Thom4s Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Wiem, że bardziej się opłaca clić w Hamburgu, bo mniejsze cło i VAT jest, no i nie przypieprzają się do kwoty na fakturze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Auto pojechalo do sasiadow na Slowacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Auto pojechalo do sasiadow na Slowacje na zajwsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Auto poszlo tam do oclenia Mam kilka zagadek do rozgryzienia Padl akumulator i dla mnie jest troszke kosmos z ladowaniem go ....bo sa dwa akumulatory jeden z bagazniku w kole zapasowym a drugi w podszybiu Ten drugi jest do trybu wspomagajacego trza sie popytac na forum .... o co kaman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek20VT Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Cześć, dziś skończyłem "przekopywać" się przez Twój temat i jestem pełen podziwu w raz szybkości modów, a dwa w ich ilości. Parę pomysłów mi podrzuciłeś co prawda mam B7, ale myślę że da radę u mnie parę zrealizować. Gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Spoko pare rzeczy tylko poprawilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 dowiaduj się lepiej jak oni oclą te s4 chyba nie tylko ja jestem ciekawy co da się wymyślić w tym temacie :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Spoko pare rzeczy tylko poprawilem ja tez mam swoj malutki wkładzik w ten projekt :wink4: :wink4: ale na razie sza... dopóki nie bedzie na aucie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 dowiaduj się lepiej jak oni oclą te s4 chyba nie tylko ja jestem ciekawy co da się wymyślić w tym temacie :decayed: Polak potrafi spytam kumpla co sie tym zajmuje co i jak Spoko pare rzeczy tylko poprawilem ja tez mam swoj malutki wkładzik w ten projekt :wink4: :wink4: ale na razie sza... dopóki nie bedzie na aucie :polew: no pewnie moze przed Zlotem da sie zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 dwa dni i po robocie a tak na dzien dobry to popusc sruby mocujace jarzma do zwrotnic bo moze byc cięzko[br]Dopisany: 19 Marzec 2011, 21:17_________________________________________________qurwa............ wygadałem sie... :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek20VT Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 A czy podgrzewanie tylnej kanapy już złożyłeś do kupy? Działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Tak zakladalem maty grzewcze orginalne wraz z instlacja i podlaczalem je Troszke jest rozbierania ale sa zalozone. Po zalozeniu Przed zalozeniem Oczywiscie trzeba posiadac jeszcze panel zamontowany z tylu tunelu srodkowego Mialem pisac DIYa ale zostawiam to Bartkowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek20VT Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Mialem pisac DIYa ale zostawiam to Bartkowi To czekam na spis części i DIY Pozdrawiam, Staszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loozzz Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Ładna furka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Tak zakladalem maty grzewcze orginalne wraz z instlacja i podlaczalem je Troszke jest rozbierania ale sa zalozone. Po zalozeniu Przed zalozeniem Oczywiscie trzeba posiadac jeszcze panel zamontowany z tylu tunelu srodkowego Mialem pisac DIYa ale zostawiam to Bartkowi Bardzo fajny modzik, przyznam szczerze, że bardzo mi brakuje grzanych stołków z tyłu, córa skarży się zimą, że troszkę w pupę nie przyjemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Moja corka jezdzi z przodu a slubna z tylu :gwizdanie: Z Bartkiem obgadam sprawe z Diyem w Bukowinie , wiem ze jak zakladal Recaro to mial tylne siedzenia grzane Czekam za zaciski tylne 300 mm od S4 bedzie modzik i sprawdzian z hamowaniem typu 320 przod i 300 tyl . Dev masz forumowy numer 1 szpec od hamulcow mowil ze to fajnie hamuje Dzieki dev za info Wiadomosc z ostatniej chwili pewnie pojade na zimowkach na ZLOT ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Jezdzilem na 320+300 - wielkiej przepasci nie poczujesz - choc prawde mowiac przejechalem na takim zestawie raptem 40km po miescie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Jezdzilem na 320+300 - wielkiej przepasci nie poczujesz - choc prawde mowiac przejechalem na takim zestawie raptem 40km po miescie w porównaniu z 288mm jest spora róznica która bardzo mocno uwidacznia sie przy hamowaniu z dużej predkosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Piękne auto jest najbardziej doinwestoane i dorezane ja bym jeszcze pomylał nad recaro i światłami "auto" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Recatro już jedno jest u nas-teraz pora na fotele z RS4 B7 :gwizdanie: tylko że to ważny mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi