Tomson Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Właśnie do stałem wiadomość i jestem mile zaskoczony że coś się na miejscu też dzieje.. zjawię się, do zobaczenia od Ciebie kolego kiedyś chciałem te felgi co masz na zdjęciach kupić dzwoniłem ale termin nie pasował, bo miałeś je gdzieś w firmie na portierni czy cuś 11 mnie nie ma, ale na następny spot wpadnę )
olga Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 rozkreccie chlopaki temat, złóżcie ekipe i robcie to czesciej, 11-ego mi niestety nie pasuje bo bede w koszalinie, ale na kolejny spot moge sie pisac PS: dzieki marcys za info, milo, pzdr
marcys Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 co tu taka cisza,ten kto ma zamiar przyjechać niech pisze, pisze pisze
Madas Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 co tu taka cisza,ten kto ma zamiar przyjechać niech pisze, pisze pisze spokojnie spokojnie ... jeszcze może być tak że nie nadążysz czytać
Paweł_cr Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Dzięki za info na priva. Ja na bank wpadnę ale na następny. 11 września mam śluba i by mi chyba przyszła małżonka nie wybaczyła jak bym pojechał na spota Mam nadzieję, że trochę ludzi się zjawi. Coraz więcej A4 widać w naszym regionie.
Madas Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Paweł a powiedz mi - Ty wpłaciłeś kaskę na zlot na sobotę ale nie kojarzę czy byłeś ??[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2009, 09:44_________________________________________________Podwieszę wątek bo widać że jest u Was w Pile potencjał :good:
Paweł_cr Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 No dokładnie. Trochę mi się plany po zmieniały i właściwie to nawet zajrzeć na forum przez dłuższy czas nie miałem czasu. Do dzisiaj nie mogę sobie tego wybaczyć, że nawet na jeden dzień nie udało mi się dojechać. ALe mówi się trudno. Następnego nie odpuszcze
Madas Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 liczę na to .... budujcie sobie teraz spoty w Pile
Hubi24v Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Dzieks za info na Priva Pass-uje,postaram się nie zawieść i być koło YELLOW KARCHER-a Pozdrawiam i do zobaczyska
Madas Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 no coraz więcej się Was deklaruje ..... jak tak pójdzie to na spotach będzie więcej osób niż w Poznaniu
zen64 Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 pomimo nocnej zmiany postaram się także przyjechać
Madas Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 pomimo nocnej zmiany postaram się także przyjechać :good: szacuneczek
Gość Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Szykuje się fajny SPOT. Jeszcze raz zapraszam i zachęcam do wzięcia udziału. Dzięki za odzew i dzięki dla Madasa za pomoc. monti
Madas Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 z tego co wiem to Denis tam dotrze do Was
marcys Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 panowie wypastować na jutro auta, lakierki żeby się świeciły,a tak może POZNAŃ by nas tam nawiedził
Madas Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Siemka.a może Poznań wpadłby jutro do piły jutro będzie ciężko ponieważ mamy w niedzielę spota z gokartami .... ale trzeba byłoby pomyśleć nad spotami łączonymi od czasu do czasu
gustaff Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 Ja + moje A6 też wpadniemy ;p Mimo, że to A4 zlocik ;p
leszek82 Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 panowie może i ja się skusze na ten spocik chociaż nikogo nieznam ale z miłą chęcią poznam
Madas Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 panowie może i ja się skusze na ten spocik chociaż nikogo nieznam ale z miłą chęcią poznam koniecznie przyjedź .... każdy z Was będzie pierwszy raz więc poznacie się potem kino imprezka i takie tam
Rekomendowane odpowiedzi