variocustoms Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Niestety Audi jest na 3cim miejscu czego miesiąc temu doświadczyłem, Ponawiam apel o dodatkowe zabezpieczenia waszych Audiczek. http://www.sfora.pl/Zobacz-jakie-auta-padaja-lupem-zlodziei-a9959
kamil22215 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Niestety Audi jest na 3cim miejscu czego miesiąc temu doświadczyłem, Ja również ale niestety później
GRazny Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 no ok... ale to się tyczy Audi a nie A4... czyli wszystkie 80tki 100tki TTki A8ki czyli to co kradną gówniarze i profesjonaliści...
OLO_GDA Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 chyba kradna te auta ktore sa popularne bo latwo sprzedac czesci i te do ktorych czesci sa drogie bo duzy zysk. a osatnio slyszalem ze najczesciej gona passaty golfy a6 i a4... wystarczy otworzyc allegro i zobaczyc do czego jest najwiecej drogich czesci i juz wszystko jasne...
akjam Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 No niestety... Jakieś dodatkowy zabezpieczenie jest konieczne!! Może i z tym się w końcu uporają ale może dłużej się z tym będą męczyć i odpuszczą, spłoszą...
kuredu Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 a zastanawiał się ktoś dlaczego kradną diesle z grupy VAG na części - bo jest spore zapotrzebowanie, a jest takie bo się strasznie dużo aut psuje i potrzeba części. a czemu BMW tak nie kradną - bo nie ma zapotrzebowania na części. to oczywiście tylko moje zdanie ale uważam że coś w tym jest... :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 bo beemek tyle nie naciągnęli z zachodu lub mają mniejsze przebiegi oczywiście to tylko moja opinia
Cristoforo Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 bo bmw mniej śmiga po Polsce a ludzie preferują diesle z grupy vag pamiętaj ze jak złodziej nie jest w stanie Tobie gwizdnąć auta bo masz masę zabezpieczeń to ze złości potnie tapicerkę tak często robią mojemu kumplowi tak zrobili , nie poznał auta w środku
domjenick Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 ...moje zdanie jest takie: lepiej zadbac o zabezpieczenie i ubezpieczenie,niz potem zalowac,ze sie tego nie zrobilo...
kuredu Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 no nie wiem czy BMW jeździ mniej niż Audi, uważam że porównywalnie - tyle że np na A4 sie bardziej zwraca uwagę, tak czy inaczej coś w tym jest że kradną głownie audi i vw i głównie na części...
pawel1985 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 dziadków nie kradną spokojna głowa
hubec Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 powiem tak jezeli mamy ac to nie mamy sie o co martwic wkoncu ubezp wyplaci kase na nastepne auto
GRazny Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 gorzej jak chłopaki mają nawstawiane kupę rzeczy... sporo spędzonego czasu przy aucie... to wtedy żal...
Guregoru Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 bo bmw mniej śmiga po Polsce a ludzie preferują diesle z grupy vag pamiętaj ze jak złodziej nie jest w stanie Tobie gwizdnąć auta bo masz masę zabezpieczeń to ze złości potnie tapicerkę tak często robią mojemu kumplowi tak zrobili , nie poznał auta w środku Lepsze to niż stracić autko
Reggi Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 dziadków nie kradną spokojna głowa Parę miesięcy temu u mnie mieście za***ali 80 z pod bloku.. i to jeszcze B3 Kroją co się da.. łapy c**joom połamac w łokciach i powsadzac do d*py..może by ich trochę zniechęciło
domjenick Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 łapy c**joom połamac w łokciach i powsadzac do d*py..może by ich trochę zniechęciło :polew: :polew: to zaraza-wydlubiesz -w to miejsce przychodzi inna-gorsza...
hubec Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 jak jest popyt na rynku to i malucha za***ia gnoje
variocustoms Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2009 BTW mi już 3 razy w ciągu miesiąca próbowali do piwncy się włamać, albo chcieli rowery albo szukają ORI felg od mojej skradzionej niuni - na szczęście fele mam w przechowalni
Reggi Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 BTW mi już 3 razy w ciągu miesiąca próbowali do piwncy się włamać, albo chcieli rowery albo szukają ORI felg od mojej skradzionej niuni - na szczęście fele mam w przechowalni Kup sobie śrutówkę i sześciopak Corony Extra.. zaproś kolegów i zróbcie polowanie na skrwsyna
variocustoms Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2009 praktycznie to kastę mocnego Okocimia ale żywy ten złodziej by nie wyszedł z piwnicy, wracając do wątku to raz się minąłem ze złodziejem w sobotę o 3 rano a przedwczoraj o 23 słyszałem dziwne hałasy ale myślałem, że ktoś coś w mieszkaniu robi i nie poszedłem do piwnicy bo bym skwysyna ...
Rekomendowane odpowiedzi