maudia4 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 witam czy robil ktos moze upgrade steroenikow w serwisie audi ktory oni oferuja za 3tys?? podaja ze ze 140km robia 170 i nie traci sie gwarancji !!!
Wihajster Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 trzeba popytać o szczegóły i nie ma co gdybać
szogun0 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 A ja sądzę, że gwarancję się traci. Bo gwarancji udziela Audi GMBH a nie serwis. A jak coś się wysypie, to szybciutko usuną ślady i dopiero wtedy o zwrot występują do fabryki. Gorzej jak ci się samochód zepsuje w innym zakątku kraju i pojedziesz do innego serwisu. Wtedy to zonk.
Ambro Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 W audi można też zamówić podzespoły MTMa które oni montują ale nie wiem czy traci się wtedy gwarancje
aju Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Mój szef w ex A6 (c6) miał robiony taki zabieg w serwisie, Na komputerze pojawiły się później plomby MTM, mimo że przecież do tego auta wszytko można wgrać kablem
maudia4 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2009 no tak wlasnie podaja ze gwarancji sie nie traci ale trzeba servisowac tylko w ih salonie !!! Czy jest ktos na forum kto to robil w audi??? podaja ze z 142kw robia 170kw .zastanawialem sie czy zrobia to lepiej niz ROGAL!!!
Ambro Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Robiąc gdzie indziej tracisz gwarancję robiąc w ASO tracisz kasę musisz sam zdecydować. Ja mogę się spytać przyjaciela bo robił coś w ASO ze swoją A8. Chyba właśnie chodziło o jakieś podzespoły i program MTMa.
turdzi Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Czy jest ktos na forum kto to robil w audi??? podaja ze z 142kw robia 170kw .zastanawialem sie czy zrobia to lepiej niz ROGAL!!! chyba miales na mysli KM a nie KW.Musisz sie dowiedziec co za program bo jestem prawie pewien ze to gotowec, a jak wiemy nic nie zastapi programu zrobinego na miare pod konkretny silnik. Oczywiscie kazdy tunr ma swoja baze ktora wgrywa ale pozniej modyfikuje pod dane auto.Watpie aby w serwisie mieli taka mozliwsc.
aju Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Szefowi zaproponowali konkretną moc jeśli sinik jest jak z fabryki, sam pracownik aso mówił że nie mają możliwości zmian mapy, po prstu robią "Wsad" i tyle, nic więćej. Mocy też nie mierzą.
maudia4 Opublikowano 16 Września 2009 Autor Opublikowano 16 Września 2009 czy ktos robil juz ten silnik na gwarancji??
adadur Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 pośmigaj 30-50 tyś potem zapodaj czipa u tunera, na niewiadomego pochodzenia czip z ASO szkoda kasy
czaki22 Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 nie ma mozliwosci zwiekszenia parametrów w ASO - oficjalnie traczisz gwarancje, a boxa - lepiej nie wpinaj
Gość Trzeniu Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 z tego co pamiętam to Bartek [nick:Kuredu] robił w ASO , napisz do niego. Jest z Poznania
Rekomendowane odpowiedzi