Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY PILSKIE - najbliższy:28.07.2013 r. - start 18:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: TOMSON ile stałeś w korku przed obornikami i same oborniki.
Opublikowano

nie no ja się w korki nie bawię :decayed: uciekłem zaraz za tym wiaduktem przed obornikami w lewo i przez wiochy do Szamotuł i przez Czarnków do Piły :> trochę mnie tam na dziurach wytrzęsło, ale lepsze to niż w tym korku stać :gwizdanie: a gdzie mnie widziałeś dokładnie? mam nadzieje, że Ci się 'na trzeciego' nie wyjechałem :gwizdanie:

Opublikowano

nie no ja się w korki nie bawię :decayed: uciekłem zaraz za tym wiaduktem przed obornikami w lewo i przez wiochy do Szamotuł i przez Czarnków do Piły :> trochę mnie tam na dziurach wytrzęsło, ale lepsze to niż w tym korku stać :gwizdanie: a gdzie mnie widziałeś dokładnie? mam nadzieje, że Ci się 'na trzeciego' nie wyjechałem :gwizdanie:

na trzeciego mi nie i dobrze bo niewiem czy bym zjechal :naughty: .mijaliśmy się dokładnie przed samym wiaduktem, i też poleciałem tak jak ty ale w piątek jak leciałem to pojechałem normalnie i bylo oki.
Opublikowano

Tak wygłąda moja niunia po tuningu mojej żony (dzwon) :wallbash:

img058t.jpg

img059e.jpg

Dzisiaj ide na stype mojej kochanej audini do baru

pozdrawiam

Opublikowano

Zapraszamy na VIII Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska.Wszystkie informacje na temat zlotu znajdziecie tutaj ====> http://www.a4-klub.pl/smf/viii_ogolnopolski_zlot_audi_a4_klub_polska-t137530.0.html :hi:

Opublikowano

łoo Lechu szczere wyrazy współczucia :/

Opublikowano

osz kur... Żonka cała? Zadzwonie jutro, tzn. dzisiaj.

Opublikowano

wszyscy cali poduszki spełniły swoją role a fotelik dla małej okazał sie bardzo użyteczny

nikomu sie całe szczęście nie stało!!

pozdrawiam

Opublikowano

uuuuuuuuuuuuuuuuuuu ;( wielka szkoda ale najważniejsze że żonie i dzieciakowi nic się nie stało.mi też wczoraj wjechał chłopaczek lekko w tyłek.

Opublikowano

o f*ck :kwasny:

Kurcze aż własnym oczkom nie wierzyłem,że to Twoja maszynka... :wallbash: Grunt,że rodzinka cała a furmane się wyklepie;) P.S.Będziesz robił go czy się nie oplłaca??Jesteśmy z Tobą Brachu Pozdrawiam;)

Opublikowano

nie opłaca się jej robić jak gadałem ze znajomym mechanikiem to mówi że da się zrobić i będzie oki ale 6 tyś. będzie mało

więc będę starał się sprzedać ją tak jak stoi

pozdrawiam[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 14:35_________________________________________________halo panowie żyjecie to ze mam rozbite auto to nie znaczy ze nie przyjadę na spota

Opublikowano
:hi: panowie, właśnie kiedy spocik tylko nie tak jak ostatnio, bo na ostatnim było tyle ludu że ledwo pomieściliśmy się na kauflandzie.
Opublikowano

też bym wpadł :P

Opublikowano

ankieta dodana

przypominam o wpłacie na serwer klubowy

pzdr, monti :hi:

Opublikowano

Panowie a wybiera sie moze ktos z was 26 czerwca w sobote do Kaczor na Summer Hause Music rozpoczecie lata 2010 ??Napedza to eska bedzie to na stadionie miejskim .Zagraja

Dj Malvee ( kobieta )

- Dj Bartes ucz. Sunrise Festiwal,

- Dj Matush ucz. Sunrise Festiwal,

- Dj Fafaq ucz. Sunrise Festiwal,

- Dj Quiz rezydent klubu Ekwador,

- Roberto Bedross,

- Dj Pequeno.

start godz 18 moze sie zobaczymy :P

Jedzie ktos?

Opublikowano

Daro ja niestety jestem zajęty - imprezka jankowa na działce :) Wpadnij na najbliższego spota Chłopie!

pzdr, monti :hi:

Opublikowano

wpadne owszem ale jakz najde czas nie jest latwo odrobinke czasu

Opublikowano

ludzi od uja i ciut ciut wzięło udział w ankiecie :kox: