Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż licznika z FIS w Audi A4 B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 14,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dobra czas na offtop :decayed:

kaju zostały Ci jakies graty po bepiontce??

czy wszystkie pogoniles razem z eks??

bo szukam za małe pieniadze kiery eski :decayed:

Opublikowano
dobra czas na offtop :decayed:

kaju zostały Ci jakies graty po bepiontce??

czy wszystkie pogoniles razem z eks??

bo szukam za małe pieniadze kiery eski :decayed:

Nie chciałem nic zatrzymywać, żeby wspomnienia nie wracały, wystarczy mi na mrogala fejsie i w Battalionie. Przecież stary, wyłem półtorej godziny jak wyjechał za brame :kwasny: wrzuciłem mu wszystko, co mogłoby mu się przydać...

Opublikowano

misiek twój wsad ma tylko 2 kb, dobry mi wyslales??

Opublikowano
misiek twój wsad ma tylko 2 kb, dobry mi wyslales??

tyle mają wsady :whistling:

Opublikowano

tak te wsady tyle mają a przedliftowe jeszcze mniej

Opublikowano

ok, bo szyba jakies mi wyslal kiedys tez maja po 16 kb i rozwiniecie lbl a nie bin ?????

---------- Post dopisany at 21:12 ---------- Poprzedni post napisany at 21:09 ----------

btw jak jezdze wiecznie na zimnym i krótkie odcinki po miescie to na fisie z 12 l nie schodzi :facepalm:

musze za***ac do pełna i polatac troche trasy zeby do 7 spadlo :decayed::grin:

Opublikowano

Tarcze sprzedam ale narazie panowie napewno moze za miesiac

---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:41 ----------

Pany jaki najtanszy kabel do wsadu ?

Tylko mi tu nie sciemniac ze same wypasione tylko sie nadaja

mam vcds-a wiec na diagnostyce mi nie zalezy tylko wsad pin dla wlasnych potrzeb

Opublikowano

Panowie ma ktoś na sprzedaż jakiś licznik poliftowy na cześci? Potrzebuję obudowę z niepołamanymi mocowaniami :decayed:

Opublikowano
Tarcze sprzedam ale narazie panowie napewno moze za miesiac

---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:41 ----------

Pany jaki najtanszy kabel do wsadu ?

Tylko mi tu nie sciemniac ze same wypasione tylko sie nadaja

mam vcds-a wiec na diagnostyce mi nie zalezy tylko wsad pin dla wlasnych potrzeb

najtanszy to vag commander 1.4

Opublikowano

Marcin ale potrzebujesz dupe czy szybę ?

Opublikowano
Marcin ale potrzebujesz dupe czy szybę ?

qeq3WjK.jpg

To mam ułamane, więc nie wiem co trzeba... chyba dupe?

Opublikowano

mam ze dwie takie szybki chyba :decayed:

---------- Post dopisany at 23:15 ---------- Poprzedni post napisany at 23:15 ----------

tyle ze problem bo ile to warte? na czteropaka nie starczy a jeszcze trzeba pakowac na poczte jechac i inne dyrdymaly :polew:

Opublikowano

a to ja potrzebuje szybkę tylko, ta szybka jest zintegrowana z mocowaniami?

Opublikowano

arre podsuniesz jakiś pomysł ? W mojej A6 notorycznie co jakieś 100km wyskakuje oli sensor. Poziom oleju jest, temperaturę pokazuje ok na zegarze ale cyklicznie świeci się oil sensor. Czasem pomoże otwarcie maski i gaśnie czasem nie ? Gdzie ewentualnie szukać ? Czujnik można wyeliminować bo jest założony drugi i dzieje się to samo ;/

Opublikowano
arre podsuniesz jakiś pomysł ? W mojej A6 notorycznie co jakieś 100km wyskakuje oli sensor. Poziom oleju jest, temperaturę pokazuje ok na zegarze ale cyklicznie świeci się oil sensor. Czasem pomoże otwarcie maski i gaśnie czasem nie ? Gdzie ewentualnie szukać ? Czujnik można wyeliminować bo jest założony drugi i dzieje się to samo ;/

Arek ma dokładnie to samo i rozłożył już ręce.

Opublikowano

pytanie w czym tkwi problem ? ja mam licznik z 2.5 tdi a siedzi tam 1.9 może coś ze wsadem licznika ale bardzo naciągana teoria ...

Opublikowano

Pany czy mogę dać z krańcówek kabel grubości powiedzmy 0,5 nie będzie za cienki :decayed:

---------- Post dopisany at 08:06 ---------- Poprzedni post napisany at 08:02 ----------

tak zapytam jeszcze czy to wsad odpowiada za gdy otwieram drzwi to się podświetla przebieg i data czy może da eis to włączyć za pomocą vaga w którymś kanale

Opublikowano

Z krancowek normalnie ida 0,35. Jak dasz grubszy to nic sie nie stanie

Opublikowano

Arek ma dokładnie to samo i rozłożył już ręce.

Arek rak nie rozlozyl :decayed: ale bida w kraju i nie ma kasy by grzebac :facepalm:

Kuba84 a licznik masz z angola? swiecim CI olej sensor czy olej min bo to roznica... ja mam co 100km olej min i brak temp oleju

moim zdaniem angolskie liczniki cos maja z tym olejem i to jest kwestia wsadu... bo tez sensory podmienialem i kable

ja szukam licznika eu do 1.8T i bede wsio wiedzial ale trafic taki licznik w normalnej cenie to jak wygrac w totka :facepalm: