nie znaczy że Kenwood mi się nie podoba bo znam ten model i trochę nim bawiłem w firmie, najważniejsze żeby Tobie się podobały mody i tego każdy powinien się tego 3mać :>

Wlasnie RNS-E z A6 jako jedyny jako tako pasuje do B5 a z A4 B6/B7 tojuz wogule cieszko byloby wzucic :wink4:

Opublikowano

no jako tako pasuje ale bardziej nie pasuje niż pasuje :P

Fajny silniczek :good: moc :slina:

Ja dalej bez ramki :polew:

Opublikowano
  • Autor

no jako tako pasuje ale bardziej nie pasuje niż pasuje :P

Fajny silniczek :good: moc :slina:

Ja dalej bez ramki :polew:

Nie no moj przyjacielu dramatu nie ma :gwizdanie: przynajmniej mam radyjko w samochodzie a nie w pudelku pod luzkiem :tongue4: chetnie zobacze twoje wyniki , ale zrob to samodzielnie . I wbrew pozora nie jest to takie proste bo radio masz plaskie a konsole wypukla i to musi jako tako wygladac . :gwizdanie:

Opublikowano

:> zobacz w temat o rnse to będziesz wiedział że teraz muszę tylko sam robić :naughty:

Zazdroszczę mocy :kox:

Opublikowano

Furka kozak :kox: :kox: i felga elegancka :good: Ile po takich modach masz do setki :mysli:

Opublikowano

No jestem pod wrażeniem :wink4:

Przyznaj się tylko skąd masz takie lampy :cool1:

Jak robiłeś konsole? bo ja chce też ekran wbudować lub ewentualnie radio z wysuwanym wrzucić :mysli: