Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY PILSKIE - najbliższy:28.07.2013 r. - start 18:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka Ludzie :wink4:

Z podziękowaniem dla Logistyki za ostatnio niedzielne ognicho :cool1: i doborowo-klimatowe towarzystwo :good:

To powiadacie tzn. piszecie,że już zgłodnieliście i pora na kolejną porcję dobrego jedzonka i dobrej zabawy przy ognichu :kox:

P.S. Lechu będzie szukał ekipy do wyrabiania drzewa w lesie tak aby było czym palić bo ostatnio poszły poważne zasoby hehe

(pewnie już widać las rąk) :naughty:

Pozdro 4All

Opublikowano

Kto wpada w sobotę na lotnisko na Vagowanie? Będę miał lapsa i kabel oraz 0 doświadczenia. Z drugiej strony masa ludzi robi logi, więc chyba nie jest to takie trudne. Godzina do dogadania - preferuję czas po 15:00.

monti

Opublikowano

a jakiś termin spota

[br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 16:13_________________________________________________propozycje propozycje propozycje..........................[br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 16:13_________________________________________________bo Lechowi nudzi się beznas :wink4:

Opublikowano

Kto wpada w sobotę na lotnisko na Vagowanie? Będę miał lapsa i kabel oraz 0 doświadczenia. Z drugiej strony masa ludzi robi logi, więc chyba nie jest to takie trudne. Godzina do dogadania - preferuję czas po 15:00.

monti

jaki masz kabelek i oprogramowanie

Opublikowano

Niestety standardowy allegro-kabel obd2 kkl usb + vag com 409.1 + polski vag. Dostałem też coś prawdopodobnie na płytce dołączonej do kabla.

pzdr, monti

PS

Odpaliłem 311.2 full na Viście, to chyba najsensowniejsze z tego co dostępne. Autoscanning działa, więc i inne opcje powinny śmigać stabilnie.

Opublikowano

naprawdę bym wpadł ale w sobote jestem cały dzień w pracy :wallbash:

a jakiś termin spota

[br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 16:13_________________________________________________propozycje propozycje propozycje..........................[br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 16:13_________________________________________________bo Lechowi nudzi się beznas :wink4:

marcys

tak jak mówisz nie inaczej

Opublikowano

a jakiś termin spota

marcys

Lechu spoko damy jakoś rade, przygotuj tylko drewo, a my jakąs kiełbaske zostawimy Tobie :wink4:
Opublikowano

a jakiś termin spota

marcys

Lechu spoko damy jakoś rade, przygotuj tylko drewo, a my jakąs kiełbaske zostawimy Tobie :wink4:

spoko możecie spalić te łudki :)

Opublikowano

Panie i Panowie,

proszę się ogarnąć i zacząć wrzucać proponowane daty następnego spota :>

Pozdrowienia, monti :hi:

Opublikowano

Witam was chłopaki!!Podajcie mi miejsce date i godzine spotkania tez bym sie pisał!!Pozdro

Opublikowano

Śledź wątek pilski na forum. Jak nie zapomnę to przed spotem dostaniesz ode mnie PW z terminem.

pzdr, monti

Opublikowano

no monti jakaś cisza znowu nastała chłopaki chyba w pracoholizm wpadli i zapomnieli o forum

może niedziela 09.05.2010

pozdrawiam

Opublikowano
:hi: a może 08.05.2010
Opublikowano

sobota? czemu nie :) niedziela mi też pasuje :good:

monti

Opublikowano

ja niestety w sobotę 08.05.2010 jestem cały dzień w robocie

Opublikowano

Siemka Pracoholicy & Pracoholiczki :hi:

Ja dziś nie wydam gdyż mam chrzciny siostrzenicy i jednym słowem lipa :no:

a może jutro :mysli: ??

Pozdro 4All :wink4:

Opublikowano

Witam

u mnie to teraz będzie ciężko ze spotem bo zapierdziel w robocie 2 osoby L4 rzuciły

i pozmieniali grafil :wallbash:

pozdrawiam

Opublikowano

no to czekamy na lepsze czasy :naughty:

Opublikowano

kto o 17.35 pomykał do weterynarza na Żeromskiego? ;) z torbą, nie z żadnym zwierzakiem :) czarne b5 avant PP 77400 z ramkami klubowymi ;>

Opublikowano

eee Ziomek, minęliśmy się :D a tak widziałem kątem oka, że ktoś mi się przygląda :cool1:

PS

stało b6 przed wetem, Twoje? czy gdzie indziej mnie przyuważyłeś?