Kolkov Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 no i koniec, pozostało tylko wywieźć zwłoki na złom moje profesjonalne wycięcie anteny główny oprawca dumny po wyjeb... dachu hardtop do delikatnego przyrezania :gwizdanie: szyba składana, chętni PW główne narzędzie zbrodni i jakieś tam... a taką piękną przyszłość jej wróżyliśmy ;( no ale jak to powiedział sam właściciel: nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
michu93 Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 no na końcu byłaby piękna, szkoda jej, ale mimo wszystko był FUN, ale na tym zdjęciu 3 od dołu moskal (domniemam że to ty) to mina jakaś smutna
moskal Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Opublikowano 15 Listopada 2010 mina jakaś smutna mina "skupiona" bo mi kleszczylo diaxa
Góral.tz Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 mina jakaś smutna mina "skupiona" bo mi kleszczylo diaxa sado maso :polew:
Flyer Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Dobra... to skoro Parówa ostatecznie zostala skremowana, to zamykamy
Rekomendowane odpowiedzi