bediks Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 no wlasnie mialem wysylac, no gdzie musza , mówie tnij suki i podczepiaj do licznika , jak co bedzie nie tak to powrócisz do starego podlaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Przy 1/2 FIS one gdzieś w wiązce są po prostu zaślepione. Zanim dojdziesz, gdzie który, to szybciej je wypniesz i zaślepisz i pociągniesz nowe druty do licznika. Szkoda czasu i nerwów z odwijaniem fabrycznej izolacji do jakiego radia, że tak spytam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 chorus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 No to odcinaj co tam masz i ciągnij na nowo. Szkoda czasu i nerwów, uwierz mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek547 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 tnij i nie baw się w szukanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The a4 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Karol poszlo ale co z tego teraz musze sie naumiec jak to ogarnac Dzieki pozdro napije sie za to Fucking uk pozdro dla ziomali w uk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Karol poszlo ale co z tego teraz musze sie naumiec jak to ogarnac Dzieki pozdro napije sie za to Fucking uk pozdro dla ziomali w uk Aha, czyli tak jak mówiłem ponowne rozpakowanie dało rade? ---------- Post dopisany at 17:58 ---------- Poprzedni post napisany at 17:58 ---------- Jakby coś to dzwoń, pokieruje Cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Ehhh a już myślałem że to będzie biegło do jakiegoś CANa czy coś No nic, na dzisiaj kończe, udało mi się odczytać pin z nowego licznika, zakodować jeden kluczyk jeszcze przez commandera (vag-com nieaktywny ) no i odpalić furkę Wygląda nawet na to, że temp. oleju mi działa, bo chwilę zostawiłem żeby pochodził, temp. wody się dźwigła do koło 70 st, a temp. oleju leciutko się podniosła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 a masz angola czy eu ogólnie powiedzcie w której grupie moge odczytac temp oleju bo chce porównac z tym co pokazuje szafa, bo wskazówka od temp oleju unosi sie dopiero po paru minutach od osiagniecia wody 90 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 a masz angola czy eu eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The a4 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Spoko Kaju jak cos dryndne Cwiara gdzie najlepiej kupic nowy fis ? albo czy da sie stary podratowac ogolnie po dluzszym uzytkowaniu jest ok jak zimny to widac z dolu do gory jakby paski ale slabo widoczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 The a4, Ty masz anglika? Masz z nim problemy? Bo jak chcesz w nim naprawiać fisa, to się zastanów, np. mam na handel europe z 2.5tdi chyba nawet z radiowo sterowanym zegarkiem ale nic se za to uciąć nie dam tyle że wyświetlacz wypalony, ale przynajmniej europejski i zero problemów chyba, nie? ---------- Post dopisany at 23:10 ---------- Poprzedni post napisany at 23:02 ---------- bediks, mały akcent: :banan:pikne ---------- Post dopisany 07-04-2013 at 00:52 ---------- Poprzedni post napisany 06-04-2013 at 23:10 ---------- Aha, mam jeszcze jedno pytanie. Nie udało mi się zmienić przebiegu na swoj w tym nowym liczniku... Klikalem change, write, potem reset ecu ale wyskakuje blad ze reset ecu mozliwt tylko dla licznikow vdo/mm... Nie wiecie co to może być? Dodam ze jak teraz sie łącze to po read wyswietla mi sie juz ten zmieniony przebieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Odłącz akumulator/licznik, spal papierosa, podłącz z powrotem, powinien być już nowy przebieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek547 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Dokladnie licznik potrzebuje resetu Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Przecież mam taki w avatarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Ahaaaa... takie buty z tym resetem:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The a4 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Marcin6 ja mam idealny fis w aucie a w 2 liczniku chce wymienic tak ze nie jestem zainteresowany 3 licznikiem juz mam 3 i 2 leza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxSzYbAxxx Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 bediks szukam takiego wsadu ale samo znalezienie odpowiedniego nr to problem a co dopiero wsadu malo bylo benzyn w miniliftach EU a jak byly to Szyba wrzuc cene na PW za tego angola i w jakim stanie fisik:decayed: Arku szukałem i nie mam Pb zostały już tylko ON... Btw. jak przyjade do Wro i Karpacza żeby nie bylo tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 luz wiem ze gnojowozow full Szyba a co Ty sie na mnie patrzyl bedziesz? czy chlal ze mna? jak chcesz to CI foto wysle ale pedziuchow nie lubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi