moskal Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Do Hondy masz przynajmniej śmieszne ceny części ..i wtedy jedno auto masz ekonomiczne ( 8-10 lpg) a jedno do rezania P. chce yariske :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 P. chce yariske :gwizdanie: Eee tam będziesz ulegał damskim zachciankom .. trza być twardym Moja chce A2..i powiedziałem, że na pewno będzie.. ale po ustaleniu określonej kolejności priorytetów :kox:
moskal Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Eee tam będziesz ulegał damskim zachciankom .. trza być twardym chłopie , ja jej moge nawet kupoic trabanta jak bedzie chciała , to bedzie auto dla niej , ja nie wsiadam :gwizdanie: chce yariske - kupie yariske
Reggi Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 chłopie , ja jej moge nawet kupoic trabanta jak bedzie chciała , to bedzie auto dla niej , ja nie wsiadam :gwizdanie: chce yariske - kupie yariske Jaki ty jesteś dobry mąż :naughty: :decayed:
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Dawid mam namiar na czarną 2001r. z pełną opcją i pewną
moskal Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Dawid mam namiar na czarną 2001r. z pełną opcją i pewną spoko , tylko ja chwilowo nie mam na to kasy , mysle ze w drugiej połowie roku bede sie rozglądał. a po ile to wogóle chodzi ???
moskal Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 moskal jak prace ? wszystko zgodnie z planem (na razie)
moskal Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 kiedy konczysz fimic?? bede u starego w sobota/niedziela/poniedzialek , myśle ze w poniedziałek porobie rury do fmica , wymienie DV , zabuduje ładnie stożek bo teraz jest jak sam widziałeś narażony na temerature z silnika . stary ma kanał wiec powinno pójść
Buba Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 kiedy konczysz fimic?? bede u starego w sobota/niedziela/poniedzialek , myśle ze w poniedziałek porobie rury do fmica , wymienie DV , zabuduje ładnie stożek bo teraz jest jak sam widziałeś narażony na temerature z silnika . stary ma kanał wiec powinno pójść bardziej bym sie przejmowal syfem ktory na niego leci
moskal Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 bardziej bym sie przejmowal syfem ktory na niego leci nic nie leci , zaglądam tam codziennie :gwizdanie:
Buba Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 bardziej bym sie przejmowal syfem ktory na niego leci nic nie leci , zaglądam tam codziennie :gwizdanie: zebys widzial jeszcze wszystkie pylki ktore fruwaja
moskal Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 jestem umówiony w środe na wycięcie środkowego tłumika , przy okazji montaż TP , jeśli nic sie do tego czasu nie popierdoli , w czwartek soft. dzisiaj jade do Nadarzyńskiego wykidajła zvagować/zlogować auto , zeby wykluczyć jakieś kwiatki.
poziek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 moim zdaniem auto będzie w takim padlinowym stanie, że żaden czip nie będzie wchodził w gre...no chyba, że po wymianie silnika
moskal Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 moim zdaniem auto będzie w takim padlinowym stanie, że żaden czip nie będzie wchodził w gre...no chyba, że po wymianie silnika ty mój niepoprawny optymisto :polew: :polew:
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 moim zdaniem auto będzie w takim padlinowym stanie, że żaden czip nie będzie wchodził w gre...no chyba, że po wymianie silnika ty mój niepoprawny optymisto :polew: :polew: dajcie sobie po buziaczku Moskal jak tam rurki?
moskal Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 Moskal jak tam rurki? lezą pod łóżkiem :gwizdanie:
poziek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Moskal jak tam rurki? lezą pod łóżkiem :gwizdanie: przydają się w grze wstępnej ?
Rekomendowane odpowiedzi