moskal Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Opublikowano 28 Maja 2010 ci powiem bez zadnej złośliwości ze średnio to wykończyłeś , zastanawiam sie czy nie wpasować u siebie tego wskaźnika i nie zaszpachlować kratki na gładko , chyba lepiej by wyglądało , co ???
moskal Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Opublikowano 28 Maja 2010 no bo to na odpier**l bylo robione :gwizdanie: z zamiarem dokończenia później takie działanie jest najgorsze bo teraz nigdy nie znajdziesz czasu zeby to poprawić
moskal Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Opublikowano 28 Maja 2010 Ja o tym wiem tak jak po dzwonie mialem kupic listwy na drzwi. I co miesiac jest, a w przyszlym miesiacu kupie i do tej pory nie kupilem a minelo pol roku ponad bo sie człowiek przyzwyczaja
Iverson Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 takie mały btw ...po co montować tylko 1 zegar doładowania i to na seryjnym T , chyba wolałbym zrezać coś konkretnego i 3 budziki założyć , nie dość , że wygląda wtedy na rasowego killera , to i przynajmniej jest funkcjonalne?? :tongue4:
moskal Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Opublikowano 28 Maja 2010 takie mały btw ...po co montować tylko 1 zegar doładowania i to na seryjnym T , chyba wolałbym zrezać coś konkretnego i 3 budziki założyć , nie dość , że wygląda wtedy na rasowego killera , to i przynajmniej jest funkcjonalne?? :tongue4: wskaźnik doladowania ma byc w kratce z dwóch powodów , mianowicie : - nie chce psuć słupka esowego - mam w pudle 5 zbędnych kratek które moge popsuć w przyszłości jak wejdzie K04 to zrobie zestaw budzików na desce lub słupku , a kratke z dziurą zastąpie nową , bo jednak dla mnie nawiew sie liczy i nie zrobiłbym tak jak Nosb BTW czy seryjne ?? seria pompuje 0,8 ???
Iverson Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 wyslij mi jedna kratke razem ze smycza nie wpertalaj się jak dorośli rozmawiają
moskal Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Opublikowano 28 Maja 2010 wyslij mi jedna kratke razem ze smycza ok, ale ona jest ciemnozielona :kox: :kox: nie wpertalaj się jak dorośli rozmawiają widzisz tyle razy gówniarza uczyłem , i nic nie pojął :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3:
Buba Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 moskal zrob tak jak ja mam i sie nie podniecaj
moskal Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Opublikowano 28 Maja 2010 moskal zrob tak jak ja mam i sie nie podniecaj nie widzi mi sie moskal jebac to.. wyslij jak mozesz :gwizdanie: spoko, wysle kupiłem zielone tylko ze względu na podświetlane pokrętła które są czarne a kratki są ciemnozielone w tej zielonej chce rezać (wyciąć/zaszpachlować/pomalować na czarny mat) wskaźnik , tak zeby mi czarna ori została
moskal Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Opublikowano 28 Maja 2010 ok dzieki tato bądź grzeczny to moze jeszcze na "dzień dziecka" dostaniesz od starego spóźniony prezent no ja tez chce cos wyrezac z tym wskaznikiem w tej kratce.. powalcze moze z carbonem :gwizdanie: ale carbon z żywicy czy z folii ?? :gwizdanie:
moskal Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Opublikowano 28 Maja 2010 jaki prezent dostane na dzień dziecka ? no kratke , a jak sie kiedyś spotkamy to kopa w torbe
moskal Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Opublikowano 28 Maja 2010 tez CI cos wysle na dzień ojca :gwizdanie: mam nadzieje , moze być jakaś osiemnacha z rejonu ursynowa , znajdziesz ja tu : www.odloty.pl
moskal Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Opublikowano 28 Maja 2010 tylko taka znalazlem i do tego plaska ale wysla gdzie chcesz ty , ja nie wiem co ty ruchasz , ale jesli obracasz sie w tym temacie to współczuje :polew: :polew: :polew:
moskal Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Opublikowano 28 Maja 2010 mam żone od tego współczuje tym bardziej :naughty: :naughty:
krolu Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Dejffffffff pokaż tą podsufitkę lezy jeszcze w domu , musze tego kondona mustiego zatrudnić w niedziele do montazu to zrobie małą sesje [br]Dopisany: 28 Maj 2010, 06:38_________________________________________________ powiem Ci, że mega sie prezentuje :kox:
moskal Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Opublikowano 28 Maja 2010 powiem Ci, że mega sie prezentuje :kox: a dziekuje dziekuje
Pucek Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Dejffffffff pokaż tą podsufitkę lezy jeszcze w domu , musze tego kondona mustiego zatrudnić w niedziele do montazu to zrobie małą sesje [br]Dopisany: 28 Maj 2010, 06:38_________________________________________________ powiem Ci, że mega sie prezentuje :kox: tak, Mega, ale Mega dupiato a na poważnie Moskal, jak na avanta i ten kolor - jest fajnie
moskal Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Opublikowano 28 Maja 2010 a na poważnie Moskal, jak na avanta i ten kolor - jest fajnie no przecież wiem
Michał Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Dejffffffff pokaż tą podsufitkę lezy jeszcze w domu , musze tego kondona mustiego zatrudnić w niedziele do montazu to zrobie małą sesje [br]Dopisany: 28 Maj 2010, 06:38_________________________________________________ powiem Ci, że mega sie prezentuje :kox: ekhm... :gwizdanie:
krolu Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Dejffffffff pokaż tą podsufitkę lezy jeszcze w domu , musze tego kondona mustiego zatrudnić w niedziele do montazu to zrobie małą sesje [br]Dopisany: 28 Maj 2010, 06:38_________________________________________________ powiem Ci, że mega sie prezentuje :kox: ekhm... :gwizdanie: bez urazy ale te wszystkie wasze srebrne fury są jak kserówki :gwizdanie: a ta prze ten kolor jest niepowtarzalna
Rekomendowane odpowiedzi