Michał Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 kierownice miałem podobną w mojej byłej a4 ale że karbonową? a masz jakieś fotki DIY karbonu?
Cristoforo Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Opublikowano 2 Listopada 2009 kierownice miałem podobną w mojej byłej a4 ale że karbonową? a masz jakieś fotki DIY karbonu? bez carbonu a szkoda dziś założyłem grill i efekt fajny muszę się przyzwyczaić do czarnego
Cristoforo Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Opublikowano 2 Listopada 2009 fotki ;> ? będą jak słoneczko zaświeci
SoMeS Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 pokazuj to mam nadzieję że znaczek został w chromie
Cristoforo Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Opublikowano 2 Listopada 2009 znaczek został w chromie tylko do przedniego efektu brakuje mi halogenów od esy i czarnego Fmic
SoMeS Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 a ja myślę że FMIC będzie kozak wyglądał w sreberku chociaż sam się nad czarnym zastanawiałem a halogeny od razu potem rób żółte
Cristoforo Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Opublikowano 2 Listopada 2009 a ja myślę że FMIC będzie kozak wyglądał w sreberku chociaż sam się nad czarnym zastanawiałem a halogeny od razu potem rób żółte żółte masz jakiś patent na to ?
SoMeS Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Ive ma takie ja gdybym moich nie zamienił na ledy to też bym tak zrobił... jak się nie mylę to folia :gwizdanie:
Michał Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 jak się nie mylę to folia folia, folia sam planuje tak zrobić
Cristoforo Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Opublikowano 3 Listopada 2009 fotki dzisiaj wieczorkiem
Cristoforo Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Opublikowano 3 Listopada 2009 Juz nie sprzedajesz? chodził jeden kupiec za mną i chciał kupić i pare osób na forum pytało się z czego jeden konkretnie przemyślałem sobie wszystko na spokojnie ile sianka włożyłem, że mi trochę szkoda na chwilę obecną jeszcze poczekam
Pucek Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 taaa wszyscy te żółte halogeny róbcie, no i czarne grille chyba muszę zmienić koncepcję przeróbki parcha :gwizdanie:
Cristoforo Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Opublikowano 3 Listopada 2009 ja co do naklejania foli na halogeny jestem daleki wywale środkową kratkę w zderzaku i wstawie czarnego Fmic zastanawiam sie nad wymalowaniem czarna farbą środków w Valleo tylko szkoda mi jak cos zepsuje bo zakupiłem nowe valeo xenon
Pucek Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Cristoforo widzę że myślimy podobnie lampy z chęcią bym pomalował, ale ich rozklejanie... poprostu szkoda mi zniszczyć ori valeo
Cristoforo Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Opublikowano 3 Listopada 2009 Tobie szkoda Ci zniszczyć używane a mi szkoda nowe ori D2S+h7
Pucek Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 a co zrobiłeś ze starymi??? może poćwicz na "starych" :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi