Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVB] A4 S LINE Pakiet RS4 19" RNS E 193 320/300 mm BRD AL 188KM/380Nm

wrclaguna

Rekomendowane odpowiedzi

Adamooo cos sie czai pewnie z jakims Recarosem wypali na sezon :rolleyes:

Na pewno w niedalekiej przyszlosci beda tarcze i zaciski 345 mm z przodu :wink4: czekam az sie tylko przod zuzyje :decayed:

345mm ?????? :wink4: :wink4: :wink4: :wink4: :wink4:

wczoraj ogarnałem temat 360/330mm w A4 B6 :good: :good: :good: :good: :good:

Pod jakie felgi?

no to niezle jak do B6 :gwizdanie: Fela pewnie minimum 18 " :mysli:

pochwal sie na jakich zaciskach, ja mam ochote na tarcze tylnie z S4 B8 :gwizdanie:

Cieplo sie zrobilo :kox: ....dalej modyfikujemy moja stara poczciwa B6 :kox: Zaciski przod 320 mm od 3.0 TDI zakupione :decayed: oraz modernizacja tylu czyli zmiana z 255 mm na 300mm od S4 :evil2: . Wszystko poleci do deva .....i do pieca :evil: Kolorek zaciskow bedzie czarny :gwizdanie: . Przy okazji wymiana plynu hamulcowego Motul DOT 5.1

Jeszcze raz dzieki devastation za zaciski :notworthy: :notworthy: :notworthy:

img6130t.jpg

wrc, masz moze fotke zaciskow tylnich ? bo jestem ciekaw, czy takie same jak u mnie - ja niby kupilem od S4 B6, ale sa "brzydkie" :decayed:

Cieplo sie zrobilo :kox: ....dalej modyfikujemy moja stara poczciwa B6 :kox: Zaciski przod 320 mm od 3.0 TDI zakupione :decayed: oraz modernizacja tylu czyli zmiana z 255 mm na 300mm od S4 :evil2: . Wszystko poleci do deva .....i do pieca :evil: Kolorek zaciskow bedzie czarny :gwizdanie: . Przy okazji wymiana plynu hamulcowego Motul DOT 5.1

img6130t.jpg

w końcu zacznie to hamować :) zobaczysz jaka jest różnica ..teraz będziesz musiał uważać jak hamujesz żeby nikt Ci nie wjechał w images?q=tbn:ANd9GcRXG_eVBsoE-CTsvR-7TaOPV7i2_L7j5p2N5h77bgr3-Uj_k5SYqg&t=1

img6130t.jpg

w końcu zacznie to hamować :) zobaczysz jaka jest różnica ..teraz będziesz musiał uważać jak hamujesz żeby nikt Ci nie wjechał w images?q=tbn:ANd9GcRXG_eVBsoE-CTsvR-7TaOPV7i2_L7j5p2N5h77bgr3-Uj_k5SYqg&t=1

:evil2: spoko ma sie ten hak z tylu :gwizdanie: juz mialem dwoch delikwentow na tym haku w karierze B6 :naughty:

A Tobie dalej mało... :naughty: :naughty:

.....poprostu koncza sie tarcze i klocki z tyl ;( :naughty:

wrc, masz moze fotke zaciskow tylnich ? bo jestem ciekaw, czy takie same jak u mnie - ja niby kupilem od S4 B6, ale sa "brzydkie" :decayed:

sa normalne jak to do tylu :wink4: tylko mnie cieawi czy rzczywiscie sa minimalne roznice miedzy B6 a B7 :mysli: bo w oslonach sa roznice ( nawet cenowe :naughty: )

img6131o.jpg

osłon nie kupuj bo nie będą pasowały...musisz swoje ori przyciąć na zagięciach..

Tak tez myślałem :decayed: oświeć mnie co tam nie pasi :mysli:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...