bediks Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 a odpaliles juz licznik w aucie?? poka poka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Nie odpaliłem Jedynie podłączałem dla sprawdzenia, foto już dawałem. Chciałem jutro się w to bawić, bo commander już przyszedł, ale kostka do manetki mi nie doszła c**j wie czy w ogóle wysłał Generalnie tak się przygotowuję, bo chciałbym mieć tego RDSa na FISie, sygnały z pozostałych drzwi ale to muszę grzebnąć w prawej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 no ja jeszcze drzwi nie podlaczylem bo za zimno:decayed: na dniach przyszedł caly zestaw do elektryki na tył bo mam dosyc korbotronika i wiecznego dokrecania szyb po innych wiec trzasne wszystko za jednym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Heh... po co w ogóle otwierają te szyby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 no w zime nie ale w lato non top , zreszta nie bedzie juz smiechu ze mam pakiet bieda szyby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Heh... ja z przodu rzadko otwieram, jedynie czas przy przewietrzyć świeżym powietrzem a tak to non stop na AUTO śmigam Ale też mnie to drażni że mam z tyłu korby... dobry bajer ale roboty co nie miara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 czy co nie miara sie okaze jak rozbebesze ogólnie mam cala wiazke nie pocieta z auta z tego samego rocznika, eu wiec mam nadzieje ze pojdzie latwo i przyjemnie fis tez mnie przerazal ale jakos poszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 wiazke nie pocieta z auta z tego samego rocznika, eu wiec mam nadzieje ze pojdzie latwo i przyjemnie E no to powinno pójść w miarę spoko Tylko dużo wolnego czasu i cierpliwości w rozbieraniu tapicerki, plastików to musisz mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 polozenie instalacji bez wyjecia wykaldziny to bedzie wyczyn ale mam chude wity wiec mam nadzieje na powodzenie spore:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Dobra koniec OT, czekam na pozostałych trzech speców odnośnie tego radia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 mam chrapke na concerta 2 ale znalezc w dobrych pieniadzach to cud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Tego z CD i dwoma gałkami? Nie tylko Ty :decayed::decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 wszedzie za 500 zł , 300 jeszcze bym dal ale bez przesady powiem Ci ze teraz mam jak mam fisa to tylo dlatego chce radio zmienic bo aktualnie mam blaupunkta sd48 brisbane bez napedu, wyjcie usb od tyłu, bez zadnych adapterów bo wyjscia ma te same co ori audi i wygada dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Mnie się ogólnie podoba, tylko jeszcze do końca sie nie orientuję z jakiegoś modelu trzeba kupować, czy a4 b6, b7, czy z a6... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 a6 musi miec u góry i na dole po 22 cm z a3 ma sciete boki a z b6 ma chrom ramke u góry ale z a3 mozna oszlifowac na 22 cm ---------- Post dopisany at 17:54 ---------- Poprzedni post napisany at 17:52 ---------- za 500 zł to sie cale 2 din da kupic z symphony w sumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The a4 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Cwiara a moze masz wyswietlacz fis do opylenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Panowie nic nie doradzicie odnośnie tego radia i data ena clock? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek547 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 a co doradzać skoro są wpięte to powinny iść do licznika zobacz czy gdzieś tam nie są doprowadzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Ale gdzie by mogły być... skoro mam tylko 1/2 fis... bediks PW już nie ważne, poradziłem sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi