przemek121287 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 A wiec jak w temacie moze nie jestem tu zbyt dlugo i malo kto mnie zna ale 22sierpnia czyli za tydzien biore slub z moja ukochana :> jest to dla mnie ogromne wydarzenie jak i przezycie ktorym chcialbym sie podzielic ze wszystkimi i kazdemu zyczyc takiego szczescia. pozdrawiam wszystkich serdecznie.
rafalekx Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Gratki Chociaż niech się wypowiedzą Ci co już są parę lat po ślubie, oni będą Ci współczuć I powiedzą w co się wpakowałeś
tomaszu Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Przemku, naprawdę masz 21 lat..? Powodzenia Ci życzę. :th:
Armi Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 ze względu na Twój wiek ale gratuluję. Powodzenia na nowej drodze życia, i żeby po ślubie układało Wam się tak jak teraz
OLIVER Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Witaj Wiesz jak to mówią ? "żeń się chłopie po co masz mieć lepiej od nas " A tak naprawdę to gratulację i wszystkiego dobrego Wam życzę już dziś
pawelc Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Tylko pogratulować w tym wieku ;(.. A tak serio życzę powodzenia
przemek121287 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Mysle ze akorat co do wieku to nie ma tu nic do rzeczy. bardzo dziekuje wszystkim za cieple slowa i zyczenia.
GRazny Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Przemku, naprawdę masz 21 lat..? Powodzenia Ci życzę. :th: dołączam się
bar.mag Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Wszystkiego dobrego!!!Ja sie dalem zaobraczowec 6 sierpnia do tej pory nie zaluje
Cristoforo Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 na legala wieksze poczucie obowiązku moje gratki i powodzenia na nowej drodze życia mamy rozumieć że robisz klubowe kawalerskie
fayera Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Wszystkiego co najlepsze,obyś był tak optymistyczny kilka lat po ślubie jak teraz-czego życzę...
marcin j Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 nie straszcie kolegi, powodzenia , bądź szczęśliwy.
PIXI Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Powodzenia i niech się Wam układa ( czas pokaże - ale bądż dobrej myśli ) Pzdr PIXI
Reggi Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Nie bój się niczego ziom... największy stres jest w kościele :naughty: :naughty: Wiem coś o tym bo jestem miesiąc po ślubie :polew: :decayed:
grippen Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 pamiętam jak ja się żeniłem 6 lat temu to musiałem se sete walnąć przed kościołem bo taki byłem z pięty że szok a i tak się pomyliłem jak powtarzałem przysięge. Grateluję i życzę powodzenia
mile_end Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 gratuluje pewnie zostane zbesztany ale musisz byc bardzo dojrzaly jak na swoj wiek albo zauroczony ze podejmujesz taka decycje w tak mlodym wieku ja osobiscie jestem jeszcze za malo dojrzaly na tak powazna zyciowa decyzje sory za brak polskich liter w kazdym razie zycze powodzenia na Nowej drodze zycia
Reggi Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 pamiętam jak ja się żeniłem 6 lat temu to musiałem se sete walnąć przed kościołem bo taki byłem z pięty że szok a i tak się pomyliłem jak powtarzałem przysięge. Chyba nie powiedziałeś " biorę Ciebie za męża " ? Masakra...ja zanim dojechałem do kościoła to byłem chodzącym kłębkiem nerwów
Rekomendowane odpowiedzi