marcys Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 100 lat chłopaku,jutro zadzwonie.[br]Dopisany: 17 Luty 2010, 21:16_________________________________________________panowie dacie się namówić na wcześniejszą porę np 14:30
Gość Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Jak tam ludzie? Jak się zapatrujecie na propozycję Marcysia?? monti
leszek82 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 ja mam cały dzień wolny więc może być nawet 14:30 pozdrawiam
Gość Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 No tak, a reszta? :gwizdanie: No sam nie wiem chłopaki, niech lepiej wszyscy zainteresowani śledzą jutro forum. A jeszcze dzisiaj trzymajcie kciuki za Adama! pozdrowienia, monti
marcys Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 panowie to jaka decyzja bo niewiem o której wyjechać z poznania
Gość Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 ok, jedź Marcyś tak, żeby być na 14.30, zadzwonię do hubiego i sebastiana monti
Hubi24v Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Siemka :gwizdanie: Niema to jak zadzwoni Monti w trakcie mszy w kościele hehe ale i tak mialem wyciszony;)bo tak to bym się zapewne spalił ze wstydu;) Do zobaczenia o 14:30 Pozdro 4all
Gość Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Siemka :gwizdanie: Niema to jak zadzwoni Monti w trakcie mszy w kościele :evil:
Hubi24v Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Siemka Panie i Panowie nikt nic się nie udziela prócz Marcysia;) Czy was ten niedawny śnieg zaskoczył? Chciałbym podziękować za ten niedawny spot który się odbył a nikt nawet nie podziękował, nie wspomniał,czy nie zrelacjonował itp. to chociaż ja wyskakuje z podziękowaniem za wyrafinowane jak i doborowe towarzystwo i ten klimat w jakich spoty się odbywają Z pozdrowieniami 4ALL
Gość Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 No tak czekałem, aż Ktoś się wynurzy :> Może uda mi się ściągnąć fotki od Sławka i wrzucić coś w weekend. Ale nie obiecuję, żeby później nie było pretensji Panie i Panowie, tak poza spotowym tematem, znajomy ma do sprzedania A4 B6 2,5 tdi s-line, ośkę, 2003 rok, kombi, kolorek hmm błękitny (taki jak Sebastiana/Cilka), bardzo zadbana furka, pełna navi, bixenon, ogólnie bogata opcja. Chce za nią 28000 pln. Może ktoś będzie zainteresowany. Pozdrowienia, monti
leszek82 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Siemka Panie i Panowie nikt nic się nie udziela prócz Marcysia;) Czy was ten niedawny śnieg zaskoczył? Chciałbym podziękować za ten niedawny spot który się odbył a nikt nawet nie podziękował, nie wspomniał,czy nie zrelacjonował itp. to chociaż ja wyskakuje z podziękowaniem za wyrafinowane jak i doborowe towarzystwo i ten klimat w jakich spoty się odbywają Z pozdrowieniami 4ALL tak tak przyznaje się nawet nie wchodziłem na forum ale niemiałem do tego głowy bo latałem z żoną po szpitalach a do tego jeszcze pompka od zamka centralnego mi padła ten tydzień to jakaś masakra pozdrawiam
Hubi24v Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Przerabiałem Motyw z Pompką ale dałem rade wysyłając do regeneracji tą starą zmęczoną życiem :gwizdanie: jak coś to nr do pacjenta z allegro od regeneracji gdzieś mam w razie "W" pozdro P.S. Monti z fotami 3mamy za słowo
Rekomendowane odpowiedzi