d3b4 Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 fajna furka :> ja mam ta same zawieche i tyl stoi mi wyzej niz tobie a tez mialem 1b :mysli:a dzieki u mnie przed MTS'em bylo 1BA ale juz zawieszka ladnie sie ulozyla i spoko wyglada
Reniu Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Kolega wybierze się kiedyś na naszego spota? Chętnie zobaczymy autko na żywo
swir88 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 No kolor jest dobry.... zakladaj zawias i wrzucaj foty zobaczymy jak sie prezenci
d3b4 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 Kolega wybierze się kiedyś na naszego spota? Chętnie zobaczymy autko na żywo staram sie ale jakos nie moge sie wybrac , brak czasu No kolor jest dobry.... zakladaj zawias i wrzucaj foty zobaczymy jak sie prezenci zawias juz dawno na pokladzie foty na pierwszej stronie
PiterA4 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 fajna furka :> ja mam ta same zawieche i tyl stoi mi wyzej niz tobie a tez mialem 1b :mysli:a dzieki u mnie przed MTS'em bylo 1BA ale juz zawieszka ladnie sie ulozyla i spoko wyglada Mnie tez sie ulozylo a i tak jest tyl wyzej
d3b4 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 fajna furka :> ja mam ta same zawieche i tyl stoi mi wyzej niz tobie a tez mialem 1b :mysli:a dzieki u mnie przed MTS'em bylo 1BA ale juz zawieszka ladnie sie ulozyla i spoko wyglada Mnie tez sie ulozylo a i tak jest tyl wyzej u mnie nadal tyl nizej ale spoko wyglada :gwizdanie:
PiterA4 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 fajna furka :> ja mam ta same zawieche i tyl stoi mi wyzej niz tobie a tez mialem 1b :mysli:a dzieki u mnie przed MTS'em bylo 1BA ale juz zawieszka ladnie sie ulozyla i spoko wyglada jak mozesz skukaj na mojej furce makabra Mnie tez sie ulozylo a i tak jest tyl wyzej u mnie nadal tyl nizej ale spoko wyglada :gwizdanie:
soolek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Koledzy, w Avancie tylne amorki są regulowane na sztycy, więc wysokość zależy od tego, jak je ktoś "skręcił". Niestety, to zmiany wysokości trzeba chyba wymontować amorek
d3b4 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 Koledzy, w Avancie tylne amorki są regulowane na sztycy, więc wysokość zależy od tego, jak je ktoś "skręcił". Niestety, to zmiany wysokości trzeba chyba wymontować amorek dobrze wiedziec zobacze jak zaloze 17" jak to bedzie wygladac
slepy Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 stoi tak jak moja , przod wyżej niż tył ;(, na wiosnę zakładam gwint bo zaczeło mnie to wk&$#%^
PiterA4 Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Koledzy, w Avancie tylne amorki są regulowane na sztycy, więc wysokość zależy od tego, jak je ktoś "skręcił". Niestety, to zmiany wysokości trzeba chyba wymontować amorek Sztycy??
soolek Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Oj tam, oj tam. Jak zwał tak, tak zwał. Regulowany jest ten pierścień na którym siedzi sprężyna.
soolek Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Czyli cos w rodzaju gwintu??? Oczywiście, gwint tam jest
PiterA4 Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 To po chu... coniektorzy wydaja majatek na nowy gwint?? :polew:
lapek85 Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 fajna parówa z taką samą motorownią co u mnie w planach napisałeś, że chcesz wsadzić wtryski 216, nie wkładaj, będą się z Ciebie śmiać jak teraz ze mnie, wsadź 230
Kierownik Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Kurde fura z regionu ... a nawet na spota nigdy nie dojechała ! :bicz3: nie ładnie ! Trzeba by sie jakos zrekompensować co ? Zapraszam na spoty Kuj-Pom , chednie obczaję tą białą parówę :gwizdanie:
d3b4 Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Opublikowano 11 Lutego 2010 fajna parówa z taką samą motorownią co u mnie w planach napisałeś, że chcesz wsadzić wtryski 216, nie wkładaj, będą się z Ciebie śmiać jak teraz ze mnie, wsadź 230 no zobaczymy co czas przyniesie Kurde fura z regionu ... a nawet na spota nigdy nie dojechała ! :bicz3: nie ładnie ! Trzeba by sie jakos zrekompensować co ? Zapraszam na spoty Kuj-Pom , chednie obczaję tą białą parówę :gwizdanie: jakos sie wybrac nie moge na spota ale moze sie wreszcie uda
...:::BRYLANT:::... Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 widać że coraz więcej ludzi zakłada MTS
d3b4 Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Opublikowano 11 Lutego 2010 widać że coraz więcej ludzi zakłada MTS dobra cena i jezdzi sie tez przyjemnie
Rekomendowane odpowiedzi