Cristoforo Opublikowano 14 Września 2010 Autor Opublikowano 14 Września 2010 to już wiem co będę ewentualnie robil
jedrekx Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Widziałem Cię dziś między Osową, a Oliwą w Gdańsku... auto prezentuje się pięknie! szkoda sprzedawać ;(
Cristoforo Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 Widziałem Cię dziś między Osową, a Oliwą w Gdańsku... auto prezentuje się pięknie! szkoda sprzedawać ;( na obwodnicy??? o której godzinie?
jedrekx Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 ja jechałem na obwodnicę, a Ty z niej jechałeś. godzina około 11-12. ale jechałem starym mondeo mojego kolegi, a nie A3
KarolDrg25 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Witam przesledziłem temacik i autko podobne do mojego tylko juz sporo porobione bardzo mi sie podoba ale widze że chcesz sprzedać może jednak dalej zostanie w dobrych rękach. Powodzenia w planach i bezawaryjności.
jozek726 Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 szkoda ze nie chcesz sie zamienić na progi
Cristoforo Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 ten znowu swoje po co Ci to żebyś pozniej żałował jak ja że tyle siana umoczyłem bo jak przychodzi kupiec i mi mowi, że on na allegro widział za mniejsze niz 21tys.zł w lepszym stanie i z przebiegiem 160tys. to zastanawiam się czy mnie pojebało, czy jego
jozek726 Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 ten znowu swoje po co Ci to żebyś pozniej żałował jak ja że tyle siana umoczyłem bo jak przychodzi kupiec i mi mowi, że on na allegro widział za mniejsze niz 21tys.zł w lepszym stanie i z przebiegiem 160tys. to zastanawiam się czy mnie pojebało, czy jego To mogłeś zapytać gdzie ma wtyki na dopalacze bo Ty też chcesz rezanie to choroba a ja w nią zapadłem
Cristoforo Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 wiem wiem ale ciężko mi czasem uwierzyć uwazam że cena 21tys,zł za te auto to cena allegrowa za zwykłego AJM ale jestem realistą więc nowemu nabywcy daje gratis graty za ok 15.tys zł jeśli mu mowię, że nie będzie musiał wymieniać rozrzadu , olej ma teraz wymieniony, całe nowe zawieszenie nowe, układ hamulcowy całkowicie zregenerowany i powiękoszony , nowe lampy itd. to koleś do mnie to po h.... tyle wsadzałeś a ja mu abyś miał wszystko dopięte na guzik i nie musiał wydawać kasy na rozrząd na hamulce na zawieszenie itd.
topor Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 ... mentalnosc j**anego polaka, nic wiecej.
Armi Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Dokładnie, liczy się cena zakupu. Co z tego, że później trzeba rozrząd zrobić, hamulce itd. Ręce obadają. Cristoforo, pewnie wie o kim mówię
Cristoforo Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 wiem wiem ale było już kilka zapytań
szafa Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 eh jak wczesniej juz mowilem gdybys te auto w maju mial do sprzedania to juz bylbym po niego i to z wszystkimi gratami jakie miales :gwizdanie: a tak to musze rezac swojego
Cristoforo Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 eh jak wczesniej juz mowilem gdybys te auto w maju mial do sprzedania to juz bylbym po niego i to z wszystkimi gratami jakie miales :gwizdanie: a tak to musze rezac swojego w maju to ja miałem wszystko co można sobie wymarzyc do tego auta pakiet moc na 200KM recaro carbon 2din navi
szafa Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 ja teraz powoli szukam zderzaka s4 przod, grilla rs4,prawego duzego lustra, carbonu i navi plus, recaro juz jest moc moze pozniej ale zeby nie bylo ot Twoja jest z zewnatrz idealna
Michał Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 ale zeby nie bylo ot Twoja jest z zewnatrz idealna wcale nie, felg brakuje Cris paczka u mnie, dzięki
Michał Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Coś tam zachachmęcił pierdółkę, ale pokażę w swoim czasie :gwizdanie:
slepy Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Coś tam zachachmęcił pierdółkę, ale pokażę w swoim czasie :gwizdanie: o szalony :gwizdanie: Criss, takie są realia tej zafajdanej polski , chocby nie wiem ile byś włożył to i tak patrzą na rocznik i przebieg , a nie na to w jakim stanie jest auto
Rekomendowane odpowiedzi