pioteres Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Witam. Po ostatniej dlugiej trasie troche mi sie 'przybrudzil' przod autka muszkami i inną padliną Niestety nie mialem jak na bieżąco usunac wszystkiego no i teraz mam problem. Czy mozecie polecic jakis specyfik ktory mi to wszystko sciagnie a nie uszkodzi lakieru i chromu na grillu? pozdrawiam
Nosfer Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/wszystko_o_pielegnacji_auta_wwwmeguiarspl_znizka_10_dla_klubu-t1514.495.html;topicseen - coś tam znajdziesz..
pioteres Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/wszystko_o_pielegnacji_auta_wwwmeguiarspl_znizka_10_dla_klubu-t1514.495.html;topicseen - coś tam znajdziesz.. temat widzialem - pytanie czy te srodki sa skuteczne..
wesz82 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/wszystko_o_pielegnacji_auta_wwwmeguiarspl_znizka_10_dla_klubu-t1514.495.html;topicseen - coś tam znajdziesz.. temat widzialem - pytanie czy te srodki sa skuteczne.. Są
michał69 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 w marketach i sklepach motoryzacyjnych znajdziesz też duży wybór w tego typu środkach czystości
lukaszr Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 temat widzialem - pytanie czy te srodki sa skuteczne.. Ja bym powiedział, że są bardzo skuteczne w marketach i sklepach motoryzacyjnych znajdziesz też duży wybór w tego typu środkach czystości Jasne ... tam to jedynie można znaleźć pseudowosk za 10 zł, który do niczego się nie nadaje.
majkel_majki Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Gąbka zawinięta w siatkę typu tiul/ firana plus zwykły szampon samochodowy daje radę
dawko1989 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Popieram majkel_majki firana bardzo dobrze sie nadaje do zmywania muszek
Demo Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Czy mozecie polecic jakis specyfik ktory mi to wszystko sciagnie a nie uszkodzi lakieru i chromu na grillu? Najlepszy specyfik to myjnia bezobsługowa. Za 3-4zł opłukasz całe auto.
pioteres Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Czy mozecie polecic jakis specyfik ktory mi to wszystko sciagnie a nie uszkodzi lakieru i chromu na grillu? Najlepszy specyfik to myjnia bezobsługowa. Za 3-4zł opłukasz całe auto. to chyba nie widziales mojego przodu
Nosfer Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opłukać auto to można sobie wiadrem.. Kup sobie dobry specyfik i go użyj
Demo Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opłukać auto to można sobie wiadrem.. Kup sobie dobry specyfik i go użyj Potrafisz chlusnąć wodą z wiadra pod ciśnieniem kilku-kilkunastu barów? Gratki [br]Dopisany: 2009-08-18, 10:39:24_________________________________________________ to chyba nie widziales mojego przodu Nie widziałem. Po prostu ja tak robię i nie miałem nigdy problemu z usunięciem niechcianych zwłok.
Nosfer Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Najlepszy specyfik to myjnia bezobsługowa. Za 3-4zł opłukasz całe auto. Dzieki Potrafię dobrze się zamachnąć..
Demo Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Napisałem "opłukać" bo za 3-4zł wody wystarczy albo na dokładne umycie przodu, albo na opłukanie auta. Na dokładne umycie potrzeba 7-8zł. Przynajmniej tak to wygląda na mojej myjni i przy moim tempie
rotter Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/wszystko_o_pielegnacji_auta_wwwmeguiarspl_znizka_10_dla_klubu-t1514.495.html;topicseen - coś tam znajdziesz.. używam od 3 lat i jestem bardzo zadowolony i nie raz wracam z zaschniętymi owadami na masce i troche kosmetyki z tej firmy i nie ma śladu - roboty jest troche z tym ale efekt naprawdę kładzie, nie widzę lepszych kosmetyków, reszta mazideł po 20 zł to smary a nie kosmetyki a dzięki tym pozbędziesz się nie tylko owadów ale i wielu innych wad lakieru - firanki powinny być na oknie a nie rysować lakier papierem wodnym też usuniesz muszki
majkel_majki Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Wybacz Kolego, nie zdarzyło mi się porysować lakieru myjąc auto na mój sposób. Wszystko z wyczuciem, a tak na marginesie tiul jest lepszy od firanek do tej roboty. Kosmetyki są OK, ale można to załatwiać inaczej, podsuwamy Koledze pomysły a on zrobi jak zechce
letallec Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Aktywna piana Tzn ? Sama zmywa ? Jak będę na tej myjni(niepredko), to zapytam co to za wynalazek. Nic więcej na ta chwile, poza to co napisalem, nie wiem. Psikaja tym wszystkie elementy ubrudzone przez muchy i zmywaja za chwile Karcher'em. Schodzi idealnie.
lukaszr Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Jak będę na tej myjni(niepredko), to zapytam co to za wynalazek. Nic więcej na ta chwile, poza to co napisalem, nie wiem. Psikaja tym wszystkie elementy ubrudzone przez muchy i zmywaja za chwile Karcher'em. Schodzi idealnie. To jest nic innego jak specjalny, dość mocny środek do usuwania takich rzeczy. Po takim namoczeniu, odczekaniu i spryskaniu Karcherem pod ciśnieniem każde zaschnięte nawet owady schodzą
Rekomendowane odpowiedzi