Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Witam! nowinka z mojego zycia osobistego ktora chcialbym sie podzielic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec jak w temacie moze nie jestem tu zbyt dlugo i malo kto mnie zna ale 22sierpnia czyli za tydzien biore slub z moja ukochana :> jest to dla mnie ogromne wydarzenie jak i przezycie ktorym chcialbym sie podzielic ze wszystkimi :) i kazdemu zyczyc takiego szczescia. pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Opublikowano

Gratki :good: Chociaż niech się wypowiedzą Ci co już są parę lat po ślubie, oni będą Ci współczuć :polew: I powiedzą w co się wpakowałeś :naughty:

Opublikowano

Przemku, naprawdę masz 21 lat..?

Powodzenia Ci życzę. :th:

Opublikowano

:shocked: ze względu na Twój wiek ale gratuluję.

Powodzenia na nowej drodze życia, i żeby po ślubie układało Wam się tak jak teraz :good:

Opublikowano

Witaj

Wiesz jak to mówią ? "żeń się chłopie po co masz mieć lepiej od nas "

A tak naprawdę to gratulację i wszystkiego dobrego Wam życzę już dziś :)

Opublikowano

Zycze powodzenia..

Opublikowano

Tylko pogratulować w tym wieku ;(..

A tak serio życzę powodzenia :wink4:

Opublikowano

Mysle ze akorat co do wieku to nie ma tu nic do rzeczy. bardzo dziekuje wszystkim za cieple slowa i zyczenia.

Opublikowano

Przemku, naprawdę masz 21 lat..?

Powodzenia Ci życzę. :th:

dołączam się :naughty:

Opublikowano

na legala wieksze poczucie obowiązku :naughty:

moje gratki i powodzenia na nowej drodze życia

mamy rozumieć że robisz klubowe kawalerskie :decayed:

Opublikowano

Wszystkiego co najlepsze,obyś był tak optymistyczny kilka lat po ślubie jak teraz-czego życzę... :hi:

Opublikowano

nie straszcie kolegi, :) powodzenia , bądź szczęśliwy. :good:

Opublikowano

Powodzenia i niech się Wam układa :good: ( czas pokaże - ale bądż dobrej myśli ) Pzdr PIXI :)

Opublikowano

Nie bój się niczego ziom... największy stres jest w kościele :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Wiem coś o tym bo jestem miesiąc po ślubie :cool1::polew: :polew: :decayed: :decayed:

Opublikowano

pamiętam jak ja się żeniłem 6 lat temu to musiałem se sete walnąć przed kościołem bo taki byłem z pięty że szok a i tak się pomyliłem jak powtarzałem przysięge. Grateluję i życzę powodzenia

Opublikowano

gratuluje :hi:

pewnie zostane zbesztany ale musisz byc bardzo dojrzaly jak na swoj wiek albo zauroczony ze podejmujesz taka decycje w tak mlodym wieku ja osobiscie jestem jeszcze za malo dojrzaly na tak powazna zyciowa decyzje

sory za brak polskich liter

w kazdym razie zycze powodzenia na Nowej drodze zycia :wink4:

Opublikowano

pamiętam jak ja się żeniłem 6 lat temu to musiałem se sete walnąć przed kościołem bo taki byłem z pięty że szok a i tak się pomyliłem jak powtarzałem przysięge.

Chyba nie powiedziałeś " biorę Ciebie za męża " ? :tongue4::decayed:

Masakra...ja zanim dojechałem do kościoła to byłem chodzącym kłębkiem nerwów :decayed: