Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY PILSKIE - najbliższy:28.07.2013 r. - start 18:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mozna dołaczyc do was ?? Z Gorzowa WIelkopolskiego ?? :) Takie pytanko bedzie was duzo czy to jakas mala grupa znajomych ?? :) WIecie chce zabrac znajomych i zeby sie nie rozczarowali :P

Opublikowano

Ekipa z Gorzowa - wpadajcie śmiało! Może nie będzie tłumów, ale za to zawsze dobra atmosfera :good: Osoby towarzyszące mile widziane :) Zwłaszcza w wydaniu żeńskim :cool1:

Jeszcze raz serdecznie zapraszam,

monti

Opublikowano

panowie a zabieracie jakieś osoby towarzyszące :naughty: ??

żony, kochanki, konkubiny,narzeczone, dziewczyny mile widziane, a i nawet dzieciaki można zabrać,ja swojego biore pomimo że jeszcze nie wyszedł na świat ale niech się już pomału przyzwyczaja.pozdro do soboty
Opublikowano

wpadnę! :cool1: ale tylko na kaufland, bo o 17 Polska - Finlandia mecz towarzyski :good:

Opublikowano

Wpadaj Tomson i nie mów nikomu gdzie jedziesz :naughty:

Koledzy, weźcie kawałek sznura. Kto miał hak holowniczy? :gwizdanie:

Opublikowano

hahah samochód zostawię pod kasztanową :polew:

Opublikowano

w sumie myślałem żeby Ciebie przywiązać do haka :D

Opublikowano

Myślałem, że ja do domu, a wy mnie za hak i do bieszczadzkiego :naughty: moje TDI power i tak by was przeciągnęło :D

Opublikowano

Siemka wszystkim;)

Wynikła mi mała AWARIA mianowicie przestały mi świecić przednie światła mijania ;( śledząc forum doczytałem,że może to być włącznik (manetka) Jutro jestem umówiony z elektrykiem jeśli przeskoczę z nim ten temat to się pojawię :cool1: a jeśli nie to poległem :wallbash:

Pozdro 4ALL :wink4:

Opublikowano

jakby auto było zdechnięte do czasu spota - wal pociągiem do Piły, odwiozę Cie do Chodzieży po spocie :cool1:

Opublikowano

Tomson taki mecz :tongue4: tożto młodziki bedą grali...mozna powiedzieć, że underki a nie reprezentacja polski :thumbdown:

dokladnie monti..albo ja go odwioze bo i tak wracam do rg :) tylko po kasztanowej chciałem się chwilę pokręcić z laską - może jakiegoś ciuszka bym kupił :gwizdanie:

Opublikowano

joo młodziki.. Jeleń i Lewandowski razem w ataku :cool1: [br]Dopisany: 29 Maj 2010, 01:54_________________________________________________jak tam chmura? :naughty: muszę przyznać, że krawężnik mnie tam zaskoczył :polew: myślałem, że tam wyjazd jest :gwizdanie:

Opublikowano

Przegapiłeś stłuczkę na wyjeździe z parkingu :D

Dziękuję wszystkim, którzy wczoraj przybyli na spota (zwłaszcza tym, którzy musieli nakręcić "kilka" kilometrów). Zgodnie z rozmowami, następnego spota poprzedzimy prawdopodobnie ankietą, wyłaniając jakiś wspólny termin.

pozdrowienia, monti

Opublikowano

tam naprawdę jak w kinie :polew: ja na następnego spota się piszę oczywiście ;) i na pewno zostanę dłużej :decayed: wydaje mi się, że sobota jest ok.. tylko tak o 17, 18.. ;)

również dzięki wszystkim za spota ;)

Opublikowano

Witam w Clubie :hi: ja tak samo dziękuję za spocika wszystkim którzy przybyli i mam nadzieję,że wraz z rosnącą temperaturką pojawi się więcej osób

Pozdro 4ALL :cool1:

Opublikowano

myśle, że następny spot mógłby sie odbyć pod koniec czerwca o ile bedą chętni :confused4: a jak nie to dopiero po wakacjach bo takto ciężko będzie sie zebrać..

i też byłbym za troszke późniejszą godziną.. 17-18 :good:

do następnego :hi:

Opublikowano

Tomson, Marcyś prosił by Cię pozdrowić. Mijaliście się w drodze do Posen, Ty chyba wracałeś On jechał w kierunku Poznania.

Opublikowano

noo wracałem dzisiaj ;D już kolejny raz się mijamy i znowu go nie zauważyłem :D jechał busem?! dzięki i również pozdro ;)

Opublikowano

nie martw się, też jego pacnerwagena nie zauważam jak mnie mija w Pile :D dobrze, że jeszcze dzwoni i obwieszcza że właśnie się mijaliśmy :D Tomson, wyślij swoją komę na moje PW tak na przyszłość

pzdr

monti

Opublikowano

poszłooo