A-rek Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2011 po wiela takie kółka? to masz ori czy repliki? :gwizdanie: po pierwsze na ori nie byłoby mnie stać, a po drugie wiesz jakie ori mają parametry :?: koła są made in germany Arek te "VW Scirocco 8x19" ET45" piękne są w sirocco bedzie miazga scirocco byłoby naprawdę dobrze no też się w nich dzisiaj zakochałem :b]Będzie w biel? taki był plan i tak chce ale wszystkie koła są nowe i jest na nie 2 lata gwarancji. czekam na info czy po przemalowaniu nie stracę gwarancji.
slepy Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 po wiela takie kółka? to masz ori czy repliki? :gwizdanie: po pierwsze na ori nie byłoby mnie stać, a po drugie wiesz jakie ori mają parametry :?: koła są made in germany wiem że ori ceny są sute, a o parametrach nawet nie pomyślałem , daj na PW cenę ile takie kompleciki? masz dostęp do 18"może?
krolu Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Lambo miażdżą... :slina: a co to za wgniotka na zderzaku..
Michał Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 czyli od razu z pompą w 19" uderzasz, pięknie jak dla mnie LM'y albo Scirocco
Bulczas Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Scirocco są brzydkie nie bierz W bieli lambo będzie lepiej wyglądać Możesz rzucić cenę na PW ile takie komplety w 18 calach :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2011 masz dostęp do 18"może? szczerze to dostęp mam do nowych w rozmiarach od 17"-22", wszystkie koła należą do mojego kumpla. jak chcecie znać cenę to napiszcie dokładnie jaki model i rozmiar was interesuje dla przykładu: - Scirocco 8,0Jx18" 5x112 ET42 - 2150 zł - BBS LM 8-9x18 5x112 ET35 - 2250 zł (19" - 2750 zł) Lambo miażdżą... :slina: a co to za wgniotka na zderzaku.. mała niespodzianka po wyjściu ze sklepu, a sprawcy brak czyli od razu z pompą w 19" uderzasz, pięknie jak dla mnie LM'y albo Scirocco ostatni sezon zmian w samochodzie i na Worthersee jakoś trzeba się pokazać Scirocco są brzydkie nie bierz
A-rek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2011 Scirocco albo lambo to są moje typy + jeszcze Porsche Turbo Look ale Porsche Ruf również mi się podobają Ja bym wzial LM, sa ponad czasowe.. koła mają być białe, wyobrażasz sobie utrzymanie ich w czystości
miron78 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 jakie by nie były - przy rozm. 19 będzie
Nosb Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 myślałem, że w zeszły weekend będę miał już kupione moje wymarzone koła na ten sezon ale niestety nie dogadałem się ze sprzedającym więc nadal szukam Piszesz o mnie ?
A-rek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2011 myślałem, że w zeszły weekend będę miał już kupione moje wymarzone koła na ten sezon ale niestety nie dogadałem się ze sprzedającym więc nadal szukam Piszesz o mnie ? no my prowadziliśmy rozmowy
Nosb Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 no i z tego co pisales to przebujales kase .... :gwizdanie: wiec nie zganiaj na sprzedajacego... Chyba ze chodzi Ci o to ze nie chcialem spuscic z ceny
A-rek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2011 Chyba ze chodzi Ci o to ze nie chcialem spuscic z ceny no tylko o to mi chodziło w mojej wypowiedzi myślałem że się dogadamy bo tobie zależało na sprzedaży, a mi na kupnie ale pewnie znajdziesz na nie kupca za tą cenę więc luzik :>
aju Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 to by było jeden lambo w biel a jeden lambo w róż
A-rek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2011 to by było jeden lambo w biel a jeden lambo w róż mówisz
A-rek Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 wczoraj do bagażnika trafiła siateczka na drobiazgi oraz wstępny plan na dekory narazie oklejone białą folią ale jeśli biały kolor będzie pasował do wnętrza, a coś będzie się działo z folia dekory zostaną przemalowane na biało. myślicie że będą pasować :?:
A-rek Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 chciałbym wszystkie dodatki w tym samym kolorze co koła bo trochę dziwnie byłoby gdyby koła były śnieżno białe, a dekory biała perła
Nosb Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Jak to mial ? Firmowy bez w b6 tez mam dla mnie jest fcipke
Rekomendowane odpowiedzi