Gość Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 Jakiś pierd..ny ch.. ukradł mi dzisiaj w nocy listwę dolną tylnych drzwi prawych. Pewnie ją uszkodził, bo była przymocowana na śrubę. Jeśli ktoś z Was będzie miał okazję kupić taką listwę po taniości - to prawdopodobnie moja. Co za naród, co za ludzie, k**wa. A dopiero co udało mi się skompletować te listwy. Nie dość, że Audi zrobiło je do d*py (metalowy stelaż) to jeszcze znajdzie się ku**s co ukradnie taką skorodowaną. Jak nie dekle, to lusterko, jak nie lusterko, to listwa. Pier..le, kupuję matiza. monti
marcys Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 żyjecie,nie uwierze że tak ciężko pracujecie i niemacie czasu zajrzeć a4kp nieładnie [br]Dopisany: 23 Wrzesień 2009, 10:43_________________________________________________ Jakiś pierd..ny ch.. ukradł mi dzisiaj w nocy listwę dolną tylnych drzwi prawych. Pewnie ją uszkodził, bo była przymocowana na śrubę. Jeśli ktoś z Was będzie miał okazję kupić taką listwę po taniości - to prawdopodobnie moja. Co za naród, co za ludzie, ku***a. A dopiero co udało mi się skompletować te listwy. Nie dość, że Audi zrobiło je do d*py (metalowy stelaż) to jeszcze znajdzie się ku...s co ukradnie taką skorodowaną. Jak nie dekle, to lusterko, jak nie lusterko, to listwa. Pier..le, kupuję matiza. monti łapy poucinać[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2009, 10:46_________________________________________________w ex b5 jeździłem bez listew to fakt lustro pociągneli, i dlatego kupiłem gofra a audi urzywam tylko w trasy a tak to stoi w w garażu
Alina Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 Witajcie!! Monti, to chyba nie jesr Twój najlepszy dzień... Pomyłka Adamów, to raczej Kasia. Ja kojarzę tylko kilka osób i to z wyglądu Pomimo porannych nerwów życzę wszystkim miłego dnia!!
nike21 Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 to powiedziała Kasia D chyba aa.. to pomylka osob duzo niescislosci w pamieci jest z tamtych kilku dni, ktos Mi chyba alkoholu dolal do soku to wy spotowaliscie w Pile i nic nie powiedzieliscie?
Adas Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 Witajcie!! Pomyłka Adamów, to raczej Kasia. Ja kojarzę tylko kilka osób i to z wyglądu to kiedy wpadasz do Pzn na spota ? :naughty:
Madas Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 to powiedziała Kasia D chyba aa.. to pomylka osob duzo niescislosci w pamieci jest z tamtych kilku dni, ktos Mi chyba alkoholu dolal do soku to wy spotowaliscie w Pile i nic nie powiedzieliscie? przecież też tam byłeś
nike21 Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 mowisz o tym spocie 10-12 lipca '09? :polew:
Gość Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 Dzisiaj miała miejsce ewakuacja w Kauflandzie (niby bomba). Mam nadzieję, że żadnemu/żadnej nie przyjdzie na myśl zadzwonić w piątek, że jest bomba, tylko dlatego, że nie może się wyrwać z roboty na spota pzdr, monti P.S. pierdzielę, montuję monitoring na parkingu edit Marcys, tak jak widzisz
marcys Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 gdzieś na forum widziałem jest filmik,a4 stała pod kamerą a dwóch świętych mikołajów zaj........li dekielki,może lepiej garaż wynajmij
Alina Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 to kiedy wpadasz do Pzn na spota ? nie znacie dnia ani godziny kiedy zjawię się na poznańskim spocie Postaram się jak najszybciej
marcys Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 siema z rana.no panowie i panie jutro piątek :>
leszek82 Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 a no piątek fury wyszykowane panowie ja się spóźnię bo o 19 to kończe dopiero prace no i namówiłem mojego kuzyna zeby swoją kupeją przyjechał
Adas Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 to kiedy wpadasz do Pzn na spota ? nie znacie dnia ani godziny kiedy zjawię się na poznańskim spocie Postaram się jak najszybciej to chyba teraz zadnego spota nie opuszcze :naughty:
marcys Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 będzie ktoś jutro, bo jakaś cisza nastała
Gość Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 no ja liczę przynajmniej na 20 furek do zobaczenia jutro monti
marcys Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 no ja liczę przynajmniej na 20 furek do zobaczenia jutro monti tylko bez brechu wpadne gofrem jest całkiem całkiem 1.6 benz [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2009, 11:18_________________________________________________20 aut będzie
Rekomendowane odpowiedzi