Adas Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 schodzac lekko z tematu.. Alina a ile masz lat ? :naughty:
Alina Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 O rety! Cóż za niedyskretne pytanie Do czego potrzebujesz takich informacji? Czy wiek wpływa na jakość usług naprawczych?
Madas Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 schodzac lekko z tematu.. Alina a ile masz lat ? :naughty: :mysli: :gwizdanie:
marcys Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 bez pracy nie ma kołaczy bez pracy nie ma kołaczy chyba zaczne grać w totka bo do emerytury jeszcze 9 lat,kto to wytrzyma
Madas Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 to młody chłop będziesz jak na emerytkę pójdziesz
marcys Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 stary nie będę.dlatego myśle nad interesem i chyba mam już plan,na razie wsadze tam młodą a później dobije.[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2009, 07:40_________________________________________________nie mam zielonej kropkiiiiii
Adas Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 O rety! Cóż za niedyskretne pytanie Do czego potrzebujesz takich informacji? Czy wiek wpływa na jakość usług naprawczych? a taki ze Mnie niedyskretny podrywacz [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2009, 08:21_________________________________________________nie no, zartuje sobie :gwizdanie:
Gość Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 siemanko widzę, że wątek spotowy przeradza się w biuro matrymonialne Alina - ja rozrząd robiłem u Sobosa. Z tej usługi jestem zadowolony, ale na innych polach mieli kilka wpadek niestety (np. walnięty procesor od kompa - moje podejrzenie to spawanie tłumika bez odpięcia aku; ostatnio cewki - narzut jakichś 60 pln na cewce z aso). monti
Adas Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 widzę, że wątek spotowy przeradza się w biuro matrymonialne w watkach spotowych trzeba poruszac wszystkie kwestie [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2009, 09:04_________________________________________________ Adaś cześć z rana powitac
Madas Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 w watkach spotowych trzeba poruszac wszystkie kwestie popieram trza się integrować :kox:
marcys Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 w watkach spotowych trzeba poruszac wszystkie kwestie popieram trza się integrować :kox: właśnie to na następny spot cały Poznań w Pile zawita :good:a panowie bierzcie ze sobą kobity bo moja nie popuści, tak jej się podobało,
Gość Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 właśnie to na następny spot cały Poznań w Pile zawita :good:a panowie bierzcie ze sobą kobity bo moja nie popuści, tak jej się podobało, powitamy noteckim eire i chlebem z kauflanda
Madas Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 można zrobić łączonego spota ale myśle że w październiku bo teraz trochę za późno na info .... spoty mamy już za kilka dni .... a wspólny będzie jeden i nie będziemy robić wtedy osobno też ...
Gość Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Jestem za. Umieścimy z większym wyprzedzeniem info o wspólnym spocie, żeby max ilość ludzi mogła wygospodarować sobie czas.
Alina Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Dzięki za podpowiedź Monti. Myślę, że z podjęciem decyzji komu oddać Audiczkę do naprawy zaczekam do piątku-liczę na to, że mieszkańcy Piły i okolic będą lepiej zorientowani w branży mechaników ode mnie. Żuczę wszystkim miłego wieczoru!!
Adas Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Alina a to Ty do Mnie w Pile powiedzialas Adam a myslalas ze to Madas idzie ? :decayed: a tu Adam tez
Adas Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 to powiedziała Kasia D chyba aa.. to pomylka osob duzo niescislosci w pamieci jest z tamtych kilku dni, ktos Mi chyba alkoholu dolal do soku
Rekomendowane odpowiedzi