Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY PILSKIE - najbliższy:28.07.2013 r. - start 18:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

walnij sobie szklaneczke łycha + cola :good:

Opublikowano

walnij sobie szklaneczke łycha + cola :good:

marcys, na jakiekolwiek łychopodobne świństwa nie mogę dzisiaj patrzeć, było grubo wczoraj :confused4:

Opublikowano

picie w tygodniu :sick3: jeszcze powiedz że jesteś w pracy[br]Dopisany: 02 Październik 2009, 12:28_________________________________________________spot w tym samym miejscu,jak będzie zimno to wpadamy do montiego na chatę zapraszam wszystkich,zaprosiłbym was do mnie ale daleko mieszkam :decayed:[br]Dopisany: 02 Październik 2009, 12:31_________________________________________________a żeby było weselej to może Poznań wpadnie :mysli::naughty:

Opublikowano

ja 9 jadę do Miastka więc zahaczę o Piłę ale pewnie sam na spocie będę ....... bo jadę w południe a nawet rano :naughty:

Opublikowano

ja 9 jadę do Miastka więc zahaczę o Piłę ale pewnie sam na spocie będę ....... bo jadę w południe a nawet rano :naughty:

Piłę i........................ :good:
Opublikowano

wiadomo że przez Szczecinek musimy jechać bo innej drogi chyba nie ma :naughty:

Opublikowano

wiadomo że przez Szczecinek musimy jechać bo innej drogi chyba nie ma :naughty:

no tak i ....................
Opublikowano

iii na kawę wpadniemy do Was :naughty:

Opublikowano
:drunk: :drunk: :drunk:[br]Dopisany: 02 Październik 2009, 14:22_________________________________________________whyski + cola :good:
Opublikowano
:no: ja nie pije jak prowadzę :evil:
Opublikowano

kojo się znajdzie :naughty:

Opublikowano

kojo się znajdzie :naughty:

ja do mamy muszę :evil:

Opublikowano

Oj spocik to chyba 9.10 zrobimy pod tesco (wykorzystamy fontannę :evil: ) jak nie przestanie piździć, albo pod innym dachem.

Marcys, daj żyć z tymi łiskaczami, nie mogę tego czytać :P A co do pracy - jasne, że w robocie siedzę. Jak się podniosłem rano z wyra miałem bombkę jeszcze, ale klient przyjeżdżał do biura, więc nie było wyjścia. Jakoś przetrwałem :gwizdanie: Nie wiem tylko co sobie myśleli klienci, wchodząc do biura, bo piłem z kumplem, z którym razem w tym biurze siedzę, więc powietrze z pewnością było naprocentowane :embarrassed:

Opublikowano

Witam :naughty:

Monti To czerwone Podświetlenie jest OK :good: gorzej gdybym miał tak jak Leszek Full-blue wtedy to musiałbym użyć magicznej izolacyjnej (bo inaczej bym nie wyrobił) hehe :kox:

P.S.Dzięks za pocieszenie w sprawie radyja :wink4: jednak w Klubowiczach Siła :decayed:

Jeśli chodzi o spota tego 09.10. to niestety mam służbę 24h i nie wydam z moją obecnością :wallbash: tak wiec miłej zabawy w TESCO & Pozdro 4ALL

Opublikowano

:hi:

Widze ze kilku osob nie bedzie. Moze przestawimy spota na 16.09?? Moze to bedzie lepszy termin?? Dajcie znac.

pzdr, monti

Opublikowano

mnie też nie będzie 9 ale 16 było by :good:

Opublikowano

:hi: Jestem tak jak Marcys za 16 :good::kox:

Opublikowano

OK, zmieniam na 16.10. Mam nadzieję, że reszcie ekipy też będzie pasować.

monti

Opublikowano

Alina - rzeźbiłaś coś z rozrządem?

Witajcie!!

Jeszcze nie grzebałam w Audiczce-pojawiły się inne pilne wydatki, ale w tym miesiącu na pewno się za nią weźmiemy :)

Miłego wieczoru Panowie :wink4:

Opublikowano

zostały mi nowe odboje na amory na tył do b6 moge oddać[br]Dopisany: 03 Październik 2009, 22:13_________________________________________________ :bry: