Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVG] Avant by A-rek - nowy sezon, nowe zmiany....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesień setup :naughty::decayed:

Chyba za wcześnie jeszcze :mysli:

Opublikowano

Jesień setup :naughty::decayed:

Chyba za wcześnie jeszcze :mysli:

11,5 stopnia właśnie jest :wink4: (przynajmniej u mnie).

Śmieję się, że to jesień setup bo ja u siebie podniosłem gwint o 1,5 centymetra na jesień a Arek zamontował zimówki :decayed:

Opublikowano

bardziej bym obstawiał Kinder setup :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

można to nazwać jesień setup ale tak naprawde to dopiero połowa Kinder setup'u, tak jak Diman wspomniał :>

Sprzedajesz koła? :mysli:

tak

Opublikowano

Arek szkoda opon na suche asfalty :wink4: jeszcze spokojnie 2 miechy na letnich :wink4:

Opublikowano

Ale go przytuliłeś do ściany :shocked:

Opublikowano

zawsze tak parkuje żeby było przejście z drugiej strony :rolleyes:[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 23:20_________________________________________________dziś koła pojechały do nowego właściciela ;(

w najbliższym czasie do sprzedania będzie gwint

Opublikowano

Co wsadzisz zamiast gwinta? 1BE? zastanawiam się właśnie czy gwint czy coś innego do 17" żeby to jakoś wyglądało i w miarę wygodnie jeździło.

Opublikowano

Co wsadzisz zamiast gwinta?

sprężyny Eibach[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2011, 19:21_________________________________________________taki sobie spontan....

http://images47.fotosik.pl/1146/df9d9158f9e9766cm.jpg http://images47.fotosik.pl/1146/f4baff370b08836em.jpg http://images43.fotosik.pl/1146/293e5f94fd2a69ebm.jpg

Opublikowano

No trochę :gwizdanie: tym bardziej, że to dopiero październik :) Fajnie by światła wyglądały ze świecącymi kierunkami jak to niektórzy rezają :good:

Opublikowano

No trochę :gwizdanie: tym bardziej, że to dopiero październik :)

a na dworze temp. w ciągu dnia 7 stopni :decayed:

Opublikowano

No trochę :gwizdanie: tym bardziej, że to dopiero październik :)

ja do Wszystkich Świętych na letnich :decayed:, arek dystans mu daj :naughty:

Opublikowano

Arek to Ty rezałeś moduł co odsługuje bajery jak comming/leaving home, doświetlanie zakrętów, komfortowe kierunki? Bo mnie mogę tego znaleźć, a jestem ciekawy czy do daje radę :mysli:

Opublikowano

Dziś było 18oC :cool1::wink4:

Opublikowano

Arek to Ty rezałeś moduł co odsługuje bajery jak comming/leaving home, doświetlanie zakrętów, komfortowe kierunki? Bo mnie mogę tego znaleźć, a jestem ciekawy czy do daje radę :mysli:

jestem w trakcie :>

kolega Wiesiek (szpec od elektryki) pościągał schematy elektryki w B5 i teraz tylko wlutować się w odpowiednie przewody i podłączyć moduł, zobaczymy jak to będzie działać :kox:

arek dystans mu daj :naughty:

leżą w garażu, na zime mi szkoda bo potem auto całe z błota jest. felgi mają ET 33 więc to wystarczy :wink4:

Opublikowano

jestem w trakcie :>

kolega Wiesiek (szpec od elektryki) pościągał schematy elektryki w B5 i teraz tylko wlutować się w odpowiednie przewody i podłączyć moduł, zobaczymy jak to będzie działać :kox:

to chwal się jak tylko to uruchomisz :good:

albo jakbyś miał czas i możliwość to pstrykaj foty co, gdzie i jak łączyliście :przebiegly:

Opublikowano

Też mnie to interesuje :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...