Buba Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 przeczytal i poszedl P polozyc spac bo stwierdzil ze grubsza rozmowa bedzie :gwizdanie:
moskal Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłosiłem was do moderatora za zaśmiecanie wątku co tam PIXI-iemu mogłem zrobić "noworoczną niespodzianke" to wam nie ??? :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłosiłem was do moderatora za zaśmiecanie wątku co tam PIXI-iemu mogłem zrobić "noworoczną niespodzianke" to wam nie ??? :gwizdanie: nie porównuj mnie do PIXIEGO Moskal Ty masz czarne rury z fmica?
Reggi Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Co chwila wpada do nas i się żali że ragga-prosiaczek już nie jest pierwszej świeżości i szuka świeżego mięska :wink4 Dlatego wybrał Ciebie jako swojego nowego zapychacza :naughty: So Mess Kupta se panie wiadereczko wazelinki niskotopliwej i pędzelek :polew: Wywar z ziół na obolałe dupsko też się przyda mamy po banie Jak złoto [br]Dopisany: Styczeń 27, 2010, 11:35:39 _________________________________________________Korawa....wracamy do tematu ! Moskal w jakie moce celujesz ? :gwizdanie: :naughty: Jakie Stage 2 ?
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Dlatego wybrał Ciebie jako swojego nowego zapychacza :naughty: SoMeS Kupta se panie wiadereczko wazelinki niskotopliwej i pędzelek :polew: Wywar z ziół na obolałe dupsko też się przyda widzę że nie raz już to przechodziłeś napisz na pw co jeszcze by należało kupić a co potrenować Jak złoto [br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 23:37_________________________________________________ Jak złoto [br]Dopisany: Styczeń 27, 2010, 11:35:39 _________________________________________________Korawa....wracamy do tematu ! wreszcie zauważyłeś że Ci nie popuszczę tak jak Ty dupska popuszczałeś Moskal co z tymi rurkami? czarne czy sreberko?
moskal Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 nie porównuj mnie do PIXIEGO a znasz go wogóle ??? Moskal Ty masz czarne rury z fmica? nie szrebrne w c**j jaka wydajnosc tego FIMICa?? tysiącpięćsetstodziewieńcset a skąd mam k**wa wiedzieć takie rzeczy ?? wiem ze mi taki styknie i tyle
Buba Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 mowilem ze wroci i bedzie wesolo :polew: :polew: jakby mnie to interesowalo. musze cos na temat napisac zeby kropka nie dostac
Reggi Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 widzę że nie raz już to przechodziłeś Ja jestem czystym teoretykiem..Chłopaki szeptali , że Ty jesteś obeznany w tym dzikim sporcie :decayed: napisz na pw co jeszcze by należało kupić a co potrenować Korek w d*pę na drugi dzień :polew: :polew: :polew: :polew: wreszcie zauważyłeś że Ci nie popuszczę tak jak Ty dupska popuszczałeś Ja Ci mogę popuścić ewentualnie głośnego pierda na klatę :kox: :kox:
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Moskalito no to jak to jest zakładasz i nie wiesz co zakładasz? no powiedz nam wydajność
moskal Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 Moskal w jakie moce celujesz ? :gwizdanie: :naughty: Jakie Stage 2 ? na tą chwile soft który zrobie w czwartek/piątek przyszłego tygodnia musi starczyć do czasu kupna drugiego , małego piździc**jka Lupo/Polo którym bedzie dojeżdżać do pracy a ja wezme Parówe
Reggi Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 a skąd mam ku***a wiedzieć takie rzeczy ? Ulotek korwa nie czytasz na tą chwile soft który zrobie w czwartek/piątek przyszłego tygodnia musi starczyć do czasu kupna drugiego , małego piździc**jka Lupo/Polo którym bedzie dojeżdżać do pracy a ja wezme Parówe Bierz Cifa
Buba Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 zawsze w biedronce nad produktem jest cena z opisem
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 k**wa nie moge z wami gadać [br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 23:47_________________________________________________ zawsze w biedronce nad produktem jest cena z opisem a nie z lidla?
Reggi Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 zawsze w biedronce nad produktem jest cena z opisem Brak pytań :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Bierz Cifa Moskal już ma szlifierkę
Buba Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 23:52_________________________________________________ Bierz Cifa Moskal już ma szlifierkę cif jest fajny w wakacje kupujemy z kumplem do KJS'ow.
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 cif jest fajny w wakacje kupujemy z kumplem do KJS'ow. do wjeżdżania pod tira
Reggi Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Dawid pozyrkaj se Do Hondy masz przynajmniej śmieszne ceny części ..i wtedy jedno auto masz ekonomiczne ( 8-10 lpg) a jedno do rezania http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11155189 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11250003 http://moto.allegro.pl/item887938228_honda_civic_1_5_16v_v_tec_114_km_stan_bdb.html [br]Dopisany: Styczeń 27, 2010, 11:59:40 _________________________________________________ cif jest fajny w wakacje kupujemy z kumplem do KJS'ow. Jajco ? Czy Rexa or żelazko ? Powiem Ci Bubejszyn, że bałbym się które do KJS
Rekomendowane odpowiedzi